صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
خاطرات سکسی
/
عشق ممنوع ( فهرست در صفحه اول )
<<
1
...
108
.
109
.
110
.
111
.
112
.
113
.
114
.
115
.
116
.
117
.
118
...
194
.
195
.
>>
نویسنده
پیام
shiva_modiri
اعضا
#
: 30 Jun 2008 16:05
این هم بیمارستان من.
ghaleye_tariki
اعضا
#
: 30 Jun 2008 16:09
شیوا سلام
خوبی؟ بهتری؟؟
نگرانت شدم ...
بیخبرم نگذار ...
the winner takes it all, the loser has to fall, it's simple and plain, why should i complain
blackberry
اعضا
#
: 1 Jul 2008 01:33
woooooooooooooooow ...خیلی زیبا بود گلها
منو بشناس که همیشه نقش غصه ام روی شیشه
mohsen_m275
اعضا
#
: 1 Jul 2008 10:52
shiva_modiri
blackberry
ghaleye_tariki
mohsen_m275
خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم ..... ◄ خدایا سپاس... ►
ghaleye_tariki
اعضا
#
: 1 Jul 2008 15:54
mohsen_m275
the winner takes it all, the loser has to fall, it's simple and plain, why should i complain
nazjigili
اعضا
#
: 3 Jul 2008 08:27
Quoting: shiva_modiri
سلام دوستان. این عکسها رو تقدیم میکنم به یکی یکی شما. البته بیشترش کار خودم نیست. این یه باغ هست به اسم keukenhof که درسال 2 ماه باز هست و چند میلیون نفر ازش دیدن میکنن. امیدوارم خوشتون بیاد.
wowwwwwww
khili khushkel bid !!
saedb
اعضا
#
: 3 Jul 2008 20:57
shiva_modiri
مرسی شیوا جان
زیاد با بیمارستان حال نکردم ( امید وارم دیگه گذرت نیفته )
ولی اون باغه کلی روحیمو دگرگون کرد
خیلی دوسته با معرفتو مهربوني هستی
بازم مرسی
و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
Dele_Divooneh
اعضا
#
: 3 Jul 2008 21:37
shiva_modiri
شیوای عزیز سلام
عکسهای اون باغ منو شدیدا یاد باغ گلهای اصفهان انداخت
متاسفانه چند ساله نتونستم برم اونجا
من نمیدونم این باغ keukenhof از نظر وسعت و اندازه چقدره و غیر از این تصاویر آیا دیدنیهای دیگه ای هم داره یا نه اما این عکسها خیلی شبیه یه قسمتهایی از باغ گلهای اصفهانه فقط با این اختلاف که به جای اون آسیاب بادیه یه بنای قدیمی کاهگلی اونجا هست که اطرافش جون میده برای نشستن و صفا کردن متاسفانه الان از اصفهان دورم اگه نه می رفتم اونجا یه سری عکس می گرفتم برات می ذاشتم تو همین صفحه.
دوستانی که می رن اصفهان حتما برن باغ گلها رو ببینن آدرسش پل بزرگمهر تو ساحل زاینده روده به هر حال مرسی از لطفت روحم با دیدن عکسات پر کشید به سمت خاطراتی که از این باغ دارم واقعا دمت گررررررررررم
هههههیی جوونی!!!!!!
نه پای رفتنم اکنون نه بال پروازاست....................... از این چه سود که بر من در قفس باز است
blackberry
اعضا
#
: 3 Jul 2008 23:12
Dele_Divooneh
واللا دوست عزیز من بارها رفتم اصفهان ....ولی باغ گلهای اصفهان جز چند تا کاکتوس و بنفشه معمولی و 4 تا گل معمولیه دیگه چیز جالبی نداشت ...باغچه ما قشنگتره بخدا....گل لاله کجا داشت اصفهان
منو بشناس که همیشه نقش غصه ام روی شیشه
Dele_Divooneh
اعضا
#
: 4 Jul 2008 02:27
blackberry
درود بر شما دوست عزیز
اولا" فکر کنم اونجاییکه شما رفتین قجورستون شمالی بوده از توابعه اصفهانه
دوما" اگه عرایض بنده رو دقیقا بخونید گفتم منو یاد اونجا انداخت ، شبیه یه قسمتایی از اونجاست ، با دیدن این عکسا یاد خاطراتم افتادم
سوما" مگه آیه نازل شده که حتما" گل لاله داشته باشه که شبیه باشه
چهارما" آخه خواهر محترم حالا بچه یه لحظه احساساتی شد یه چیزی گفت حتما" باید بزنی تو ذوقش عقده ای بشه بره معتاد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پنجما" یه چهار تا عکس از باغچتون بزار شاید از این به بعد ما بیایم اونجا یاد جوونیامون بیفتیم
ششما"...................بیا ببین هی می گم فردا می ره معتاد می شه .اگه ولش کنی همینجور می ره تا 6954871254369547845211232114865542125441254 وما"
نه پای رفتنم اکنون نه بال پروازاست....................... از این چه سود که بر من در قفس باز است
<<
1
...
108
.
109
.
110
.
111
.
112
.
113
.
114
.
115
.
116
.
117
.
118
...
194
.
195
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.