صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / فقروفحشا يا ثروت وفحشا ****فهرست درصفحه اول****
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . >>
نویسنده پیام
# : 19 Aug 2008 15:49

« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
# : 20 Aug 2008 16:27

اه .
فرزاد خان نمیخوای بیای خب بگو نمیام دیگه .

« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
# : 21 Aug 2008 17:41

# : 25 Aug 2008 20:10

اه . از دست این آق فرزاد .

# : 26 Aug 2008 18:00

Ema87

اما جون منو ببخش مسافرت بودم ديروز برگشتم . جات خالي بودرفته بودم تايلند.
خوب ديگه چه خبر؟ خوبي خوشي ؟!

يا سخني داشته باش دلپذير يا دلي داشته باش سخن پذير
# : 27 Aug 2008 12:51

Quoting: fly1347
اما جون منو ببخش مسافرت بودم ديروز برگشتم . جات خالي بودرفته بودم تايلند

آره دیگه . مارو اینجا میکاری . خودت میری یللی تللی .

# : 29 Aug 2008 11:20

fly1347
چی شد پس فری خان .
از سفر هم که برگشتی . بشین بنویس دیگه .

# : 30 Aug 2008 20:14

# : 31 Aug 2008 12:03

# : 1 Sep 2008 15:45

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.