صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / پسر راستشو بگو اولین کسی رو که کردی کی بود ؟ دختر راستشو بگو اولین باری که دادی چه حال داشتی و کی بود؟ کوتا ه ولی واقعی
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 28 Nov 2007 20:10

سلام
ممنون از دوستان كه لطف داشتن
از دوستان ×××××لز ×××××و ××××گي××××× هم مي خوام اولين تجربوش رو تو اين زمينه برامون بگن خيلي خوشحال مي شم

امضا
استاد همتونو دوست داره و به همتون احترام مي زاره

# : 28 Nov 2007 20:47

سلام امير جان
Quoting: AMIRSUPERSEXY
حتما اين كارو بكن خوشحال مي شم

باز هم از تو دوست خوب تشكر مي كنم اميدوارم كه بيشتر به بينمت

خوب اومدم اون جريانو بگم
اين قضيه مربوط ميشه به 14 سال پيش كه من دانشجو بودم و با پسري به نام بهنام آشنا شدم
بهنام پسري بود دوست داشتني كه هنوز هم كه بهش فكر مي كنم يه جويرم مي شه
به روز كه صبح مي خواستم برم دانشگاه بهنام رو ديدم (بهنام در مسير من مغازه داشت)
به من پيشنهاد كرد كه داخل مغازه بروم اونجا موضوع را به من گفت و گفت كه دوست داره به خونه اونها برم و ناهار رو با هم بخوريم من هم كه احساس خوبي بهش داشتم سريع قبول كردم
وقتي به خونشون رسيدم منو برد به اتاقش (اتاق پسر ها رو كه ديدين نا مرتب و شلوغ جا براي دادن نبود) بهنام از من معذرت خواست و سريع لباسهايي را كه روي تختش بود ريخت پايين نشستيم لبه تخت مقنعه و مانتومو در آورده بودم بهنام شرو كرد با مو هام بازي كردم دستشو بر دور گردنم و لاله گوشم رو با لبهاش خورد همينتور كه لاله گوشم رو مي خورد من از حرارت مي سوختم ديگه طاقت نداشتم شورع كردم از لباي قرمز و داغش لب گرفتن زبونشو كرد توي دهنم منم كيرشو مي مالوندم اونم با دستش سينمو مي مالوند من داشتم ديونه ميشدم(زياد فيلم ميديدم)تاپمو داد بالا حالا مي تونستم لباشو روي سينه هاي حشريم احساس كنم داشتم مي مردم آخه سينه هام خيلي حساسه داشتم نفس نفس ميزدم چشمامو بسته بودم و گرماي دستاي بهنامو روي سينه هام احساس مي كردم كه يه حس جديد و نو بر لبهام احساس كردم چشامو باز كردم ديدم كير بهنام جولوي چشامه آخ كه چه حس با حالي بود ديدن يه كير براي اولين با اونم از نزديك مطلش نكردم كيرشو كه سيخ شده بود و كمي آب ازش اومده بود كردم توي دهنم خوب مزه مزش كردم مي خواستم مزش بره زيردندونم با دست ديگم هم تخمشو مي مالوندم خدا از ما دخترهاي تازه وارد اين فيلم هاي سكسي رو نگيره همين تور كه پايين پاش نشسته بوده و كيرشو با ولع مي خوردم و مي مكيدم به چشاش نگاه مي كردم كه خومار شده بود بهنام گاه گاهي توي دهنم كيرشو تلم ميزد كه اين كار بيشتر حشريم ميكرد باور كنين كسم يه حس تازه داشت حسابي خيس شده بود و اعضاي داخلش مكش خاصي داشتن آخ كه داشتم ميمردم بهنام كيرشو توي دهنم تلم ميزد و من تخماشو مي مالوندم.............................

ادامه دارد
نظر يادتون نره وقتم كمه زود مي يام
-------- امير جون---------- مرسي كه برديم به اون روز چون الان كه دارم مي نويسم آب كسم راه افتاده به استاد هم سلام برسون
ادامه داره........................................................................

# : 28 Nov 2007 21:12 | ویرایش بوسیله: AMIRSUPERSEXY

Quoting: DAFYSEXY
------- امير جون---------- مرسي كه برديم به اون روز چون الان كه دارم مي نويسم آب كسم راه افتاده به استاد هم سلام برسون

سلام دوست عزيز
ممنون لطف داري
خيلي خوشحالم كه تكرار خاطرات حالي به حاليت كرده
خيلي خيلي خوب و هات مينووووسي حتما ادامشو بنوووووويس باحال بود
امضا
×××××××استاد هم بهت سلام ميرسونه البته با قرض ××××××××××××

# : 28 Nov 2007 22:45

AMIRSUPERSEXY

چطوری استاد؟؟؟

اومدم تاپیک جدیدت رو تبریک بگم و آرزو کنم که در پیش بردش موفق باشی

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 28 Nov 2007 23:22

سلام لی لی نازه عزیز گل رز قرمز من

Quoting: lili naze
اومدم تاپیک جدیدت رو تبریک بگم و آرزو کنم که در پیش بردش موفق باشی

خیلی خیلی لطف کردی اومدی

به اینجا کلاس خواصی دادی

امیدوارم بازم با نظر هات مارو بیشتر تشویق کنی و اینجا رو بیشتر مزین کنی رز قرمز

امضا
Quoting: lili naze
چطوری استاد؟؟؟

خوب خانم خوب چرا بد با اومدن شما چرا بد ببخشید وسایل پزیرایی نداریم دفعه بد قبلش خبر بدین گاوی گوسفندی شتری آدمی جیزی سر ببریم

# : 29 Nov 2007 08:50

elate bekhosusi nadasht yani nemidunam elatesh chi bud doktore zanan ham goft ke mozu kheyli dalilha mitune dahste bashe ke yekish ine ke tu bachegi bedune inke befahmam az dast dadam ya inke madarzadi nadashtam
va un vaghean avalinkasi bud ke bahash khabidam
rabetamun chand vaghte pish be ham khord migoft barash mohem nabud ama ziad be rum miavord harharfi ke mishod migoft are
jedi chera to parde nadashtio az in cherto perta

# : 29 Nov 2007 09:56

سلام . آرش 17 ساله از آستارا . تا حالا سکس نداشتم . تجـــــــــــــــربه ندارم . خیلی ممنون از نظراتتون . استفاده مفید داشتیم . تا دیداری بعد ... خدانگهدار همتون

# : 29 Nov 2007 10:36

artian
شما بن شدید!

ورود افراد زیر 18 به سایتهای سکسی ممنوعه!

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 29 Nov 2007 11:18

ای بابا دیگه مردم خاطرات خصوصیشونم جرات ندارن واسه خودشون نگه دارن دوره آخر زمون شده ها حیا ندارن مردم میبینی خواهر؟
اما گذشته از شوخی اولین خاطره همیشه بیاد موندنی تره اما من از اونجایی که یاد آوریش دلم میگیره نمی تونم بگم شرمنده

# : 29 Nov 2007 15:37

سلام دوستان
لطفا به تاپیک من باعنوان(سری داستانهای اکبر اقا) سر بزنین.
شاید لحظاتی خنده بر لبهاتتون بشینه.
نظر فراموش نگردد.http://www.avizoon.com/forum/2_48120_0.html

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.