صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
خاطرات سکسی
/
ماجراهاي من و كون زيباي آرزو ( همسرم ) يكي از زيباترين كونهاي دنيا.
<<
1
...
27
.
28
.
29
.
30
.
31
.
32
.
33
.
34
.
35
.
36
.
37
.
>>
نویسنده
پیام
xcoonlisx
اعضا
#
: 30 Jun 2008 22:35
Quoting: carlos20
آقا ما خودمون تنهايي قربون كون زنتون ميريم.عجب تيكه ايه!!!بذار همينطوري بهت بگم از رو عكسش ميشه گفت قطر كونش 43 اينچه.مگه نه؟واي آدميكه قربون يه همچين كوني نره ديوونه است.
خوشحالم كه مي بينم زيبايي كون آرزو نظر شما را جلب كرده
.درخصوص قطر كونش بايد بگم حدوداً 36 اينچ است 118 سانت
( البته در جالت قنبلي و در حالت ايستاده 112 سانته
)
omidjonkhan
اعضا
#
: 5 Jul 2008 15:35
سلام
خوبي
ميبينم که هنوز با کون ارزو جون داري به مردم دوستان حال مي دي خوشحال شودم
جون عجب کوني داره
کب باشه اونو جلو خودت بکونم ابم بريزم تو کونش راستي خود ارزو هم اينا رو مي خونه
xcoonlisx
اعضا
#
: 6 Jul 2008 18:05
نه رفيق آرزو اينها را نميخواند و روحش هم خبر ندارد.اما كلاً من خيلي دوست دارم كه ديگران با كون آرزو حشري بشوند.تو برايمان بنويس كه دوست داري چطوري كون آرزو را بكني؟ نوشتن خالي از لطف نيست و ديگران هم ميخوانند و با داستانتان حال ميكنند.جاي شما خالي همين نيمساعت قبل كسشو حسابي كردم و بعد با مادرش رفت بيرون.
carlos20
اعضا
#
: 7 Sep 2008 19:06
xcoonlisx جان از عكسهاي ارساليتون بينهايت سپاسگزارم شما با ارسال اين عكسهاي آخري كه مطابق با سليقه من بود منو فوق العاده شرمنده كرديد. بشما تبريك ميگم جداً همسر خوش اندامي داريد. خوشا بحالتون، منكه داستانهاي سكسيمو با الهام گرفتن از روي سرگذشت شما و همينطور از شكل كون زيباي آرزو مينويسم. همواره با هم خوش باشيد.
xcoonlisx
اعضا
#
: 11 Sep 2008 18:02
امروز جاتون خالي اومدم خونه ديدم آرزو يه دامن تنگ سرمه اي رنگ پوشيده و مادرش هم خونه نيست خودمو زدم به اون راه كه يعني خيلي خسته ام و حال كاري را ندارم ميخواستم عكس العمل آرزو را ببينم. ديدم به هر طريق ممكن ميخواد منو تحريك كنه. هي به هر بهونه اي قنبل ميكرد و دولا ميشد تا يه چيزي را از زمين بردارد و از اين قبيل كارها اما باز بروي خودم نياوردم تا اينكه موقع سفره جمع كردن اومد پشتشو كرد بمن و دولا شد و شروع كرد به جمع كردن سفره همينطور عقب عقب اومد و كونشو مخصوصاً چسبوند به دهنم. منم محكم گرفتمش و برگردوندمش و اول يه كمي بوسيدمش و بعد آرزو بمن گفت: بي ذوق من بخاطر تو امروز اين دامنم رو پوشيدم تازه خبر نداري همون شورت حريرم را كه خيلي دوست داري تنم كردم. با اين حرفش من فوراً دامنشو زدم بالا و تا چشمم افتاد به شورت حريرش ديگه اختيار خودم را نداشتم از روي شورت شروع كردم به بوسيدن كون رويائيش بعد آرزو گفت هنوز حرفم تموم نشده. گفتم خوب بگو همانطوركه داشتم از روي شورت مي بوسيدمش يهو گوزيد روي صورتم. از اينكارش خيلي لذت بردم. بغلش كردم و بردمش تو اتاق خواب و درازش كردم روي تخت و خودم لخت شدم و بعد آرزو را لختش كردم. بعد ژل ليز كننده را برداشتم و داخل سوراخ كونش را يه ژل مالي حسابي كردم و بعد بنرمي و لطافت تمام كيرم را خيلي آرام تا ته كردم توي كونش. نميدانيد كه داخل كون اين زن چه حرارتي داره. حدود 10 دقيقه با لذت تمام توي كونش تلنبه زدم بعد خود آرزو بمن گفت: ميخوام امروز آبتو بريزي توي دهنم. شنيدن اينحرف از سوي آرزو براي من تعجب آور بود اما با كمال ميل كيرم را از كونش در آوردم و گذاشتم لاي سينه هاش و شروع كردم لاي سينه هاش تلنبه زدن آرزو هم دهنش رو باز كرده بود و با هر بار كه كيرم لاي سينه هاش جلو ميرفت در آخر تو دهن آرزو هم ميرفت. 5 الي 6 دقيقه تلنبه زدم و بعد با شهوت زياد آبمو ريختم توي دهن زيبا و غنچه اي آرزو.
نميدانم امروز چرا خودش پيشنهاد داد كه آبم را بريزم تو دهنش اما ميتونم بگم كه مثل دفعات قبل از اينكه آبم ريخت تو دهنش حالت دل بهم خوردگي پيدا نكرد.
راستي چرا ديگه كسي آواتار كون آرزو را بمن سفارش نميدهد؟
carlos20
اعضا
#
: 11 Sep 2008 19:20
Quoting: xcoonlisx
موقع سفره جمع كردن اومد پشتشو كرد بمن و دولا شد و شروع كرد به جمع كردن سفره همينطور عقب عقب اومد و كونشو مخصوصاً چسبوند به دهنم
خوشا به سعادتت
xcoonlisx
اعضا
#
: 11 Sep 2008 22:01
آواتار امشب جديدترين عكس از آرزو با اون كون رويائي.
نظرتون راجع به كونش چيه؟
Ema87
اعضا
#
: 12 Sep 2008 17:32
Quoting: xcoonlisx
آواتار امشب جديدترين عكس از آرزو
زدی زیر قولت ؟؟؟؟؟
« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
deathmatch
اعضا
#
: 12 Sep 2008 18:24
منتظر اين عكس رويايي هستيم
The life is surviving in a deathmatch , you won't survive with out a weapon , the weapon of this match is just LOVE .
amo bade
اعضا
#
: 12 Sep 2008 19:10
Quoting: Ema87
زدی زیر قولت ؟؟؟؟؟
همسر جان تو هم مگه از باسنه ارزو خانوم خوشت اومده که اومدی اینجا؟
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
<<
1
...
27
.
28
.
29
.
30
.
31
.
32
.
33
.
34
.
35
.
36
.
37
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.