| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Gipsy Girl faghat ba man mitoonis chagh salmati konid
 kami danger
Quoting: kami danger تو خوبي داداشي ؟ مرسی قربونت,,, کاوی حون با توجه به بیانیه ای که ستاره زیر پستت داد اگه زیادی چاق سلامتی کنیم رنده میشیمــــــــا,,,,البته من که پوستم کلفت شده از دست سوگول ولی کلا گفتم
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Gipsy Girl عزیز ببخشیدا ... ولی من تعجب کردم از این حرف شما !! چطور میتونی فارسی را بخونی ولی نمیتونی همون فارسی را تایپ کنی؟ شاید هم درخارج از کشور زندگی میکنی و کیبوردت حروف فارسی نداره ... اگر اینطور هم باشه باز میتونی فارسی تایپ کنی ... بهرحال اگه خودت بخوای همه کار میتونی بکنی . حبیب .... bye
|
|
|
ستاره جون شرمنده!!! ببین اول یا آخر اسم تاپیکت یه چیزی زدی(نمی دونم چیه )که کلیک کردن رو شماره صفحات رو سخت میکنه و باعث میشه هر دفعه تاپیکت از صفحه اولش بیاد و بعد ما بزنیم مثلا صفحه مورد نظر اگه در خواست بدی مدیرا متونن برات درستش کنن یا حتی فارسیش کنن برات
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
|
|
كاوه ؟
پس تا رنده نشديم بيا بيرون .
من هنوز جوونم .
آرزو دارم نوه هام رو ببينم .
تو چي ؟
اگر خواستي بيا چهار ديواريه خودم .
http://www.avizoon.com/forum/2_47779_33.html
هر گاه اینده را طاقت فرسا دیدی.به خاطر داشته باش که تنها دقیقه ای از عمر خواهد بود.
|
|
|
Quoting: Kaveh87 ببین اول یا آخر اسم تاپیکت یه چیزی زدی(نمی دونم چیه)که کلیک کردن رو شماره صفحات رو سخت میکنه و باعث میشه هر دفعه تاپیکت از صفحه اولش بیاد و بعد ما بزنیم مثلا صفحه مورد نظر
 daghighan vase hamin oon alamat ro zadam chon dastan ro faghat tooye safeye avval update khaham kard
One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
|
|
|
Gipsy Girl تو هم کارت درسته ها!! kami danger چشم کامی حون حتما سر میزنم الان باید جواب 3 نفرو هم زمان بدم وقت ذیقه!!!
|
|
|
سلام خوبی؟بابا کور شدم به مولا.چشم دیگه واسم نموند.البته خب حتما واسه ی تو راحته اما واسه من که به فارسی خوندن عادت دارم سخته.ولی به خوندنش می ارزید.خیلی قشنگ نوشته بودی.خسته نباشی...الان همه چیو پینگلیش میبینم...

به كوروش چه خواهيم گفت؟forum/19_57882_0.html
|
|
|
rahamatt
 farsish mikonam dooste aziz
|
|
|
|
|
 ye dooste mehraboon nist dastane mano farsish kone??? bghiasho 2 shanbe minevisam

|
|
|
Gipsy Girl ستاره خانم ببخشید ولی,شما خاطره تاپیک قبلیتو تموم کردی که اینو شروع کردی؟؟!
نجات من به دست توست...
|