| نویسنده |
پیام |
|
|
darvack

برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی
هر آانكس كه باد بكارد طوفان درو مي كند
|
|
|
داروک جان اگه گه گاهی اینجا سر بزنی قول میدم زیگیل در نیاری . این و علم پزشکی هم ثابت کرده که سر زدن به تاپیک شخصی با زیگیل زدن ارتباطی نداره

ضرب المثل : همیشه خر خرما نمیرینه !!!
|
|
|
Quoting: superboy برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی خوب چی ؟ 1- برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی صلوات؟ 2- برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی یک کف مرتب ؟ 3- برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی آرزوی سعادت ؟ 4- هر 3 مورد ؟

|
|
|
|
|
Quoting: Ema87 بازم برو بالا "اما" جان اون بالا چه خبره ؟ اگه خوبه من هم برم بالا ؟
|
|
|
Shomool_tala
Quoting: Shomool_tala خوب چی ؟ 1- برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی صلوات؟ 2- برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی یک کف مرتب ؟ 3- برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی آرزوی سعادت ؟ 4- هر 3 مورد ؟ هر چهارتاش درسته
|
|
|
Shomool_tala
Quoting: Shomool_tala خوب چی ؟ 1- برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی صلوات؟ 2- برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی یک کف مرتب ؟ 3- برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی آرزوی سعادت ؟ 4- هر 3 مورد ؟ هر چهارتاش درسته

|
|
|
درود بر شما
سلام دارم خدمت همهء دوستان عزیزکه اینقدر به بنده لطف دارند مخصوصا ( ema & shomool _tala )
اگر من دیر به دیر به تاپیکم سر میزنم منو ببخشید به علت گرفتاریهای زندگیه. اما باور کنید همیشه یه بخشی از افکارم به دنبالتاپیکم و خوانندهاشه. امید وارم که هر جا هستی موفق و پیروز باشد.

darvack
|
|
|
Quoting: superboy برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی
سوژر بوی عزیز از لطفت ممنونم.

darvack
|
|
|
|
|
Quoting: Shomool_tala 1- برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی صلوات؟ 2- برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی یک کف مرتب ؟ 3- برای نویسنده عاشقانه ترین و دراماتیک ترین داستان های سکسی آرزوی سعادت ؟ 4- هر 3 مورد ؟ خونشون ؟؟ خونمون؟؟؟ اتاق تمساحها .

« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
|
|
|
Quoting: darvack اگر من دیر به دیر به تاپیکم سر میزنم منو ببخشید به علت گرفتاریهای زندگیه. اما باور کنید همیشه یه بخشی از افکارم به دنبالتاپیکم و خوانندهاشه. امید وارم که هر جا هستی موفق و پیروز باشد. برو به کارت برس . خودم هوای تاپیکو دارم .

« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
|