صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / پسر راستشو بگو اولین کسی رو که کردی کی بود ؟ دختر راستشو بگو اولین باری که دادی چه حال داشتی و کی بود؟ کوتا ه ولی واقعی
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 29 Nov 2007 17:05

Quoting: artian
آرش 17 ساله از آستارا

اینو میگن سوتی .
Quoting: lili naze
artian
شما بن شدید!

ورود افراد زیر 18 به سایتهای سکسی ممنوعه!

اینو هم میگن مدیریت قاطع.

« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
# : 1 Dec 2007 09:05 | ویرایش بوسیله: AMIRSUPERSEXY

Quoting: ladychocolata

elate bekhosusi nadasht yani nemidunam elatesh chi bud doktore zanan ham goft ke mozu kheyli dalilha mitune dahste bashe ke yekish ine ke tu bachegi bedune inke befahmam az dast dadam ya inke madarzadi nadashtam
va un vaghean avalinkasi bud ke bahash khabidam
rabetamun chand vaghte pish be ham khord migoft barash mohem nabud ama ziad be rum miavord harharfi ke mishod migoft are
jedi chera to parde nadashtio az in cherto perta

سلام دوست عزیز متشکر که جوابمو دادی موفق باشی
امضا
استاد استاد می گه باید کم کم این فرهنگ بی خود از تو جامعه ما برداشته بشه و این موضوع باعث سنجش افراد نباشه

# : 1 Dec 2007 09:12 | ویرایش بوسیله: AMIRSUPERSEXY

Quoting: kija
ای بابا دیگه مردم خاطرات خصوصیشونم جرات ندارن واسه خودشون نگه دارن دوره آخر زمون شده ها حیا ندارن مردم میبینی خواهر؟

Quoting: kija
اما گذشته از شوخی اولین خاطره همیشه بیاد موندنی تره اما من از اونجایی که یاد آوریش دلم میگیره نمی تونم بگم شرمنده

سلام دوست عزیز

خوشحالم که برای تو هم جالبه ولی اگه ممکنه اینو برامون بگو و به گو که اون موقع چند سالت بود و چه احساسی رو داشتی

امضا
استاد میگه می بینه که اصلا هیچ خجالت هم نداره

# : 1 Dec 2007 13:58

Ema87 سلام خوبی ورود شما دوست عزیز رو به اینجا خیر مقدم میگم
شما نمی خوای برامون از اون روز بگی خوشحال میشیم
امضا
استاد منتظره همینجا

# : 1 Dec 2007 14:15

بچه ها کسی درباره اولین سکس من نظری نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی ادامه ندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه دوست دارین نظر بدین آخه از اون روز 14 سال میگذره

در ضمن بعدش می خوام خاطره اولین سکس ضبدری که داشتم براتون بگم

البته با اجازه امیر جان و بقیه دوستان

# : 1 Dec 2007 14:35

ااااااااااااااااااااااااااااااا آقا من قبول ندارم چرا خاطرات شما یک شکل دیگست؟!!!!!! :-)

من اولین باری که احساس کردم به یک دختری اونقدر علاقه دارم که دلم میخواد به سکس دعوتش کنم حدودا 15 سالم بود البته قبلا هم تجربه های ذیگه ای از زمان های خیلی بچگیم تا اونموقع داشتم آخه من از اون دسته آقا پسرهایی بودم که از دوران طفولیت سر تو هر سوراخی میکنن و همیشه میخوان لز همه کارا سر در بیارن شاید به همین دلیلم بود که دچار بلوغ زود رس شدم

ولی 15 سالگی رو اولیش میدونم چون اولین دخولم به سرزمین عجایب بود.
شریک جنسی من هم اونموقع اولین تجربه ی سکسش بود به همین دلیل خیلی کنجکاوانه تمام اعمال و رفلکس های هم رو زیر نظر داشتیم .
خدا از سر تقصیرات همه بگذره :-*
پس از پاره شدن پرده :-(
اولین حسی که داشتم این بود که چقدر داغه !
بعد ناخودآگاه یه چیزی درونم گفت کس کس که میگن همینه؟!
انگار یه جوری ضد حال خورده بودم
اصلا انگار فراموش کردم یه آدم طرف من و تا چند دقیقه قبل دوستش داشتم من فقط یه سوراخ می دیدم
ولی بد سریع به خودم گفتم خوب خر همینه که خودت رو کشته بودی بکنی توش دیگه چه مرگیت؟!! حتما یه چیز خوبی تو نمی فهمی.
از شریکم پرسیدم اون چه حسی داره گفت بعدا میگم حالا فقط در سکوت کارت رو بکن.
بعد متوجه حالت های عجیب در بدنش شدم و بعد هم که دیگه ...

