| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Dorsa_2000 خوبه؟؟ بیشتر 
Quoting: Dorsa_2000 بیا یه ریش دار پیدا کنیم بریم دوتایی به ریش اون بخندیم.. ها؟؟ تو سراغ داری؟
چرا
|
|
|
Quoting: estatira درسا تو اومدی واییییییییییییییییی چه قدر خوشحالم ، دلم واست تنگ شده بود عزیزم ، خوش اومدی سلام خانوم خوشگل.. منم خیلی خیلی خوشحالم.. دلم براتون خیلی تنگ شده بود.. دیگه زد به سرم دوباره هوای نوشتن کردم بووووووس
بیوه خوش بر و رو:)
|
|
|
Quoting: sogoli2 سلام خانمی خوبی عزیزم کجا غیبت داشتی این داداش ما منتظرت بود سلام عزیز دلم.. بابا خوش اومدی.. اینورا؟؟ اینقدر خواهر شوهر بازی دروردی که خان داداشت پرید.. اونم که لووووس و چشمش به دهن تو.. از طرف من بهش بگو ببینمش چشماشو درمیارم

|
|
|
|
|
Dorsa_2000 درساخانم سلام خوش برگشتی  راستی اون داستانت یا بهتره بگم خاطرت تموم شده
مهدي السروش همه كاره ي سايلنس استورمه آيدي ثانيه طوفان ساكته نايلون كن !!!!!
|
|
|
Quoting: No_justice تو سراغ داری؟ نه ولی پیدا میکنیم.. راستی سیاهی کیستی؟؟ اسمت چیه؟
|
|
|
Quoting: hamekare درساخانم سلام خوش برگشتی راستی اون داستانت یا بهتره بگم خاطرت تموم شده سلام اقا مدیر گل.. خوش اومدی.. و مرسی از خوش امد گویی اره. تموم شد و بستیمش رفت پی کارش
|
|
|
Quoting: Dorsa_2000 سلام اقا مدیر گل درسا جان آقا مدیر گل چیه اولا من بچه ام هنوز آواتورم رو ببین دوم مدیر چیه اسمم مهدیه Quoting: Dorsa_2000 خوش اومدی.. و مرسی از خوش امد گوی خواهش میکنم عزیزم 
Quoting: Dorsa_2000 اره. تموم شد و بستیمش رفت پی کارش پس من میتونم الان برم کامل بخونمش 
مهدي السروش همه كاره ي سايلنس استورمه آيدي ثانيه طوفان ساكته نايلون كن !!!!!
|
|
|
lili naze

Quoting: aiwa این داداش شما از فراغ یار سر به بیابون زده و خیلی وقته پیداش نیست. ( آخرین بار تو کویر ونکور رویت شده) نه بابا سرش به دختر بازیش گرمه.. حالا خوبه کچلم هست  ولی دیدینش منو خبر کنید ها.. 
|
|
|
|
|
Quoting: Dorsa_2000 نه ولی پیدا میکنیم.. رشه همین همه کاره رو بگیریم
چرا
|
|
|
Quoting: hamekare درسا جان آقا مدیر گل چیه اولا من بچه ام هنوز آواتورم رو ببین دوم مدیر چیه اسمم مهدیه پس خوبی مهدی مموشی کوچول خودم؟؟
Quoting: hamekare پس من میتونم الان برم کامل بخونمش اره تنبل.. دیگه لازم نیست منتظر اپ کردنش باشی 
|