صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
خاطرات سکسی
/
ماجراهاي من و كون زيباي آرزو ( همسرم ) يكي از زيباترين كونهاي دنيا.
<<
1
...
27
.
28
.
29
.
30
.
31
.
32
.
33
.
34
.
35
.
36
.
37
.
>>
نویسنده
پیام
xcoonlisx
اعضا
#
: 26 May 2008 21:43
Quoting: PATRIOT_AM
از هم از ماجراهات بنويس
فكر ميكردم براتون تكراري شده.باشه بعداً خواهم نوشت.
Ema87
اعضا
#
: 27 May 2008 20:48
xcoonlisx
« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
xcoonlisx
اعضا
#
: 27 May 2008 21:21
سلام Ema87 جان.
xcoonlisx
اعضا
#
: 27 May 2008 22:07
امروز وقتي اومدم خانه ديدم آرزو تازه از حمام بيرون اومده و مادرش هم هنوز نيامده خانه.واسه همين بهش گفتم عجله كن تا مادرت نيومده بريم يه صفايي بمن بدي.پرسيد چه جوري دوست داري بهت صفا بدم؟گفتم طبق معمول بايد كونتو جانانه بكنم.گفت: كونمو بكني؟آخه دلت مياد دوباره منو بفرستي حمام؟ مگه نمي بيني كه تازه موهامو خشك كردم.گفتم خوب پس ميگي چكار كنم؟گفت اگه دلت بخواد ميتونم رو دهنت بشينم و وقتي زبونتو كردي تو كونم منم نوك زبونت بگوزم همونطوريكه خيلي دوست داري.
نميدونم اينجور مواقع كدامشانرا بيشتر دوست دارم كردن كونشو يا گوزيدنش تو دهنم را آخه هر كدامشان يه جور خاصي لذت دارند.لذت و هيجان كردن كون همه و همه در لحظه اي است كه آبم ميريزه تو سوراخش و هيجان گوزيدنش درست لحظه اي است كه لبه هاي سوراخ كونش باز ميشوند و در همان لحظه باصدا تو دهنم ميگوزه.
به هرحال رفتم روي تخت دراز كشيدم و آرزو اومد اول دامن خودش را درآورد و بعد شلوار من را تا روي زانوهام كشيد پائين و بعد نشست روي دهنم و خودش سرشو خم كرد پائين و كيرمو گرفت تو دهنش.امروز آرزو خودشو اصلاح كرده بود و سوراخ كونش حسابي ليز بود اينجور مواقع لذت ليسيدن سوراخش دوچندان ميشه چون زبونم خيلي روان ميره توش و مياد بيرون و سوراخش خيلي زود لزج ميشه.آرزو همونطوريكه داشت برام ساك ميزد خودشو يك ذره جمع و جور كرد و گفت زبونتو بذار دركونم تا روش بگوزم منم لبهامو دورتادور كونش حلقه كردم بنحويكه هيچي هدر نره و زبنوم را روي در سوراخش گذاشتم اونم خيلي پرصدا و كشدار روي زبونم و تو دهنم گوزيد.بعدش هم خيلي تند تند ساك زد و كيرمو مكيد تا درست لحظه ايكه آبم ميخواست بريزه خودش را كشيد كنار و ابم ريخت.اينجور مواقع آرزو تا همه آبم نريخته از روي دهنم بلند نميشه و زمانيكه آبم داره ميريزه كون نازشو بيشتر رو دهنم فشار ميده تا لذت كافي را از ليسيدن كونش ببرم.
saeed2005
اعضا
#
: 28 May 2008 10:33
khak bar saret
xcoonlisx
اعضا
#
: 28 May 2008 14:47
Quoting: saeed2005
khak bar saret
خاك برسر تو و همه كس و كارت.
