| نویسنده |
پیام |
|
|
khili bayad kone zanet sefid va narm bashe 
|
|
|
سلام خوبين خيلي با حال بود من که حال کردم
|
|
|
pmcxx همون اول سرگذشتم نوشته بودم كه بدنش مثل برف سفيده و شورت و كرست مشكي زيباييهاش را دوچندان ميكنه.
|
|
|
|
|
omidjonkhan خواهش ميكنم.اين يك استعداد خداداديه كه آرزو داره.
|
|
|
اينم يك آواتار استثنايي از من و آرزو درحاليكه زيباترين كون دنيا روي دهنم نشسته و من دارم جانانه مي ليسمش.اين آواتار را براي اولين باره كه قرارش ميدم و تا فردا صبح هم حذفش ميكنم حالا بمن بگيد كه نظرتون درمورد اين يكي چيه؟ شهوت انگيزه نه؟

|
|
|
damet garm ajab koni dare vaghean hagh dari tarif mikoni ye kam bekesh shalvaresh ra paeintar pmcxx همين چند روز قبل يك عكس ازش گذاشتم با همين دامن درحاليكه جلوي دهنم قنبل كرده بود و منم داشتم مي ليسيدمش خوب اونجا دامنشو قشنگ كشيده بودم پايين مگه نديدي. حالا نظرت راجع به عكس اين دفعه اي چيه؟عكسش جديده مال چند روز قبل هست. حالا خودت قضاوت كن كه چرا ميگم كونش استثنائيه؟تو تمام عمرم كون به اين قشنگي نديده بودم. جنيفر لوپز كيه؟ اون بايد بياد پيش آرزوي من شاگردي كنه. حالا كه حقيقتو دونستيد و به چشم ديديدش بمن حق بديد كه اين كونو پرستشش كنم و مثل يك برده اسير آرزو باشم. الان قضاوت كنيد كه چرا آرزويي كه تمام بچه هاي محل تو كف كونش بودند و هستند و خودم پيش از ازدواج بارها بياد كونش جلق زده بودم را بعنوان همسرم انتخاب كردم و خدا رو بخاطر اين نعمت شكر ميكنم و ميدونم كه هيچوقت از اين انتخابم پشيمون نميشم حتي اگه بدونم كه قبلاً به بهروز كون داده بوده.

|
|
|
وقتيكه شهوت ديوونه ام ميكنه اينجوري ميشم.فكر كنم از بعدازظهر تا حالا اين دومين يا سومين آواتاري باشه كه عوض كردم.حتماً مي پرسيد چرا شهوت ديوونه ام كرده آخه ظهر يكمي زود اومدم خونه كه تا مادرزنم خونه نيست كون آرزو رو قشنگ و دلچسب بليسم نيم ساعتي كه قشنگ ليسيدمش يكدفعه در حياط باز شد و مادر زنم اومد خونه و من ناكام موندم.

|
|
|
coonlis
damet hesabi garm .vaghean sefido naze .khosh be hale sahebesh. vali ino bedo in koni ke to asheghesh hasti va in hame parestesh mikoni va lezat mibari .bedon hamsaret ham lezat mibare ke inghadar dostesh dari va omidvaram hamishe asheghe ham bashid va eshgheton paydar bashe hamishe man motmaen hastam vaghti arezoo mibine ke ye mardi mesle to inghadar dostesh dare va hame chizesh khobe az lahaze sex ,bedon ba kasi digar hargez nist,va ehtiyaj nadare ke bashe.on male zanhaye hast ke kambod darand dar sex va hamishe ba hamsareshon dargir hastand. damet garm axset khili bahale

|
|
|
|
|
kash inha ke miyand inja hame mesle shoma rastgo bashand va axshaye digaran ra neshon mardom nadan,kam inja man didam axse khodeshon ra bezarand va bishtar sare kari hast ,baziha na sare kari nist va zood malom mishe ke nist

|
|
|
pmcxx متشكرم و اميدوارم كه شما هم در زندگيتون موفق و پيروز باشيد.نميدونيد چقدر خوشحال ميشم وقتي مي بينم در مورد كون آرزو يكنفر با من هم عقيده است.اميدوارم كه شما هم در آينده يك همچين كوني نصيبتون بشه.

|