صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / ماجراهاي من و كون زيباي آرزو ( همسرم ) يكي از زيباترين كونهاي دنيا.
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 36 . 37 . >>
نویسنده پیام
# : 4 Dec 2007 01:23

اگه کسی تر مینوشتی یه چیزی
tty_aziz عزيزم از روي اسم كاربري من تشخيص نميدي كه من عاشق ليسيدن كونم نه كوس؟

# : 4 Dec 2007 01:24

مسخره اس

# : 4 Dec 2007 10:56

سلام
راستش اگه شباهت کون زنت با عکسها خیلیه بایستی بگم توی انتخاب کون خیلی بد سلیقه هستی آخه وقتی کیرم بره توی کونش خوب فقط به یهمشت استخون برخورد میکنه . کون خوب بایستی گرد و قلمبه باشه .
معلوم کلاس کون کنیت پایینه

با طلوع عشق من و تو هم زمين هم ستاره بد بود
# : 5 Dec 2007 20:18

# : 5 Dec 2007 22:27 | ویرایش بوسیله: coonlis

وقتي بچه بودم از اينكه قاشق داغو بذارم روي كره و كره آب بشه لذت ميبردم.حالام وقتيكه تو سوراخ كون آرزو را با ژل پر ميكنم وقتيكه نوك كيرم داره وارد سوراخ تنگ كونش ميشه حرارت كيرم روي ژل لذت همون آب شدن كره را بمن ميده.همين چند لحظه قبل يه كون جانانه كردم. بعضي از اطرافيان تازگيا به آرزو ميگن رنگش كمي زرد شده بنظر شما اين ميتونه ارتباطي به كون دادن داشته باشه؟
واسه امشب يه آواتار بهتر ميذارم تا بهتر كونشو ببينيد(فقط تا اول صبح).شما بگيد اين كون قابل پرستش نيست؟

# : 5 Dec 2007 23:11

خيلي تووووپه...
خوشا به حالت...

عكس بزار ازش

# : 6 Dec 2007 02:07

coonlis

مرسي از عكسها.اگه اين كوني كه اينقدر تعريفش را ميكني شبيه عكس صفحه خودت باشد .حرف نداره.منتظر عكس ها هستيم.

# : 6 Dec 2007 06:54

pmcxx و sex123 از حسن نظرتون ممنونم. آواتارهاي بعدي را از سر شب تا اول صبح ميذارم .

# : 6 Dec 2007 12:09

# : 6 Dec 2007 14:44

woooooooooooowcoonlis

damet garm ajab koni dare vaghean hagh dari tarif mikoni
ye kam bekesh shalvaresh ra paeintar

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 36 . 37 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.