Quoting: jerjes69 سلام خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خانوم خسته نباشی با این کار کردنت واین تاپیک داریت . من چند روز عضو شدم تو هر تاپیکی (یعنی اینجاها ) سر کشیدم دیدم صحبت سرکار خانوم وقلم زیباشونه اما من هرچی نگاه کردم بجز دست وصورت جمیلشون (تو آواتورتون )چیزه دیگه ای ندیدم . حالا دوستان چطور قلم زیباتونو دیدن بماند . سلام آقاهه. شما کجا و این جا کجا. من هنوز شرمنده محبتاتون هستما  در ضمن همه میدونن که شما از قدیمیا هستین.

Quoting: jerjes69 احتمالا دارم خود کوچیک مند بازی در میارم از ادبیات جرجیسانست دنبالش نگرد شما آقایین 
Quoting: Anti_love کجایییی توووووووووو ...نیستییییییییی خوبه الان با هم حرف زدیما.
Quoting: n1m4 آبجییییییییییی تیناااااااااااااااا کجاییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه دو سه ماهی هست ازت خبری ندارم یه خبری از خودت به ما بده وای سلام آقاهه. خوبی تو؟کجا دو در کردی و رفتی.خوش بگذره ت.ب  خوب نیست انقدر از هم بی خبر باشیما.یه سری بزنی بدک نیست.از خانم رضایی یاد بگیر 

Quoting: Amir_blank7 Amir_blank7

Quoting: Crazy_KT باز به تو تریلی زد گم وگور شدی؟ بابا بهروز جان تراکتور زده بهم.مگه نگفتن بچه ها بهت؟ 
Quoting: NaNaBaRbIe نکنه سر کاریم خداییش نه
Quoting: hichkasiiiii سلام تینا جاننننننننننننننننننننننننننننننننن حالت خوبه عزیز ؟؟؟؟؟ سلام دوست خوب.
Quoting: hichkasiiiii من عاشق داستانم. تا حالام کلی داستان خوندم ولی داستان تو یه چیزه دیگه است واقعا زیبا نوشتی ممنونم. این لطف شما رو میرسونه عزیزم 
Quoting: hichkasiiiii تو یه نویسنده خیلی باحالی هستی که وقتی آدم داستان رو می خونه انگار خودش جای تو هستش .ولی عزیز چرا باقی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ من میخوام بفهمم آخرش چی میشه خواهشا هر چه زودتر ادامه بده . دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دالمممممممممممممممممم ادامه میدم. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.مرسی از شما 
;;;دارم این زندگی رو به چی میبازم؟؟؟؟;;;
|