| نویسنده |
پیام |
|
|
آواتار امروز ليسيدن كون آرزو با نمايي كامل از كون خوشگلش.
|
|
|
از ديروز ظهر( وقتيكه مادر زنم درست سر ليسيدن كون آرزو وارد خونه شد ) تا امروز صبح زود شهوت داشت خفه ام ميكرد.در اين فاصله فقط هروقت كوچكترين فرصتي پيش ميامد و آرزو از جلوم رد ميشد يه دستي به كونش مي كشيدم يا هروقت مادرش براي يه فرصت كوتاه هم ميرفت بيرون من همون فرصت كوتاه رو غنيمت شمرده و بلافاصله دامن تنگ آرزو را ميزدم بالا و با حرص و ولع شروع ميكردم به ليسيدن سوراخ كونش اين وضعيت ادامه داشت تا بالاخره صبح زود ( بعداز اينكه به سايت سري زدم )هنوز آفتاب نزده اول دستي به كونش كشيدم و ديدم حرارتش آدمو ميسوزونه نميدونم چه سريه كه هروقت آرزو ميخوابه بعداز يكي دو ساعت كونش حسابي داغ ميكنه بگذريم صبح زود با چندتا بوسه جانانه كه روي لباي خوشگلش گذاشتم بهش فهموندم كه وقتشه اونم همونطوركه نيمه خواب بود و درحاليكه نميخواست چشماشو بازكنه تا مبادا خوابش بپره همونطوركه به پهلو خوابيده بود يه غلطي زد و پشتشو بمن كرد و كونشو قنبلي آورد گذاشت جلوي صورتم منم يواش يواش و با ملايمت دامنشو دادم بالا و شورتشو كشيدم پايين و يواش يواش نوك زبونمو گذاشتم روي سوراخ كونش ( واي خداي من چه حرارتي داشت جداً كه نوك زبونمو مي سوزوند ) و شروع كردم با ملايمت سوراخ داغشو ليسيدن اونقدر ليسيدم و ليسيدم كه ديگه آرزو هم از خواب بيدار شد و گفت منم خيلي هوس كردم منو بكني دست از كونم بردار و بيا منو بكن بهش گفتم نه نميشه اول بايد بشيني رو دهنم و اون كاري را كه ميدوني دوست دارم بكني بعداً.آرزو هم با يه غرغر شهوت انگيز بلند شد و نشست روي دهنم و به آرامي و لطافت گوزيد تو دهنم.با اينكارش كلي شارژم كرد و منم يه حال حسابي بهش دادم.اول كسشو جانانه ليسيدم اونم اونقدر حشري شده بود كه وقتي زبونم روي كسش ليز ميخورد سرمو گرفته بود و فشار ميداد تو كسش.بعد بطور جانانه و باحرارت تمام كردمش وقتيكه كارمون تموم شد ازش خواستم كه دوباره به پهلو بخوابه و كونشو قنبلي بذاره جلوي صورتم منم تا خود صبح سرمو رو كونش گذاشتم و خوابيدم. فردا بعدازظهر مادرزنم قراره يكساعتي بره بيرون خونه يكي از دوستاش.شايد فردا چندتا عكس ازكون آرزو بندازم بنظر شما عكساش چطوري باشه؟ اگه نظر خاصي داريد نظرتون يه طوري باشه كه آرزو بويي نبره چون اگه بفهمه كه من به سايتهاي سكسي سرك ميكشم دودمانم را بباد ميده چه برسه به اينكه بدونه ازعكساي كونش تو اين سايت بعنوان آواتار استفاده ميكنم.
|
|
|
کون لیس عزیز خیرشو ببینی دادا . جسارتاَ یه سوال دارم . این داماد سر خونه که میگن شما نمیشناسیش ؟ 
خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم ..... ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
|
|
کونلیس جان میدانی عاقبت کون لیسدن هپیتیادیت ؟؟؟ هر چی هم تمیز باشه نوکرتم طلا که از اونجا نمیاد بیرون...چراکسشو نمیخوری؟؟ میترسی بهت بگن کسخور؟؟؟ جدی میگما...
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Quoting: dariushagha کونلیس جان میدانی عاقبت کون لیسدن هپیتیادیت ؟؟؟ هر چی هم تمیز باشه نوکرتم طلا که از اونجا نمیاد بیرون...چراکسشو نمیخوری؟؟
خوب دوست عزيز مگه از كس چي مياد بيرون.بعقيده من اگه كون تميز باشه و سكس با خيال راحت باشه يعني با همسر خودت نه با يه جنده خيابوني هيچ خطري نداره.منكه تو اين چند ساله طوريم نشده. درهرصورت از راهنمايي شما ممنونم.
|
|
|
Quoting: mohsen_m275 جسارتاَ یه سوال دارم . این داماد سر خونه که میگن شما نمیشناسیش ؟ اما دوست عزيز ما كه نميتونيم بخاطر آسايش خودمون يه پيرزنو تو خونه يكه و تنها بذاريم.پس انسانيت كجا رفته؟
علي جون شما بفرماييد چرا من بيشتر وقتا گزينه پاسخ را ندارم ولي امروز بعداز مدتها داشتمش؟
|
|
|
Quoting: dariushagha هپیتیادیت ؟؟؟ خودت بخون چی نوشتی !!!!
Quoting: coonlis چرا من بيشتر وقتا گزينه پاسخ را ندارم ولي امروز بعداز مدتها داشتمش؟ احتمالا از فیلتر شکن استفاده میکنی. منم وقتی با فیلتر شکن میام تو سایت گزینه های پاسخ و ویرایش رو ندارم.
« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
|
|
|
کونش حرف نداره به نظر من لختش کن در حالتی که خیلی عادی سرپا واساده از کونش از بقل و پشت عکس بگیر 
|
|
|
|
|
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
از این جمله خیلی حال کردم .... گذشته از اهداف استفاده فعلی شما ... ولی کلا قشنکه . تشکر
|
|
|
dariushagha ااز شما
|