بعد که بوسیدمش و بلند شدم برای اولین بار احساس تنفر از خودم رو تجربه کردم نمی دونم چرا شاید به خاطر نابود کردن پاکی یه دختری که مثل گل می موند شایدم به خاطر افکار خودم

البته بعد از اون ماجرا هرکاری کردم نگفت چه حسی داشته تا سالها بد که هرکدوممون یک طرف دنیا بودیم وقتی داشتیم تلفنی خاطرات بچگیمون رو مرور می کردیم بهم گفت اونروز چه حسی داشته...

در کمال ناباوری گفت یکهو احساس کردم خیلی دوست دارم و واقعا عاشقتم و یک جورایی با تمام وجود دلم برات ضعف رفت و این احساس از اون روز در قلبم و تمام وجودم جاوید موند!!!

همه فکری میکردم غیر از این یکی راستش رو بخواین به حالش غبطه خوردم و از خودم شرمنده شدم که اون تو چه حالی بوده و من تو چه حالی.
الان دلم میخواست اینقدر زود دست به این تجربه نمی زدم آخه اونموقع هنوز احساسات و عواطفم به صورت کامل رشد نکرده بود و این دلیل عدم لذت من بوده.

# : 3 Dec 2007 15:31

Quoting: DAFYSEXY
بچه ها کسی درباره اولین سکس من نظری نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام آتوسا جون خیلی عالی و حشری کننده بود حتما ادامه بده عالیه خوب ساک می زدی

در ضمن بعدش می خوام خاطره اولین سکس ضبدری که داشتم براتون بگم

البته با اجازه امیر جان

خواهشششششششششششش میکنم اختیار دارین

امضا
استاد از دوستانی که ضبدری هم داشتن خواهش میکنه اولین تجربشونو بگن

# : 3 Dec 2007 15:40 | ویرایش بوسیله: AMIRSUPERSEXY

Quoting: SkyImperator_1
ااااااااااااااااااااااااااااااا آقا من قبول ندارم چرا خاطرات شما یک شکل دیگست؟!!!!!! :-)

ولی 15 سالگی رو اولیش میدونم چون اولین دخولم به سرزمین عجایب بود.

شریک جنسی من هم اونموقع اولین تجربه ی سکسش بود به همین دلیل خیلی کنجکاوانه تمام اعمال و رفلکس های هم رو زیر نظر داشتیم .

به به عالیه
خدا از سر تقصیرات همه بگذره :-*
پس از پاره شدن پرده :-(

سلام دوست من خیلی خوب حال اون روزتو برتمون گفتی
تو موردی داشتی که هر دوتون بار اولتون بوده خوب خود این هم موضوع جالبیه تو یه حالی داشتی و دوست دخترت یه حال دیگه
اینو بدون همه یه جور نیستن و حال همه اون موقع یه جور نیست بعضی ها مستن و بعضی هوشیار
به هر حال خوشحالم که هنوز با دوستت هستی خوب بکنش و قدرشو بدون
امضا
استاد میگه کم کارین بچه ها کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

# : 5 Dec 2007 00:28

هنوز ان عقل و ان فرهنگ دارم
كه با عشق و هوس فرقي گذارم

# : 5 Dec 2007 12:35

Quoting: lili naze
اومدم تاپیک جدیدت رو تبریک بگم و آرزو کنم که در پیش بردش موفق باشی

اومدی فقط تبریک بگی که چی بشه؟؟؟
بیشین بتعریف ببینیم چند زنه حلاج بودی. یاا... بریز رو دایره ببینیم چه جوریا بوده.

زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.