| نویسنده |
پیام |
|
|
درسا نیستیا دلمون تنگ شده یادت باشه 
"همه مسئله و مشکل دارن درست مثل من !!! ولی همه دارن یه جوری باهاش کنار میان !! پس منهم میتونم "
|
|
|
mohsen_m275 
خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم .....
|
|
|
 مامان درسا کجایی ؟؟ 

« در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه »
|
|
|
|
|

شور انقلابها فروکش میکند ولی بازهم مردها زنها را دوست خواهند داشت
|
|
|
درساااااااااااااااااا
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|

بارانی باید تا رنگین کمانی بر آید
|
|
|
 مامانیییییییی

« در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه »
|
|
|

~~~بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم....همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم~~~
|
|
|
|
|
این داستان با ماهرت نوشته می شود. اگر تمامی خاطرات واقعی اند بجای دلسوزی کلیشه ای برای درسا و مقصر دانستن بابک، باید بگم اگر درسا در بیست و هفت سالگی هم عاشق بابک می شد فرقی نمی کرد. مشکل بین این دو حاصل کم سن و سالی درسا نیست. روش های برخورد با این گونه مشکلات در خانواده های ایرانی یا در مدارس و دانشگاه ها تدریس نمیشه و از طرفی جزئیات آنها متعلق به فرهنگ خاص ما و فرهنگ های مشابه است. بنابراین اگر درسا لیسانسش را هم در ایران گرفته بود و دچار این عشق میشد همین زندگی را تکرار می کرد. یک مشاور خانواده مبتدی هم قادر به حل این نوع مشکلات زوج های جوان هست حالا چرا باید اینهمه اشک ریخت و با خدا قهر کرد؟ نه بابک آدم مریضی است و نه همه مردای ایرانی این عادات را دارند. بابک آدم بسیار درونگرایی است که بخش عمده زندگی اش در عالم ساخته و پرداخته ذهنش ـ با خیالپردازی اشتباه نشه ـ سپری می شود. بعد از این مشکلات که او هم حتما به اندازه خودش سختی کشیده این عالم او در یک دژ مستحکم قرار گرفته که نفوذ به آن برای درسا سخت تر شده. اگر یک طرفه به قاضی نرید شاید متوجه شوید که بابک هم به اندازه درسا آدم خوبیه. دیگه همین قدر بسه امیدوارم سرنخی داده باشم.
rz
|
|
|
اگه اجازه هست من یه خاطره دارم که براتون میخوام بنویسم
|