صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / عشق ممنوع ( فهرست در صفحه اول )
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 194 . 195 . >>
نویسنده پیام
# : 22 Aug 2008 00:01

بشکفد بار دگر لاله رنگین مراد
غنچه ی سرخ فرو بسته ی دل باز شود
من نگویم که بهاری که گذشت آید باز
روزگاری که به سر آمده آغاز شود
روزگار دگری هست و بهاران دگر
شاد بودن هنر است ، شاد کردن هنری والاتر
لیک هرگز نپسندیم به خویش
که چو یک شکلک بی جان شب و روز
بی خبر از همه خندان باشیم
بی غمی عیب بزرگی است که دور از ما باد
کاشکی آینه ای بود درون بین که در آن خویش را می دیدیم
آنچه پنهان بود از آینه ها می دیدیم
می شدیم آگه از آن نیروی پاکیزه نهاد
که به ما زیستن آموزد و جاوید شدن
پیک پیروزی و امید شدن
شاد بودن هنر است گر به شادی تو دلهای دگر باشد شاد.

همتون شاد باشین

Arash
# : 22 Aug 2008 03:44 | ویرایش بوسیله: haleh1989

sasuke.nnj@gmail.com
# : 22 Aug 2008 20:40

و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
# : 23 Aug 2008 05:30

# : 23 Aug 2008 17:17

بابا این همه گل و بته میندازین خسته نمیشین؟ وقتی میاین و میخواین حضورتون رو اعلام کنین یه چیزی هم بگین. یه جمله. یه متن. یه شعر.
یکی میاد انواع سرندی پیتی و مرغان دریایی و هوایی و نر و ماده شون رو کپی میکنه! یکی میاد دبل بیلاخ!!! نشون میده. یکی دیگه هم که از بیخ تکلیفش تو همۀ تاپیکها مشخصه. شاید از جملۀ بی زبانان مدرسۀ هلن کلر هستش و حرف زدن رو به طور کل تعطیل کرده. فکر کنم داره فوق لیسانس نمادها به جای کلمات رو میگیره!!!!

جیگر همتون رو بخورم. البته اگه بدین کبابش کنم! از دست من ناراحت نشین. چیکار کنم؟ من این مدل حرف زدن رو دوست دارم.
ما اومدیم و دیدیم این دخترخانم ناز چیزی واسۀ ما نذاشته و به همین خاطر هم رفتیم.
بای

Arash
# : 24 Aug 2008 15:52 | ویرایش بوسیله: Arash_1385

haleh1989

البته از حق نگذریم، عکسهات قشنگه. دستت درد نکنه.
کاشکی اگه بزرگشون رو هم داری آپلودش کنی تو سایت.
از بقیه هم اگه لحن صحبتم برخورنده بود عذر میخوام. آخه من کوشولوام هنوز درست حرف زدن رو بلت نیستم.

Arash
# : 24 Aug 2008 16:27

Arash_1385
nazjigili
saedb
haleh1989
mohsen_m275

خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم ..... ◄ خدایا سپاس... ►
# : 24 Aug 2008 22:02

Quoting: Arash_1385
بابا این همه گل و بته میندازین خسته نمیشین؟ وقتی میاین و میخواین حضورتون رو اعلام کنین یه چیزی هم بگین. یه جمله. یه متن. یه شعر.
یکی میاد انواع سرندی پیتی و مرغان دریایی و هوایی و نر و ماده شون رو کپی میکنه! یکی میاد دبل بیلاخ!!! نشون میده. یکی دیگه هم که از بیخ تکلیفش تو همۀ تاپیکها مشخصه. شاید از جملۀ بی زبانان مدرسۀ هلن کلر هستش و حرف زدن رو به طور کل تعطیل کرده. فکر کنم داره فوق لیسانس نمادها به جای کلمات رو میگیره!!!!

جیگر همتون رو بخورم. البته اگه بدین کبابش کنم! از دست من ناراحت نشین. چیکار کنم؟ من این مدل حرف زدن رو دوست دارم.
ما اومدیم و دیدیم این دخترخانم ناز چیزی واسۀ ما نذاشته و به همین خاطر هم رفتیم.
بای

haminghad kafite :

# : 25 Aug 2008 03:33

شیوا خانم

چند وقت نبودم حالا که اومدم دیدم آواتار عوض کردین نشناختم

آواتارت مبارک

# : 25 Aug 2008 04:09

nazjigili
میدونم

Arash
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 194 . 195 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.