| نویسنده |
پیام |
|
|
Gipsy Girl ميخواهی شاخم رنده کنی؟

|
|
|
Quoting: kami danger مباركه . دست راستت رو سر ما . ديگه سر نميزني به من . شيطون كجا بودي اين چند وقته
 salam danger khan khoobi man too tarkam amma ye dastani too zehnam gholombe shode bood age nemineveshtamesh khafe mishodam
 khoondanesh ziad sakht nist

One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
|
|
|
Quoting: hta ميخواهی شاخم رنده کنی؟
 oonesh dige be khodam marboote
|
|
|
|
|
تو ترك دنيايي ؟
يا داستان خوندن ؟
پس بنويس تا خدايي نكرده خفه نشي . ( شوخي )
هر گاه اینده را طاقت فرسا دیدی.به خاطر داشته باش که تنها دقیقه ای از عمر خواهد بود.
|
|
|
منم یه پست زدم این هومن اینقده تند پست میزنه رفت اون صفحه دههه,,,,,پسر جان یواش تر بابا
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
HTA Kaveh87
چطوريد برو بكس ؟
خوبيد ؟
هر گاه اینده را طاقت فرسا دیدی.به خاطر داشته باش که تنها دقیقه ای از عمر خواهد بود.
|
|
|
kami danger قربونت,,,تو خوبی؟؟؟میخوشی با روزگار؟
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
اي شكر .
البته روزگار با ما ميخوشه .
ما اسير دست روزگاريم . نه برعكس
تو خوبي داداشي ؟
|
|
|
|
|
 inja topice chagh salmati nist faghat ba man mitoonis chagh salmati konid vase chagh salamati ba baghie berid topice khodesh

|
|
|
خداييش راست ميگي يا شوخي ميكني ؟
اگر راست ميگي كه شرمنده .
اگر هم شوخي بود بازم چشم ميريم تو چهار ديواريه خودمون .
|