| نویسنده |
پیام |
|
|
من دقيقا دارم جريان اولين سکسمو الان تو تاپيکم مينويسم... البته منظورم تبليغ نبودا!
با دوست پسر يکی از دوستام بود. تو جشن تولد همون دوست! البته خيلی لايت برگذار شد.
Sometimes I can not take this place, Sometimes its my life I cant taste
|
|
|
اولین بار با کتایون سکس داشتم کیرم کردم تو کسش خیلی داغ بود حال عجیبی داشت اونم داشت آه و ناله میکرد آبمو ریختم رو کسش
|
|
|
اواين سكس من زماني بود كه تازه وارد 15سالگي شده بودم. خانوادم مذهبي نيستن اما هيچوقت هيچ حرفي يا حركتي در اين زمينه نديده بودم و نشنيده بودم حدود يه 7 يا 8 ماه بود كه با يه پسر كه توي كوچمون زندگي ميكردن دوست شده بود اونم 10 سال از من بزرگتر بود.منم كه تا اون موقع هيچي ازين مسايل نميدونستم (حتي وقتي بچه بودم نميدونستم فرق دختروپسرچيه؟؟ همش فكرميكردم وقتي بچه به دنيا مياد از كجا ميفهمن كه دختره يا پسره؟؟؟؟)...... توي اين چند ماه اول اشنايي زياد ميرفتم خونشون بخصوص كه خونشون سر كوچه بود ومن براي رفتن به مدرسه بايد از جلو خونه اونا رد ميشدم و يه روزايي بعداز مدرسه ميرفتم خونشون اما هميشه به نوازشو بغلو بوسه ختم ميشد منم فكرميكردم سكس (بعدها فهميدم كه به اين حركات ميگن سكس..) همينه ديگه !!! تا اينكه اون سال برادرم ازدواج كرد در طي مراسم خريد ازدواج اونا من موندم خونه و باهاشون نرفتم خريد وقتي تنها شدم رفتم يه سرك بكشم تو كوچه ببينم چه خبره كه ديدم ايشتاده دم در خونشون و به من اشاره ميكنه كه بيا منم كه تنها بودمو از خدا خواسته لباس پوشيدم و رفتم پيشش اونم تنها بود و رفتيم توخونه اولش مثه هميشه با حرفاي روزمره وبعدم بغلو نوازشو بوسه هيچ وقت ازين فراتر نرفته بوديم . تااينكه شروع كرد به دراوردن لباساي من .. خوب منم بالطبع اولش نميذاشتم بعدش ارومم كرد داشتم از ترس ميلرزيدم كم مونده بود سكته كنم تاحالا هيچ پسري رو لخت نديده بود عين اين جن ديده ها همش با ترس بزاق دهنمو قورت ميدادم و خودمو با دستام مي پوشوندم و با تعجب نيگاش ميكردم. الان كه يادم ميافته از كاراي خودم خندم ميگيره. مدام لباش رو لبام بودو با دستاش منو نوازش ميكرد همه تلاشو تحرك از اون بودو من هيچ كاري نميكردم يعني بلد نبودم خودشم اينو فهميده بود خانم و اقايي كه شما باشي مارو خوابوندو يه كم كرم به خودش زودو يه كم به من زدو منم هيمنطور هاج و اج فقط نيگاش ميكردم بعد مثلا يواش گذاشت توش ( از عقب البته) منو ميگي چنان دادو هواري راه انداخته بودم كه نگو البته چون خونشون اولين خونه كوچه بود و همسايه اي نداشتن بنابراين از اين جهت كه صدا نره بيرون مطمئن بود و چيزي نميگفت و من با خيال راحت وبا فراغ باز !! همچنان دادو هوار ميكردم اونم كارخودشو ميكردو هي عقب جلو ميرفت البته اروم . ديگه كار به جايي رسيد كه ناي داد زدن نداشتم و ديگه ساكت شدم تا اينكه به ارگاسم رسيدو ابشو خالي كرد تو من. منم عين جنازه افتاده بودم و تكون نميخوردم نمي تونستم راه برم ترسيده بودم اساسي بعد ارومم كرد و لباسامو پوشيدم و اومدم خونه همه اين ماجرا يك ساعت طول كشيد اما واسه من يه سال طول كشيده بود . الان كه يادم ميافته خندم ميگيره و هم ناراحت ميشم اخه هيچ لذتي ازون سكس نچشيدم همش درد بود و درد
|
|
|
|
|
سلام بر همه من تازه عضو شدو میخواستم بپرسم چطوری میتونم یه داستان رو تو تایپیک برای خودم باشه سند کنم
|
|
|
avalin bar,,,ba lamse badane gf e khoda biamorzam ehsasi joz lezato konjkavi nadashtam erfan m25 yadesh ekhyr khoda raftegane hame ro biamorze:) 
c0ck_khastani
|
|
|
salam dostan avalin bari ke man sex dashtam sale gozashteh bod va ba pedar madarm davam shod va az roye asabaniyat ba dostam ke badam meuomad azash aftam biron va aslan nemidonam chi shod ke behesh dadam bad az on hanoz in karo edameh midim vali chon bar aval az man khon nauomad har dafeh migeh ke to bar aval be ki dadi :(
sahar
|
|
|
منم دارم مینویسم
|
|
|
واقغا همتون سکس های تابلویی داشتین
بابا تو این دورو زمونه متاسفانه همه به سکس فکر میکنن تا یه دختر و میبینن به سرعت نور شق میکنن منم یه دوست دختر دارم که 3 ساله به همیم باحاش تا ی حدی رفتم جلو نه سکس کامل در حد لب و ور رفتن و جلوتر نرفتم الانم در شرف ازدواج هستیم هر دومون سکسو دوست داریم ولی به نظر شما زدن پرده یه دختر خیلی راحته میدونم ولی وجدان هم خوبه میدونی پرده اون دوختری که زدی و ولش کردی با اون چی کار کردی اونو کردی جنده میدونی چرا چون خیلی از دخترا نمیتونن بعد از اولین سکس دیگه جلو خودشونو بگیرن و به همه پا میدن . در مورد خودم چون هم دانشجوام ازش دورم و هم ممکنه یه اتفاقی بیفته که به هم نرسیم این کارو باهاش نکردم و عشقمون خیلی زیاد میشه کم نمیشه .فابل توجه کسایی که فکر میکنن سکس عشق میاره از تمام دوستانم ممنونم خاترات بعضی دوستان خیلی جالب بود مثل ستاره خانم و اقا رضای گل و از همه بچه ها ممنونم
shaahin
|
|
|