| نویسنده |
پیام |
|
|
آق فرزاد خبری ازت نیستا .؟؟!!! تاپیک چی شد ؟؟؟ نکنه علاف کارای مجوز و حق پخش و .... شدی ؟
« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
|
|
|
Ema87 
Quoting: Ema87 آق فرزاد خبری ازت نیستا .؟؟!!! تاپیک چی شد ؟؟؟ نکنه علاف کارای مجوز و حق پخش و .... شدی ؟
نه ... هر چی صبر میکنه این زید آخریه نمیمیره که بیاد داستانشو تعریف کنه 
خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم ..... ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Ema87
Quoting: Ema87 آق فرزاد خبری ازت نیستا .؟؟!!! تاپیک چی شد ؟؟؟ نکنه علاف کارای مجوز و حق پخش و .... شدی ؟
آفرین دقیقا" همینه که گفتی !
يا سخني داشته باش دلپذير يا دلي داشته باش سخن پذير
|
|
|
|
|
mohsen_m275
Quoting: mohsen_m275 نه ... هر چی صبر میکنه این زید آخریه نمیمیره که بیاد داستانشو تعریف کنه این یکی ازم 600 کیلومتردوره اگه نزدیک بودسه سوت سرشو می کردم زیرآب .
حاج محسن آواتورت مبارکه خیلی باحاله! 
|
|
|
fly1347 
Quoting: fly1347 این یکی ازم 600 کیلومتردوره اگه نزدیک بودسه سوت سرشو می کردم زیرآب . حاج محسن آواتورت مبارکه خیلی باحاله!
چاکر داداش ... دقت کردی منو تو یه جورائی همکاریم ... تو زیداتو سربه نیست میکنی ... منم طرفدارامو با تیپ و .. 
خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم ..... ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
آقا فرزاد خان ... خبری از تاپیک جدیدت نیست ؟؟؟ یه اطلاع رسانی بکنی بدک نیست 
|
|
|
mohsen_m275
Quoting: mohsen_m275 چاکر داداش ... دقت کردی منو تو یه جورائی همکاریم ... تو زیداتو سربه نیست میکنی ... منم طرفدارامو با تیپ و ..
محسن جون دراین که شکی نیست که یه سری مشترکات دراخلاقیاتمون هست ،ازانتخاب آواتور تا ترور طرفدارا 
Quoting: mohsen_m275 آقا فرزاد خان ... خبری از تاپیک جدیدت نیست ؟؟؟ یه اطلاع رسانی بکنی بدک نیست
اگه منظورت خاطره اس فعلا" چيزي براي ارائه ندارم ، نياز به وقت آزاده ومنم فعلا" درگيركارهاي شخصي هستم. ولی مخلص ودوستدارهمه بچه های خوب آویزونی هستم. (البته خودت ویژه)
|
|
|
fly1347 
Quoting: fly1347 اگه منظورت خاطره اس فعلا" چيزي براي ارائه ندارم ، نياز به وقت آزاده ومنم فعلا" درگيركارهاي شخصي هستم. ولی مخلص ودوستدارهمه بچه های خوب آویزونی هستم. (البته خودت ویژه)
آقا شما آماده نوشتن باش ... اگه مشکلت سوژه کشت و کشتارته ... ما برات جورش میکنیم 
|
|
|
|
|
Quoting: fly1347 آفرین دقیقا" همینه که گفتی ! عجب ؟!!!!!! 
خب زود باش دیگه آق فری زاد . 
« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
|
|
|
باز جیم شدی فری خان . 
|