| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: mohsen_m275 مستر كارت داري يا با همين كارت سوختهاي خودمون سفارش ميدي داش نيما داداش ما گفتیم تچنولوژی پیشرفت کرده نگفتیم که مام پیشرفت کردیم ما با همین کارت تلفنا خودمون سفارش می دیم تازه اینجوری سرعتش هم بیشتره 
Quoting: mohsen_m275 جالب ترش اينه كه توي آويزونم تو آويزوني
 محسن اینجوری بش گیر بدی میاد از اون پستاش می زاره که تریلی باید بیاد جمعش کنه های  چاکرات دی نیترات علی خان
غم نان هرگز عذری برای فاحشگی هنر نیست
|
|
|
Quoting: mohsen_m275 به به داش علي ژوكر فلاور جوووووونور خودمون سلام.فعلا که کسی تو جونور بودن به پای تو نمیرسه. 
Quoting: mohsen_m275 علي خجالت نميكشي دست خالي و بدون اينكه برا نيما كادو بياري اومدي تو تاپيك ؟؟؟ کادو هم براش میاریم.
Quoting: mohsen_m275 اينجا كه آويزونه . جالب ترش اينه كه توي آويزونم تو آويزوني محسن.میدونی که من مریض احوالم هی میای سر به سر من میزاری.وایسا خوب بشم.میدونم باهات چیکار کنم.
یادمان باشد که اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: joker_2006 من که قبلا بهت گفته بودم نمیتونی دخترت رو به من قالب کنب بابا تو خودت سیریش شدی دومادم بشی من که از خدامه دخترم بترشه بمونه ور دله ننه باباش 
|
|
|
|
|
Quoting: n1m4 محسن اینجوری بش گیر بدی میاد از اون پستاش می زاره که تریلی باید بیاد جمعش کنه های اونم به موقع. 
Quoting: n1m4 چاکرات دی نیترات علی خان مخلصات پتاسیم.
یادمان باشد که اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: joker_2006 محسن.میدونی که من مریض احوالم هی میای سر به سر من میزاری.وایسا خوب بشم.میدونم باهات چیکار کنم. چی کار چی کار؟ گزوینیییییییییییی 
|
|
|
Quoting: n1m4 بابا تو خودت سیریش شدی دومادم بشی دیگه پشیمون شدم.
Quoting: n1m4 من که از خدامه دخترم بترشه بمونه ور دله ننه باباش ننه ی باباش کیه دیگه؟
|
|
|
Quoting: n1m4 چی کار چی کار؟ گزوینیییییییییییی افرین.من و محسن به این کار میگیم ارشاد کردن.
|
|
|
Quoting: n1m4 محسن اینجوری بش گیر بدی میاد از اون پستاش می زاره که تریلی باید بیاد جمعش کنه های
اين علي زمانهائي كه تو جوونيهاش شبها multivision زياد نگاه ميكرد ميرفت تو جاده خاكي . الان كه اگه خدا بخواد قراره بعد عيد ختنه ش كنن و ديگه مردي بشه واسه خودش . مگه نه داش علي 
خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم ..... ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
|
|
Quoting: joker_2006 ننه ی باباش کیه دیگه؟ حالا ایشالا تو تاپیک امید توضیحات کامل می دم خدمتتون 
|
|
|
Quoting: mohsen_m275 اين علي زمانهائي كه تو جوونيهاش شبها multivision زياد نگاه ميكرد ميرفت تو جاده خاكي . الان كه اگه خدا بخواد قراره بعد عيد ختنه ش كنن و ديگه مردي بشه واسه خودش . مگه نه داش علي

|