صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / عشق ممنوع ( فهرست در صفحه اول )
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 194 . 195 . >>
نویسنده پیام
# : 14 Jan 2008 18:30

shiva_modiri

« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
# : 14 Jan 2008 21:43

salam shivai aziz va mehraban.
ma hame be neveshtan to adat kardim.
az aynke be ehteram ma akxhay az khod dar aynja ghozashty...by nahayat sepasghozaram.
to vaghan mahshary shiva...bayani rasa.neveshtari del neshin...hata khosh gholy khodeto neshon dady.
va dar akhar ziba...va todel boro.dorod bar to....
bazam az aynke ghah ghahy meyai va ma neveshtare to ro mikhonim mamnon.
dostet daram

# : 16 Jan 2008 01:06

https://yebark.com/nph-proxy.cgi/010110A/bea7fe3f7b8b765d1ae72cd69365cf6785eb7d89fb1a0cdec0bf268e112 c6155

# : 16 Jan 2008 01:29

نوشته هاتو می خونم...اروم...شاید چون تو اروم می نویسیشون...
می خونمشون نه به خاطر اروتیکی بودنشون...که هزاران داستان اروتیکی نوشته شده و داره می شه...
انگار یه حسی به من می گه اخر این داستان واقعی یه تراژدی دردناکه...
چون من عاشق تراژدی ام...چون زندگی منم خودش یه تراژدیه...
نعشه می شم وقتی می خونم,یه حسی میاد سراغم,نه خوبه نه بد...فقط یه حسه که بهت تلنگر می زنه! حتی نمی دونم به چی تلنگر می زنه!
خیلی دلم می خواست منم بنویسم! اما ...
فلش بک ات تو داستان نویسی اروتیکی یه نواوریه! جوری که ادمو مجبور می کنی چند بار بخونه تا بفهمه چی شده!
به هر حال من منتظر باقی دست نوشته هات هستم...
منتظرمون نذار.

# : 16 Jan 2008 20:53 | ویرایش بوسیله: amir_yazd

shiva_modiri
شیوا جان سلام.....
خاطرات جالبی داری....
ادامه بده.....
خیلی زیبا مینویسی مثه خودت....
موفق و شاداب باشی...
بای....

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 16 Jan 2008 20:56

راستی افرین با اینکه چند ساله اونجایی ولی فارسی رو زیبا مینویسی.....

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 16 Jan 2008 21:21 | ویرایش بوسیله: love_loser

shiva jan
سلام امیدوارم هر جا هستی بهت خوش بگزره و تو زندگیت موفق باشی
شیوا من الان 2 ساله به این سایت میام اون وقتا اسمش ایران ایکس ایران بود
اینارو گفتم که بدونی تازه کار نیستمو تا الان هم عضو نشدم. و تازه امروز عضو شدم فقط و فقط به خاطره تو
شیوا داستان تو بیشتر از اینکه سکسی باشه جالبه
شیوا تو مشخصاتت رو که گفتی درسته اما سنت رو اشتباه گفتی من مطمئنم بزرگتر و با تجربه تر هستی شیوا - به نظر من تو یه نویسنده بزرگی شیوا محشری
شیوا من هر قسمت از داستانت که میخونم دیر میخونم هر خط رو یواش یواش میخونم چند بار میخونم تا تموم نشه موقع خوندن داستانات بزرگترین آرزوم اینه که تموم نشه شیوا اینو مطمئن باش که 4 روزه تمام فکر وذکر من تو وزندگیت شده خیلی واسم عجیبه که 1 داستان اینقدر من رو درگیر خودش کنه منم یه جورایی زندگشم شبیه تو اما نه به خوبی تو
شیوا تو خیلی خوبی

منتظرتم تا یه قسمت دیگه از داستانت منو به آسمونها ببره
See You

بــا مـــن بــــــد کـــردی زنــدگــی
# : 17 Jan 2008 08:07

روز بخیر شیوا جان خاطراتت رو بسیار زیبا می نویسی با لطافت خاصی ما رو هم در لذتهای خودت شریک می کنی
نوشته هات لحظه هایی رو برام مجسم می کنه که سرمست میشم از یه عشق ممنوع دیگه مامانم.....
yahoo id aria_gio2000

# : 17 Jan 2008 15:53 | ویرایش بوسیله: amir_yazd

ویرایش شد.

خودم....

# : 18 Jan 2008 02:04

کم پیش میاد بنویسم! نوستالژیک می نویسی!قلمت هدف داره!مطمئنم تجربه نویسندگی داری!آفرین

به رسم مرغ دریایی !پر از پر تماشایی ...destiny_desire
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 194 . 195 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.