| نویسنده |
پیام |
|
|
Ema87
Quoting: Ema87 اه . به تو قلب بدیم ؟؟؟؟ فعلا كه ميدن ... ما ميزاريم سر كوچه !!!  حالا چرا اينقدر به شما برخورده ؟
Quoting: Ema87 سر سنگین چیه ؟؟؟؟ امتحان دارم بابا . تو 5 روز 6 تا امتحان داشتم .تازه فردا هم امتحان دارم . انشاءالله كه همه امتحاناتتون رو به خوبي بدين و با بهترين نمرات ، واحد ها رو پاس كنين
Quoting: Ema87 باشه دیگه . دیگه ما رفتیم تو گذشته و تاریخ و .... خب بابا . دو ساله .. يه پست ندادين .. جز فسيل ها ازتون ياد نكردم .. بايد ممنون باشين دوستان .. همگي .. سخنان خانم اما رو تكرار كنيد
Quoting: Ema87 آفرین به آذی . باریکلا آذی
Quoting: Ema87 به به . به به . خییییلی ممنونم
Quoting: Ema87 آفرین به آذی . باریکلا آذی
Quoting: Ema87 قطبی هم برگشت بهله . بهله ! پيش به سوي قهرمانيه آسيا

setareh_71
Quoting: setareh_71 ادامه چی شد پس؟ مگه قول ندادین یه قسمت یه صفحه ای بذارید؟ والا من قوله يه صفحه اي ندادم .. اما ادامه رو ميزارم . چشم
Quoting: setareh_71 راستی من صحیح و سالمم ها ببینید خب خدا رو شكر .. امتحان چطور بود ؟
parsa_ashegh
Quoting: parsa_ashegh baba zod bash digeeeeeeeeeeeeeeee بله چشم چه عصبي !!
Quoting: parsa_ashegh chera inghadar dir up mikoni ببخشيد خب !!! 

Quoting: parsa_ashegh perspolise sorakh hichi nemisheeeeee آره والا شما راست ميگين .. استقلال .. همه چي ميشه !! پرسپوليس هيچي نميشه !!

غم هم اگر ترکم کند ... تنهای تنها میشوم !!!!!!
|
|
|
Quoting: Sex_Eshgh_Sex مگه قرار نبود زود آپ کنی ؟ چی شد پس ؟ بله چشم ! آپ ميشه ببخشيد
Quoting: pari_r پس چی شد این آپپپپپپپپپپپپپپپپ؟ تو راهه  داد نزنيد خانم .. تو راهه !! ئه !
Quoting: SACRIFICE تنبل خان چی شد این ادامه سعي ميكنم ، امروز ، فردا آپ كنم .. چشم
Quoting: Nice_kiss26 قرار بود ديروز آپ كن ببخشيد
Quoting: Nice_kiss26 آذي جون ما از كارو زندگيمون زديم بخاطر داستان شما..پس آپ كن زود تا اخراج نشديم چشم خانم .. حتما ! ---------------------------------------- خسته شدم از بس گفتم ببخشيداااا دهه ! خب آپ ميكنم ديگه ! ئه !!
lili naze سلام خانم .. خوش آمدين  سري به فقير - فقرا زدين ؟ 
Quoting: lili naze شما ماشا’الله سی و نه قسمت آپ کردی ديگه ديگه .. لطف دوستان ، شامل حال من شد و هي هل دادن مارو .. هي هل دادن .. با بيل و كلنگ و چماغ .... تا رسيديم اينجا !
Quoting: lili naze جدا خسته نباشی و دستت درد نکنه!! ممنونم .. سرتون درد نكنه
Quoting: lili naze یه عالــــــــــــــــــــــــمه زمان لازم دارم واسه خوندنشون يه عالمه لطف ميكنيد اگه همه اش رو بخونيد
Quoting: lili naze بهرحال شروع میکنم ببینم تا کجا پیش میرم انشاءالله كه زودي تمومش ميكنيد 
Quoting: lili naze ولی حقیقتا خسته نباشی ممنون 
semiramis5576 چطوري سالااار ؟؟ خيلي ميخوامت به مولااا 
spranse سلام اميد خان
Quoting: spranse اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من "دل من داند و من دانم وداند دل من......[ چقدر زيبا بود  ممنونم كه اينقدر به من و نوشته ام لطف دارين 
|
|
|
Quoting: dadasaheb دادا آذري بيا ديگه دادا كف كرديم
ببخشيد
asal_nanaz
؟؟!!
Quoting: SACRIFICE بچه ها کسی از این حاج محسن و آذرین خبر نداره خفن نگرانشونم من كه اينجام .. حاجي هم نميدونم كجاست !!! چه عجب ، يكي نگران ما شد ! اونم حتما بخاطر اين بوده كه فكر كردين حاجي با منه ، وگرنه ، عمرا نگران من ميشدين !!!
Quoting: setareh_71 منکه گفتم احتمالا متواریه اقای اذرین اي بابا .. چرا متواري ؟؟؟
Quoting: hamed2661 آذر خفه ات مي كنممممم بيا آپ كن ديگه
 آقا حامد .. كنترل پليز .. كنترل دوست من 
Quoting: Nice_kiss26 آذييييييييييييييييييييييييي.... هنوز آپ نكرديييييييييييي؟؟؟؟؟ اوه اااااااوه خانم ... گوش من هيچي .. !! به فكر تار هاي صوتي تون باشين .. ضرر داره اين داد زدنهااا!!!

