| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: asal_nanaz ببین اگه امروز نیومدو من باز چماغ به دست شدم باز ناراحت نشیاااااااااااااااااااااا آره . راست میگه .
« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
|
|
|
Quoting: Azarin_Bal از پذيرفتن هر گونه قلب از طرف خانمها ، معذوريم !!! اه . به تو قلب بدیم ؟؟؟؟ 
« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
|
|
|
Quoting: Azarin_Bal خانم اما هم كه خيلي وقته ، سرسنگين شدن ... انشاءالله ايشون هم خوش باشن .. هر جا كه هستن سر سنگین چیه ؟؟؟؟ امتحان دارم بابا . تو 5 روز 6 تا امتحان داشتم .تازه فردا هم امتحان دارم . 
Quoting: Azarin_Bal يه يادي از دوستهاي گذشته بكنيم ... بد نميشه ! باشه دیگه . دیگه ما رفتیم تو گذشته و تاریخ و .... 
|
|
|
|
|
Quoting: Azarin_Bal قسمت سي و هشتم آفرین به آذی . باریکلا آذی .

|
|
|
Quoting: Azarin_Bal قسمت سي و نهم به به . به به . خییییلی ممنونم .

|
|
|
Quoting: semiramis5576 ولی بازم پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه... قطبی هم برگشت . 
|
|
|
Quoting: Azarin_Bal امروز حتما يه قسمت باحال آپ ميكنم منتظریم آذی خان . 
|
|
|
# : 5 Jul 2008 22:10 | ویرایش بوسیله: setareh_71
Azarin_Bal ادامه چی شد پس؟ مگه قول ندادین یه قسمت یه صفحه ای بذارید؟ 
راستی من صحیح و سالمم ها ببینید 
میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
|
|
|
|
|
baba zod bash digeeeeeeeeeeeeeeee chera inghadar dir up mikoni
|
|
|
in perspolise sorakh hichi nemisheeeeee
|