صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / چت * عشق * دروغ....( فهرست در صحفه اول )
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 735 . 736 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Jul 2008 00:26

مگه قرار نبود زود آپ کنی ؟ چی شد پس ؟

*** آخ كه شكرت اي خدا واسه جهان به اين بدي * * * * * چي ميشد اگه تو دست به ساختنش نميزدي ؟ ***
# : 6 Jul 2008 01:40

/:)پس چی شد این آپپپپپپپپپپپپپپپپ؟

# : 6 Jul 2008 02:18

سلام
اینکه گفتی حشیش نمیکشی وفقط تجربه دیگرونو بیان کردی خوشحالم کردی آخه نمیدونی این چه کوفتیه( هر چند که خود منم دقیقا نمیدونم )اما تو ایران هرکی خلافش سنگین شد یااز حشیش شروع کرد یا از تریاک و خودشونو و خانوادهاشونو بیچاره کردن .
من اسمم همون اسپرانسه منتها به فرانسوی به فارسی سلیس دری وری میشه: امید
از نظر سنی از نیمه زندگیه یه ادم عادی گذشتم وبه قولی شاید پیرمرد این روم ها باشم اکثر داستانهای اویزونو هم میخونم اما جز یه بار که یه خاطره نوشتم وحوصله ادامشو نداشتم اخه یاد اور روزای بدم میشد جز توی روم شما ویکی دوتا از دوستان دیگه چیزی نگفتم فقط اومدم خوندم ورفتم وبا خاطرات خوبشون حال کردموبا سختیهاشون هم نفس بودم .
اما کارتو چون خیلی خیلی خوب بودوتویاین روم از نظر من تقریباهم تراز کار ارای خدابیامرز -داروک و باد که تازگی ها کمترمیان تواینجا و البته مارتیک تصمیم گرفتم منم احساسمو واینکه منو به خاطره های دورو درازم بردی بیان کنم دیگه چی خواسته بودی ازم بدونی؟
آهان کارمند دولتم وتهرونیم ایدیم هم توی یاهو.....
اینو درگوشی بهت میگم
راستی قرار بود آپ کنی منکه ندیدم
امیدوارم موفق باشی هم تو کار هم توزندون زندگی
[/b]اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من "دل من داند و من دانم وداند دل من......[b]

# : 6 Jul 2008 05:18

Azarin_Bal

اوه
عزیز
شما ماشا’الله سی و نه قسمت آپ کردی

جدا خسته نباشی و دستت درد نکنه!!

یه عالــــــــــــــــــــــــمه زمان لازم دارم واسه خوندنشون

بهرحال شروع میکنم ببینم تا کجا پیش میرم

ولی حقیقتا خسته نباشی

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 6 Jul 2008 06:11

lili naze

Quoting: lili naze
بهرحال شروع میکنم ببینم تا کجا پیش میرم

میگم لیلی ...نمیخوای هلت بدم

◄ خدایا سپاس... ►
# : 6 Jul 2008 06:15

Anti_love
نه عزیز
خودم یه کاریش میکنم

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 6 Jul 2008 06:18

lili naze
ااااا...تو که هنوز هستیی....از دست این سایت شما...آدم حالش
خوبه میاد اینجا ..آدم حالش بده میاد اینجا...آدم حالش داره خوب میشه میاد اینجا...آدم داره حالش بد میشه میاد اینجا.....ببخشین خانوم سرویس بهداشتی کدوم طرفهه

◄ خدایا سپاس... ►
# : 6 Jul 2008 07:38

سلام
آره Ema خانم قطبی هم برگشت ولی من بیشتر دوست داشتم آقا مصطفی میومد با این همه ستاره حتما همه جامها رو می گرفتیم
مرسی از توجهتون راستی چه رشته ای می خونین؟
به آقایون میگم خیلی سالاری ولی به شما نمیدونم ...
با این حال مردونگی به زن و مرد بودن نیست
به شما هم میگم خیلی سالاری چون همیشه و در همه حال همراه همه بچه های اینجا هستی
خیلی سالاری و ممنون که همیشه هستی
موفق باشین و سرافراز

# : 6 Jul 2008 08:08

تنبل خان چی شد این ادامه

واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
# : 6 Jul 2008 10:30

قرار بود ديروز آپ كني بعدا جواب پست هارو بدي اما برعكس شد!!!
آذي جون ما از كارو زندگيمون زديم بخاطر داستان شما..پس آپ كن زود تا اخراج نشديم!

آنشب كه دلي بود به ميخانه نشستيم آن توبه صدساله به پيمانه شكستيم*ازآتش دوزخ نهراسيم كه آنشب ما توبه شكستيم ولي دل نشكستيم
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 735 . 736 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.