| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Dorsa_2000 شیطون نصفه شبی اومدی اینجا به من بخندی؟؟ الان که دیگه صبح  می خوای گریه کنم
چرا
|
|
|
Quoting: metalhelpmebe ببین کی اومده درسا گل با نوشته های قشنگش فقط به خاااااااطر تو شرمندم دیگه نکن علیرضااا
Quoting: metalhelpmebe خیلی کار خوبی کردی دوباره شروع کردی من که نوشته های تو معتاد شدم همیشه گفتم باز هم میگم عشق و یک دروغ بینظیر بود وااای..چقدر تو گلی و لطف داری.. امیدوارم اینم خوب بشه

Quoting: metalhelpmebe این را هم میدونم تو عشق پاکی را که داشتی و هنوز هم مطمئن هستم داری به زیبایی به قلم میکشی واقعا؟ علیرضا چقدر خوشحالم که توام اینطور فکر میکنی.. همیشه میترسیدم.. میترسیدم کسی نفهمه چی میگم.. همه بهم بگن خیانتکار.. چه میدونم از این حرفا.. ولی الان خیلی خوشحالم که نوشتمش.. احساس سبکی میکنم.. تنبل خان تو کی شروع میکنی؟؟

بیوه خوش بر و رو:)
|
|
|
Quoting: No_justice الان که دیگه صبح می خوای گریه کنم نه چرا گریه.. بخند.. به ریش من اصلا بخند  فقط متاسفانه ریش ندارم

|
|
|
|
|
Quoting: Kaveh87 ایول درسا خوشحالم که برگشتی بنویس سلام کاوه جون.. خوبی؟ چه میکنی با درسا؟؟ منم خوشحال شدم دیدمت
|
|
|
Quoting: kija سلام دوست عزیز باز گشتت رو تبریک میگم سلام کیجا جان.. خوش اومدی دوست گلم.. مرسی عزیزم 

|
|
|
Quoting: Dorsa_2000 نه چرا گریه.. بخند.. تو هم بخند ببینم
Quoting: Dorsa_2000 به ریش من اصلا بخند فقط متاسفانه ریش ندارم پس حالا چی کار کنیم
چرا
|
|
|
Quoting: makhmalee پس شما هم از مردا گله داری یه سر بزن ین به تاپیک صدف خانوم اینجا خیلی باحال بود.. مرسی

Quoting: makhmalee پس منتظر خاطره ادمینم باشیم اونم بعد این میاد

|
|
|
Quoting: No_justice تو هم بخند ببینم
 خوبه؟؟
Quoting: No_justice پس حالا چی کار کنیم بیا یه ریش دار پیدا کنیم بریم دوتایی به ریش اون بخندیم.. ها؟؟ 
|
|
|
|
|
Quoting: asal_nanaz همینه دیگه از دل برود هر آنکه از دیده برفت نه به خدا.. بابا اواتوراتون شبیه هم بود.. اصلا دیگه نگاه نکردم.. ببخشید دیگه.. باشه؟؟
Quoting: metalhelpmebe ه بابا منم خیلی وقتها شده دوستام با هم اشتباه میگیرم اون هم به خاطر شباهت اواتور تو با قبلی کاوه هست ببین علیرضا هم میگه مرسی
|
|
|
Quoting: kami danger به به درسا خانوم گل . خوش برگشتی عزیز . سلام کامی جان.. مرسی عزیزم
Quoting: kami danger بگم خدا تو و سیاوش رو چیکار نکنه ؟ نمیگید این دخترتون تو این شهر غریب چیکار میکنه . بنده خدا چقدر دنبال پارادایز گشت تا شما سنگدلها رو پیدا کنه . چاخان نکن دیگه بچه.. کجا دخملم تنها بود؟؟ با سیل خواستگارا تنهاش گذاشته بودم برای خودش حسابی حال کنه  از من و سیا روشن فکر تر دیدی؟؟
Quoting: kami danger آخرش هم یه نفر گولش زدو شد شوهرش . ولی خواهر میگن طرف عمل داره ( جراح و قلب و کلیه و دیسک و صفخه و از این چیزاست ) این اما هم چشاش شده کاسه خون البته نه از گریه ها جدیدا زیادی درینک میکنه .
 اما این راست میگه؟؟ جان من بیا بگو قضیه چیه؟؟ 
Quoting: kami danger جدا از شوخی خوش برگشتی . خداییش دلمون برات تنگولیده بود . مرسی کامی جان.. منم دلم خیلی تنگ شده بود.. برای همتون 
|