صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / خاطرات خانم مهندس روشنک
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 71 . 72 . >>
نویسنده پیام
# : 9 Jun 2008 20:53

Quoting: nasiiim
شاید که نه ، حتماً خیلی از شما نسبت به من حق آب و گل بیشتری در این مجموعه دارید .
ولی خواهش میکنم به موردی که اشاره می کنم توجه کنید .
منوچ عزیز که جا داره اینجا به خاطر داستان زیبای اون ازش تشکر کنم مطمئناً بیشتر از همه ما دوست داره که روال ثبت این داستان زودتر کامل بشه . ولی باز خودش بهتر از هر کسی می دونه که شتابزدگی و عجله در نگارش این کار باعث افت کیفیت یا به قول معروف آبکی تر شدن اون می شه .
ما ایرانی ها به این خاطر نمی تونیم یک رمان ، یک فیلم ، و حتی جدیداً یک موسیقی خوب داشته باشیم که برای عرضه اون اثر خیلی عجله می کنیم .
درسته که همه ما دوست داریم ادامه این داستان رو بدونیم ولی بگذاریم حتی اگر چند روز و هفته این کار بیشتر طول کشید در عوض اثر زیباتری به دستمون برسه .
حداقل حالا که یک نفر می خواد که کار زیباتری به ما تحویل بده ما هم با عدم تعجیل و درخواست های غیر منطقی بگذاریم روال کار به صورت منطقی پیش بره .
امیدوارم بعد از این پیام دیگه کسایی نباشند که داداش منوچ رو تحت فشار بذارن و اون هم بتونه سر وقت داستانش رو کامل و ارائه کنه .
باز هم از شما معذرت می خوام و از منوچ عزیز بسیار بسیار بسیار سپاسگزارم .

نسیم

یک کلمه از مامان عروس

هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند.
# : 9 Jun 2008 21:51

ostad_touraj
همینو بگو!!!

از ماست که بر ماست
# : 9 Jun 2008 22:01

سلام
توروخدا اول همین داستانتو تموم کن. بعداَ وعده داستان جدید بده!
3-2 قسمت اینده رو ژشت سر هم بذار
ممنون

# : 10 Jun 2008 00:02

واقعا قشنگ مینویسی مرسی

***بیا دنیا بسازیم نه با دنیا بسازیم ***
# : 10 Jun 2008 04:46

ادامه اش را نمی خواهی بنویسی یک عمر جداگانه هستش ولی بچه ها هر روز بیاند ببیند که داستان را ادامه ندادی یا ننویس یا می خواهی بنویسی ناز نکن دمت گرم

# : 10 Jun 2008 12:37

Quoting: Manooch
فکر می کنم 15 تیر تنها وقتی باشه که میتونم آپدیت

« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
# : 10 Jun 2008 13:34

مرسی از لطفت آقا منوچ

# : 10 Jun 2008 14:16

mohsen_m275

خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم ..... ◄ خدایا سپاس... ►
# : 10 Jun 2008 15:06

منووووووووووووچ ببيييييييييييييييييييييييييين نسيم جون چي مي گهههههههههههههههههههههه

ديگر اين پنجره بگشاي كه من، بستوه آمدم از اين شب تنگ
# : 10 Jun 2008 15:13

Quoting: nasiiim
ما ایرانی ها به این خاطر نمی تونیم یک رمان ، یک فیلم ، و حتی جدیداً یک موسیقی خوب داشته باشیم که برای عرضه اون اثر خیلی عجله می کنیم

جدي مي گي !!!؟؟؟

ديگر اين پنجره بگشاي كه من، بستوه آمدم از اين شب تنگ
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 71 . 72 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.