صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / نشود فاش کسی آنچه میان من و توست
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 177 . 178 . >>
نویسنده پیام
# : 20 Feb 2008 12:47

Quoting: n1m4
راستی نیما خان اینم بگم که من واقعا دیر تاپیکه قبلیتو دیدم وگرنه مطمئن باش اونم از اولت بات شورو می کردم
بازم ممنون از تاپیکه جدید و شورووعه یه جمعه دوستانه ی جدید و خوب

باعث افتخاره . در خدمتتون هستم .
منم امیدوارم که اون جمع که این داستان به بهونه اونها نوشته می شه تشکیل بشه و روزهای خوبی رو با هم تجربه کنیم

# : 20 Feb 2008 12:51

سلام آقا نیما با اینکه فرمودید داستانه ولی به نظر خیلی واقعی میاد. خوشحالم که با تایپکتون آشنا شدم همینطور قلم قوی شما. خوشحال میشم باز هم مهمان دست نوشته های شما باشم و امیدوارم این سعادتو داشته باشم منتظر ادامه ی داستانتون هستم.

شب تنهایی تو قاب آینه چهره ی مات دلم شکسته بود................دل خسته ای که بی حضور عشق همه ی پنجره ها رو بسته بود
# : 20 Feb 2008 12:53

nima_javidan

واقعا نگا چقد راحت میشه تفاوت رو فهمید
بعضیا میان که فقط نوشته ای بنویسن هرچند زیبا . و فقط انتظاره نظر و پاسخ و این حرفا
بعضیا مثه نیمای عزیز میان نوشته ای می نویسن فوق العاده که خدایی از روی بزرگواریشه که انقد شکسته نفسی می کنه و می گه با بزرگای سایت مقایسه نشه. و جای انتظاره نظر و این حرفا دنباله اینن که بتونن جمعی رو تشکیل بدن که دوستی های خوب از توش در بیاد
همین تفاوتاست که یکی و تو 10 متریه قله نگه می داره یکیو میبره رو قله می شونه
مخلصه داش نیمای قله نشین هم هستیم

غم نان هرگز عذری برای فاحشگی هنر نیست
# : 20 Feb 2008 12:55

Quoting: shakiba56
سلام آقا نیما با اینکه فرمودید داستانه ولی به نظر خیلی واقعی میاد. خوشحالم که با تایپکتون آشنا شدم همینطور قلم قوی شما. خوشحال میشم باز هم مهمان دست نوشته های شما باشم و امیدوارم این سعادتو داشته باشم منتظر ادامه ی داستانتون هستم.

شکیبا عزیز همش خاطراته خوده نیمای عزیزه
بخون و از قلمه زیباش لذت ببر

# : 20 Feb 2008 12:58

راستی حالا که تاپیکه تو که یکی از طرفدارای خوبه ارا هستی باز شد بد نیست یادی از ارای عزیز بکنیم که جاش واقعا تو آویزووون خالیه

# : 20 Feb 2008 12:58

nima_javidan

حاجي نيما خيلي عالي بود .
اولش فكر كردم يه موضوع جديده ولي خيلي برام جالب بود كه ادامه داستان قبليته
در هر حال بازم ممنون از اينكه مينويسي و مطمئنم مثل تاپيك قبليت پر مشتري و معركه ست
ادامه بده كه بدجوري باهاتيم رفيق

n1m4

اينهمه نيما نيما ميكنيم و بعدش تعريف و تمجيد يه موقع شما به خودت نگيريا داداش

هرچند كه تو آقائي شمام چيزي كم نداري داداش

خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم ..... ◄ خدایا سپاس... ►
# : 20 Feb 2008 13:00

Quoting: shakiba56

خیلی خوش اومدید
همونطور که گفتم برام فرق زیادی نمی کنه که کی چی می گه . چون دفعه قبل تجربه های خوبی کسب کردم
موفق باشی

n1m4

واقعا نگا چقد راحت میشه تفاوت رو فهمید
بعضیا میان که فقط نوشته ای بنویسن هرچند زیبا . و فقط انتظاره نظر و پاسخ و این حرفا
بعضیا مثه نیمای عزیز میان نوشته ای می نویسن فوق العاده که خدایی از روی بزرگواریشه که انقد شکسته نفسی می کنه و می گه با بزرگای سایت مقایسه نشه. و جای انتظاره نظر و این حرفا دنباله اینن که بتونن جمعی رو تشکیل بدن که دوستی های خوب از توش در بیاد
همین تفاوتاست که یکی و تو 10 متریه قله نگه می داره یکیو میبره رو قله می شونه
مخلصه داش نیمای قله نشین هم هستیم

پسر تو داری با ما چیکار می کنی . این حرفا به من یکی نمی خوره . خودت گلی نیما جان .
این حرفا رو بزنی فکر می کنن با من پسر خاله ای
اسمتم که با یکیه . یکمی شک بر انگیزه
در هر حال ممنون از لطفت

# : 20 Feb 2008 13:01

Quoting: mohsen_m275
ينهمه نيما نيما ميكنيم و بعدش تعريف و تمجيد يه موقع شما به خودت نگيريا داداش

هرچند كه تو آقائي شمام چيزي كم نداري داداش

شما سروری محسن خان
می دونی که چه ارادته خاصی به شما دوسته عزیز دارم
مخلصات فراوان
nima_javidan
راستی نیما جان خیلی عادت کرده بودیم به آواتور قبلیت ( من اینجا فوضوله همه شدم. هی به همه گیر می دم آواتور قبلیت بهتر بوده. شما گوش نده )

# : 20 Feb 2008 13:02

nima_javidan
به قوله سورووش تورووحی : مخلصات سدیم دی نیترات فراواننننننننن

# : 20 Feb 2008 13:02

راستی حالا که تاپیکه تو که یکی از طرفدارای خوبه ارا هستی باز شد بد نیست یادی از ارای عزیز بکنیم که جاش واقعا تو آویزووون خالیه

واقعا . جاش تو دل ماست .

Quoting: mohsen_m275
حاجي نيما خيلي عالي بود .
اولش فكر كردم يه موضوع جديده ولي خيلي برام جالب بود كه ادامه داستان قبليته
در هر حال بازم ممنون از اينكه مينويسي و مطمئنم مثل تاپيك قبليت پر مشتري و معركه ست
ادامه بده كه بدجوري باهاتيم رفيق

دم شما گرم آقا محسن .
لطف شما قبل تر از اینا به ما ثابت شده

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 177 . 178 . >>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.