صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / خط خطی های من....*فهرست در صفحه اول*
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 458 . 459 . >>
نویسنده پیام
# : 9 Jul 2008 17:57

سلام . یه انگیزه قلنبه باعث شد امروز وقت گذاشتم واسه یکی از باحالترین و بهتیرن داستانایی که خوندم .
حالا این انگیزهه چی بود خودمم نمی دونم
بگذریم . با هزاران مشقت بیست و هشت قسمت رو با دقت خوندم . اوایلش که می خوندم فکر می کردم یه "بوسه" دیگه متولد شده . سبک نوشتنت و استفاده از اسمایل ها در متن داستان و به کار بردن ادبیات دختر بچه ها دقیقا منو یاد اون می انداخت .
سبک نوشتنت هم دقیقا مثل شخصیت خودته . یه موقع هایی کاملا احساساتی و جدی . گاهی هم خیلی خیلی شوخ و پر انرژی . سر جمع مطلب اینکه لذت بردم . چون وقت نبود و تو هم می خواستی بری فرصت نشد که توی متن داستان ریز بشم . اما تا همینجاشم باید بگم توی داستانایی که خوندم منحصر بفرد بود . باهاش زندگی کردم . تصویر به هم خوردن حال پدرت - تصویر کتک خوردن آرزو از برادرش بابک - تصویر عشق بازی های تو و ارسلان - تصویر آتیش سوزوندن های امیر علی - همه اینا چیزاییه که تو زندگی خودم هم بوده .
خیلی امیدوارم که پایان خوشی برای این نوشته ها رقم بخوره . این آرزوی قلبی منه واسه یه دوست . امیدوارم قسمت پایانی سرشار باشه از صحنه های جالب و مهیج ازدواجت و فلانی ها بیان و اون مجلسو به هم بزن
ن

خیلی ساده و صمیمی بود . دوست داشتنی تر از این نمی شد . اینا همش حکایت از ذات بی شیله پیله خودت داره . راستی تا یادم نرفته فضاسازیهات محشر بودم . می دونم که واسه مخاطبت ارزش قایلی و واسه نوشتن ذره ذره این داستان وقت گذاشتی . دست مریزاد دختر . واقعا برام لذت بخش بود .

از طرف فلانی ت.ب . قربانت : نیما

# : 9 Jul 2008 18:48

tina_sadr
مرسی عسیسم

~~~~با شب و مهتاب شنیدم این روزا خلوت می کنی...میگن تو خواب و رویاها خورشیدو دعوت می کنی~~~~
# : 9 Jul 2008 20:24

مرسی از قسمت جدید و مرسی که جواب همه را میدی

# : 10 Jul 2008 01:51

اگر روزی کسی از من بپرسد که دیگر قصدت از این زندگی چیست به او گویم که چون میترسم از مرگ مرا راهی به غیر از زندگی نیست
# : 10 Jul 2008 05:48

tina_sadr

Quoting: tina_sadr
منم مثل توام این حس تنهایی همیشه باهامه

فدای تو عزیزم که انقدر خوبی

خودت خوبی همه رو خوب میبینی خانومی

عمرا. تازه حال هم میکنم

بابت قسمت جدید هم ممنون خانومی

میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
# : 10 Jul 2008 08:26

tina_sadr

به تینایی منور فرمودین

مرسی خیلی عالی بود

واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
# : 10 Jul 2008 08:48

:
قسمت بیست و هشت

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام وتششششششششششششششکککککککررررررررررر

It doesn't matter
# : 10 Jul 2008 08:54

ممنون که بهم سر میزنی و وقت میزاری برای من و داستانم

نگووووووووووووو
از شما ممنون که با این همه گرفتاری و مشغله وقت میذاری و مینویسی
تیریپت منو کشته

همچنین

اقا راستی این عروسی بالاخره سر گرفت یا نه؟جواب کامی رو دادین؟ مادر عروس مخالفه کماکان؟

It doesn't matter
# : 10 Jul 2008 09:00

nima_javidan
مخلص جناب جاویدان
asal_nanaz
سلامی عرض شد به عسل خانوم گل دختر خاله عروس
hilary

arezouye_morde
سحر خانوم گل
setareh_71
ابجی ستاره خودم
SACRIFICE
و عزیز همیشه در صحنه ,احوالات گرام؟

It doesn't matter
# : 10 Jul 2008 10:25

خیلی وخت بود خبری ازت نداشتم گفتم بیام یه دیداری تازه بشه

آقا من بیجا کردم.داد نزن میترسم.

من داد نزدم . صدام این مدلیه

یه چیز دیگه گفته آخر سوژه.بهت بگم سوژه یه سالت فراهم میشه.

جان من ؟؟؟؟ چرا بهم نگفتی پس ؟ جون تو هوس یه محفل انس دیگه کردم با رد و بدل کردن فحشهای ناب جدید چیزی داری رو کن

اینو پایم نافرم. بزار اینا یه کم عق بزنن.
منم دلم برات تنگ شده نیما جونم.

یه چند تا تیکه جدید یاد گرفتم . که اگه فلانی ها بشنون دل و روده اشون به هم پیچ می خوره . به یاد اون بابایی که دلم واسش یه ذره شده :

چاکریم ......................................
زرت ت ت ت ت ت....
بای

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 458 . 459 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.