| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 10 Dec 2007 01:08 | ویرایش بوسیله: saedb
دوستان کسی تا به حال تو عشقش شکست خورده اگه آره یه مختصری از شروع و اتمام اون عشقه نا فرجامو بیان کنه
عشق یا هوس؟ سلام من سعید 24 دو سال پیش بود ، من تو اوج سکسم بودم هر کیو میدیدم یه احساسی بهش پیدا میکردم نمیدونم عشق بود یا هوس ولی هدفم سکس بود، زن پیر جوون هر کی به پستم میخورد میزدمش زمین، یه روز دنباله یه تیکه افتاده بودم تو خیابون ماه ،سیریشش شده بودم بی خیالم نمیشدم ، تا این که یه جای خلوت رسیدیم رفتم جولو دستشو گرفتم تو دستم (شانسه ماست دیگه) طرف نمیدونم چیکاره تیم ملی بود ، همینجوری مشتو لگد بود که تو سرو صورت ما میومد ، یه لحظه به خودم امدم دیدم رو زمین افتادمو اونم بالا سرما گارد گرفته واستاده، رفتم تو فکر (پاشم بکنمش، نه طرف خطر ناکه پاشم چهارتا دیگه هم میخورم بهتره برم تو کاره زبون) یه نگاه تو چشاش انداختم مثله بچه یتیما بغض کردم(امان از این دخترا) دیدم اونم بغض کرد انگار که از کارش مثله سگ پشیمون شده بود، اومد بره پاشودم خودمو تکون دادم گفتم واستا، سر جاش قفل شد رفتم جولو گفتم ببین تا حالا بابامم منو اینجوری نزده بود (دیدم خر کیف شد) گفتم ایول داری ولی من فقط میخواستم چند کلمه باتو صحبت کنم همین، گفت درباره چی گفتم هر چی دوست داری یه لبخند زدو راهشو گرفتو رفت منم کم نیووردم رفتم بغلش انگار بیست ساله همدیگرو میشناسیم سایه به سایش حرکت کردم ، دیگه رومون باز شده بود به هم ، رسیدیم نزدیکه محلشون گفت برو دیگه اینجا خوب نیست ما رو با هم ببینن خلاصه ما هم نه نگفتیم (شماررو دادمو رامو کشیدم رفتم)فرداش زنگ زد میدونم همه دوستان تلفن بازی کردن (حرفای معمولی، چه خبر چی کار میکنی شغلت چیه از این جور حرفا یه قرارم گزاشتیم همدیگرو ببینیم )خلاصه ما یه مدتی بچه مثبت شده بودیم میشستیم پایه تلفن ببینم کی زنگ میزنه باحاش لاس بزنم، اون اولین دختری بود که من باهاش رفیق شده بودم ، شش ماه باهاش رفیق بودم هفته ای یه بار بیرون میرفتیم تلفنم که نگو پوله تلفن از پنج شش تومن به هشتاد نود تومن رسیده بود خلاصه بودم باهاش تو این مدتم فقط چند بار لب بازی کرده بودیم ، یه بار که تو خونه نشسته بودمو دل دل میکردم که زنگ بزنه، دیدم تلفن زنگ زد سری دوییدم تلفن ورداشتمو گفتم سلام عزیزم گفت سلام از کجا فهمیدی منم گفتم دیونه ما کسو کاری نداریم، بجز تو کی میتونه باشه گفت دلم تنگ شده واست گفتم قربونه دلت بشم من ،گفت میتونی بیای پیشم یه کم مکس کردم گفتم باشه کجا گفت بابائینا رفتن بیرون بیا خونمون (تا حالا خونشون نرفته بودم ) گفتم ببین پری(اسم مستعار)منو که خوب شناختی جیکو پوکمم میدونی من بیام خونتون تنها گیرت بیارم خطر ناک میشما،گفت چه خوب کاشکی منو همیشه تنها گیر بیاری ،آخرشم یه دوست دارم بهم گفتو تلفن قطع کرد دیگه سر از پا نمیشناختم نمیدونم چه جوری به این سرعت حاضر شدم ده دقیقه بعد در خونشون بودم ، زنگ زدم درو واکرد (نمیخام داستان سکسی واستون بنویسم ) خلاصه رفتیم تو بعده یه ساعت اومدیم بیرون با تمام وجودم دوسش داشتم احساس میکردم اگه یه روز بهم زنگ نزنه میمیرم (دیونه شده بودم تو خواب بیداری مستراب هر جا میرفتم بهش فکر میکردم) به مرز جنون رسیده بودم، فکر میکنید اون با من چی کار کرد؟
و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
|
|
|
Quoting: saedb دوستان کسی تا به حال تو عشقش شکست خورده اوهوم چهار سال مي گذره ازش اين شكست باعث شد خيلي پخته تر بشم 
ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
|
|
|
Quoting: saedb عشق یا هوس؟ يه عشق شديدا افلاطوني كه مشكلش هم همين بود
ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
|
|
|
|
|
Quoting: saedb دوستان کسی تا به حال تو عشقش شکست خورده منه بيچاره كه وحشتناك .... حتما تعريف مي كنم 
من رفتم خداحافظ براي هميشه !!!
|
|
|
Quoting: saedb فکر میکنید اون با من چی کار کرد؟ خب خودت بگو دیگه.
راستی این یکیو دیگه بدون غلط نوشتی 
« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
|
|
|
 چشت در آد هیچی دیگه من تو اون ماجرا خیلی ضربه خوردم واقعن دوسش داشتم مخصوصا باباشم کارخونه دار بود بدون اینکه به من بگه شوهر کرد یه بیلاخ گنده هم نشون ما داد اگه میدونستم این کارو با من میکنه ..........
|
|
|
saedb سلام
Quoting: saedb دوستان کسی تا به حال تو عشقش شکست خورده اگه آره یه مختصری از شروع و اتمام اون عشقه نا فرجامو بیان کنه امیدوارم الان در آرامش کامل باشی
نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
|
|
|
نه به جون داش اسی هنوزم یادش میفتم کونم میسوزه من تو زندگیم از یه ضعیفه کتک نخورده بودم که خوردم هم زد هم زد.... البته اینجا واسه اینکه به جنس مذکر بر نخوره باید بگم که منم زدم( البته توش)

|
|
|
|
|
saedb بیخیال همشون همینن......
چه دردیست در میان جمع بودن.....
|
|
|