Ema87
اعضا
#
: 28 May 2008 22:00
xcoonlisx
« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
xcoonlisx
اعضا
#
: 21 Jun 2008 20:55 | ویرایش بوسیله: xcoonlisx
[b]
اين خانمه
كونش بينهايت شبيه كون آرزو است:[/b
xcoonlisx
اعضا
#
: 29 Jun 2008 20:27
امروز بازهم شهوت داره ديوانه ام ميكند و آرزو هم با مادرش رفته بيرون.باورتون نميشه كه چه جوري بنده كونش شدم ناچارم برخلاف قولي كه به آرزو داده بودم يكبار ديگه عكسي از كونش براتون بذارم تا ببينيد چرا اين كون مثل برده ها مرا اسير كرده.ضمناً بنويسيد كه نظرتون درمورد آواتار امروزي چيه؟
اينم يكي ديگر از سرگذشتهاي ما:
صبح هنوز افتاب نزده بود كه از خواب بيدار شدم.طبق روال معمول دستي به زير كون آرزو كشيدم و اونم همونطور خواب آلود بلافاصله خودشو كمي كشيد بالا و همنطور درحالت دراز كش كونشو جلوي دهنم قنبل كرد.بآرامي شلوارشو كشيدم پائين و شروع كردم به دست كشيدن روي لپ كونش و بوئيدن و بوسيدن كونش.بعد خيلي آروم زبونمو كردم توي سوراخ كون داغش و اول بآرومي و بعد با سرعت عادي حسابي تو سوراخشو ليسيدم.اونقدر ليسيدم و باهاش ور رفتم كه بيچاره آرزو از خواب بيدار شد و گفت چرا نميذاري بخوابم؟بهش گفتم هيسسسسسسس.. مامانت بيدار ميشه پاشو بيا رو دهنم بشين ببينم ميخوام امروز صبح رو با خوش شانسي شروع كنم.گفت رو دهنت بشينم شانس بهت رو ميكنه؟گفتم اگه جانانه تو دهنم بگوزي آره شانس بهم رو ميكنه.يه خنده كوچكي كرد و گفت بذار برم دستشويي خودمو تميز كنم الان ميام.چند لحظه اي با كيرم وررفتم تا آرزو از دستشويي برگشت و بهم گفت زود باش دراز بكش تا در نرفته.پرسيدم چي ميخواد دربره؟گفت يه گوز گنده دارم.با ذوق و شوق تمام دراز كشيدم و آرزو اومد درست سوراخ كونشو گذاشت رو دهنم و بدون اينكه بخودش فشاري بده شروع كرد به گوزيدن اونم چه گوزي پرسروصدا و خيلي كشدار گوزيد تو دهنم.از اين گوزيدنش خيلي لذت بردم به جرات ميگم كه درطول اين چندسال زندگي مشتركمون تاحالا اينطوري تو دهنم نگوزيده بود.بهش گفتم آرزو يه هديه جانانه پيش من داري خيلي بهم حال دادي.گفت حالا اين هديه چي هست؟ گفتم خودت بگو چي ميخواي؟گفت بيا يك سفر بريم مشهد.گفتم باشه بذار امروز برم مرخصي رو جمع و جورش بكنم تا بعد.خوب حالا نميخواي بكنمت؟ اينو كه گفتم هونطوريكه رو دهنم نشسته بود يه ذره خودشو جابجا كرد و گفت نميخواي اول منو بليسي؟گفنم چرا كه نه خودتم خوب ميدوني كه از كست شهد و عسل ميريزه.بعد با حرص و ولع شروع كردم به ليسيدن كسش اونقدر ليسيدم كه صداي آخ و اوفش دراومد.گفتم ساكت الان مامانت بيدار ميشه.بعد همونطوريكه دراز كشيده بودم بلند شد و رفت روي كيرم نشست.وقتي كيرم تا ته رفت تو كسش بلند شدم درحالت صورت بصورت قرار گرفتيم و شروع كردم به بوسيدن لباش و ليسيدن صورتش.بعد آرزو با دستش منو هل داد و بهم فهموند كه دراز بكشم.من دراز كشيدم و آرزو شروع كرد خودشو بالا و پائين كردن اول اروم و بعد يواش يواش با سرعت.اونقدر با سرعت بالا و پائين ميكرد كه ديگه اختيار دست خودش نبود و درهمون حالت بازم گوزيد.با شنيدن صداي گوزش چنان تحريك شدم كه آرزو را هل دادم عقب و آبم با شدت ريخت روي سينه ام.با دستمال كاغدي خودمو پاك كردم و دوباره كنار آرزو دراز كشيدم و دوتا بوسه كوچك رو لباش گذاشتم و خوابيديم.
carlos20
اعضا
#
: 30 Jun 2008 17:31 | ویرایش بوسیله: carlos20
<<
1
...
27
.
28
.
29
.
30
.
31
.
32
.
33
.
34
.
35
.
36
.
37
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.