Quoting: Nice_kiss26 من رفتم كارامو انجام دادم برگشتم... يه داستان طولاني هم خوندم اومدم ميبينم ..........!

Quoting: SACRIFICE چرا متواری منم همينو پرسيدم ... اما جوابي نشنيدم !!
Quoting: Anti_love علیرضا کجایی تووووووو...منتظر بودی من ازت تعریف کنم بذاری بری آرههههه
دادا .. تو هم ؟؟؟!!  ===============
ولي دوستان .. دم همه اتون گرم ..!! خيلي با معرفتين ! هيچ كدوم نگفتين .. بابا .. شايد اين بنده خدا .. اتفاقي براش افتاده .. شايد اصلا مرده ! فقط اومدين پست فرستادين ... داد زدين ... پيام دادين . آف گذاشتين ..فحش دادين .. چماغ و بد و بيراه بار ما كردين .. كه چرا آپ نكردم! هيچ كس نپرسيد كه اصلا اين بابا ، كجاست .. چرا نيومد ؟؟؟!
مرسي ! مرسي!
|
|
|
|
|
Quoting: Azarin_Bal هيچ كس نپرسيد كه اصلا اين بابا ، كجاست .. چرا نيومد ؟؟؟! کجایی؟؟؟چرا نیومدی؟؟؟ 
~~~بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم....همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم~~~
|
|
|
Quoting: Azarin_Bal خانم زبونتون رو لطفا ... داخل دهانتون نگه دارين .. چه معني داره ؟؟؟!!! مثلا كه چي ... هي از اينها ( ) برام ميفرستين ؟؟؟ ای بابا...من چرا هر چی میزنم یه چیزی بهم میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
~~~بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم....همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم~~~
|
|
|
Azarin_Bal asal_nanaz Ema87 setareh_71 parsa_ashegh Sex_Eshgh_Sex pari_r Anti_love Nice_kiss26 hamed2661 dadasaheb semiramis5576 spranse lili naze SACRIFICE و خودم

خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم .....
|
|
|
...Azarin_Bal:هيچ كس نپرسيد كه اصلا اين بابا ، كجاست .. چرا نيومد ؟؟؟!....
پرسيديم ديگه!!؟ وقتي هي سراغ شمارو ميگيريم هي پست ميزنيم يعني داريم همين كارو ميكنيم ديگه....
آنشب كه دلي بود به ميخانه نشستيم آن توبه صدساله به پيمانه شكستيم*ازآتش دوزخ نهراسيم كه آنشب ما توبه شكستيم ولي دل نشكستيم
|
|
|
Azarin_Bal
Quoting: Azarin_Bal دادا .. تو هم ؟؟؟!! چی من ...من چی ....می چی  اینارو ول کن ..منشیه حالش چطوره 
من هوای خودم را می نوشم.....و در دور دست خودم ...تنها....نشسته ام....انگشتم خاک ها را زیر و رو می کند
|
|
|
|
|
Azarin_Bal سلام دوست عزیز خوبید ؟ من خاطرتون رو از دیروز شروع کردم به خوندن خیلی زیبا مینویسید . من خیلی وقته که به اویزون سر میزنم چیزی حدود 6 ماه ولی عضو نشده بودم و فقط خاطره شما منو ترغیب کرد که عضو بشم چون من خودم تویه ایران 1 سالی هست ساکنم و همین باعث شد که من عضو بشم و بگم که شما منو یاده هلند انداختین خیلی خیلی زیبا مینویسید . به هر حال خوشحالم خاطره شما رو میخونم و منتظر ادامش هم هستم .

|
|
|
سلام آقاى azarin بال، من داستان توى ۳ روز خوندم، ولى چون عضو نبودم نمى تونستم نظرمو بنويسم. mozooesh برام خيلى جالب بود چون تقريبا مثل مورد خودمه، خلاصه كه منم مثل همه منتظرِ ادامش هم هستم
با كدام دست ميتوان عشق را به بند جاودان كشيد، با كدام بوسه با كدام لب، در كدام لحظه در كدام شب،،،
|