Quoting: shahruz110 سلام دخمل خوفم تین تینایی بزنم به تخته داری فعال میشی از امروزت که معلومه یه اسفند برا خودت دود کن تا چشم نخوری سلام شهروز عزیزم. تو کجایی آخه دلم واست تنگیده. چرا انقدر کم میای؟من منتظرم بیشتر ببینمت. 
Quoting: asal_nanaz سلام گوگولی جونم.خوبی دختر خاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام به خوشگل خودم. خانوم خانوماااااااااااااااا حاج آقاتون چطوره؟کم پیدا شده باز.
Quoting: shaili تینا جونم....خوشحالم سرحالی سلام شایلی جونم خوبی عسیسم؟دلم واست تنگ شده 
Quoting: maahtab قابل توجه همه !!!تینا منو مبصر کرده همه دس به سینه بشینین صداتونم در نیاد تا تینا بیاد
خوبه
Quoting: superboy مایه بسی مسرت و افتخاره که با این الفاظ مورد خطاب قرار میدین.

Quoting: superboy اگه خوبم نبودم خوب شدم. خدا رو شکر
Quoting: superboy من کوچیکتر از اوونم که بخوام نظر بدم فقط احساسی که با خوندن نوشت بهم دست داده بودو بیان کردم. شما آقایین
Quoting: youngblood دیگه دیگه ....یه دونه تینا که بیشتر نداریم مرسی نریمان جون خوشتیپ 
Quoting: Anti_love سلام دخی....آهنگه خیلی قشنگ بود ...مرسی ...فعلا خسته ام ...بعدا جوابهای دندان شکن بهت میدم...راستی....چیز قابلی نداشت ددی.جواب دندان شکن میگم چیز 
Quoting: makhmalee makhmalee

Quoting: setareh_71 اره همون حسی که وقتی گریه میکردم یه جور غربت و تنهایی با اینکه پیش خانواده ام هستم ولی حس تنهایی دارم نمیدونم چرا این همون حسی هستش که قبل خوندن نوشته ها باعث میشد نیام و نخونم و بعدش باعث گریه ی من شد منم مثل توام این حس تنهایی همیشه باهامه
Quoting: setareh_71 گفتم که عجله ای ندارم هروقت تونستی و وقت کردی ادامه بده خودت برای همه ی ما عزیز تری . همینکه بیای و حضور داشته باشی خودش خیلی هستش فدای تو عزیزم که انقدر خوبی 
Quoting: setareh_71 راستش نترس اونقدر بیام اینجا که خودت بیرونم کنی عمرا. تازه حال هم میکنم
Quoting: shahruz110 تمام تنهاییم برای تو تیناست یگانه قلبم که تو ی این دنیاست تینا نگه دار دلت قشنگ باشه که دل قشنگی بروی تو زیباست تینا نظر کن بر دامن دشت صدای کوچ همه پرستو هاست همیشه باش عاشق اما صداقت باشه کلامت که ستاره لبهاست گر هستم ات دوست ای تو تمنایم ستاره دوستی شهروز تو اینجاست شهرووووووووووووووووووووووووووز عزیزم مرسی یه دنیا چه شعری. چه گلای قشنگی.مرسی مهربون.
Quoting: kami danger سلام به نوزمد عزیزم . الهی درد و بلات بخوره تو سر آنتی لاو لگن سلام کامی خودم چطوری اوجل من؟  درد و بلا که زیاد دارم ولی گناه داره این بیچاره میترسم بمیره و تلف شه نازمدم باز بیا پیشم 
Quoting: kami danger یه سر به ما بزن چیزی ازت کم نمیشه ها این که وظیفمه اما میبینی که به خودمم سر نمیزنم. ولی بازم چشم 
;;;دارم این زندگی رو به چی میبازم؟؟؟؟;;;
|