صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
خاطرات سکسی
/
پسر راستشو بگو اولین کسی رو که کردی کی بود ؟ دختر راستشو بگو اولین باری که دادی چه حال داشتی و کی بود؟ کوتا ه ولی واقعی
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
>>
نویسنده
پیام
AMIRSUPERSEXY
اعضا
#
: 27 Nov 2007 16:23 | ویرایش بوسیله: AMIRSUPERSEXY
×××××××××××× سلام به دوستان با حال آویزونی خودم
×××××××××××××××××بابا خوش بحالتون که اینقدر باحالین
××××××××××دوستان عزیز
من این تایپیکو زدم که هم تکرار خاطرات بشه هم شما بر گردین به اون روز و برای من و دیگر دوستان بگین که چه گذشت و چی شد حال کردین با زده حال خوردین چند سالتون بود و چند وقت گذشته راضی هستین یا نا راضی ×××××××××××××
دوستان دیگه هم که می خونن نظر بدن البته دوستانه و با انرژی ××××××××××××××
با سپاس از شما دوستای باحال
امضا
استاد می گه کلک راستشو بگی ها
AMIRSUPERSEXY
اعضا
#
: 27 Nov 2007 16:33 | ویرایش بوسیله: AMIRSUPERSEXY
سلام
من امیرم 27 سالمه 187 قدمه 94 وزنم اینو گفتم که بدونین موقعی که 15 سالم بود زیاد مشخص نبود چند سالمه
خوب این موضوع که می خوام برتون بگم بر می گرده به همونون دوران من در اثر یه اتفاق جالب با یه خانوم زیبا به نام پریا آشنا شدم که ایشون اون موقع 26 سالش بود با چشمهایی زیبا و سبز و پوست گندومی و هیکل واقعا لوند و کردنی و کون بسیار چشم نواز ( کارشناسای فن میدونن که چی میگم)
بگزریم بعد از آشنایی من و پریا یه چند باری هم دیگرو دیدیم (یواشکی تو خیابون) آره همین باعث شده بود حسابی حشری بشم و منتظر یه فرصت باشم که این پریای زیبا رو در آغوش بگیرم و یه حال اساسی بکنم
یه روز عصر که خانواده اینجانب آماده می شدن به میهمانی شبانه بروند من تلفن رو برداشتم و یه زنگ به پریا زدم ( پریا یه دختر 7 ساله هم داشت) موضوع رو به پریا گفتم قبول کرد که بیا منم
شروع کردم به عذر و بهانه آوردن برای خانواده که نمی یامو اینا......
بلاخره رفتن زنگ زدم به پریا گفتم بیا که منتظرتم تا پریا می یومد یه 10 دقیقه طول می کشید
منم همش تو فکر این بودم که اولین باری که می خوام کس بکنم نکه یه وقت ابم زود بیاد و حسابی حال نکنم (البته قبلا با ساک زدن آبم رو برام آورده بودن دوستای قدیمی تر)
توی همین فکر بودم که یادم اومد از اسپری بی حس کننده درد دندون
اسپری رو برداشتم و حسابی کیرمو خجالت دادم و بد با آب شستم که کیرم مزه دار نشه
زنگ زده شد و پریا وارد خونه شد آقا خانم پریا رو که دیدم بدون معطلی چسبیدم بهش و مثل قحطی زده ها لبشو خوردم و لختش می کردم لب می گرفتم و سینه هاشو می مالوندم گردنشو می خوردم پریا آه می کشید و می گفت چته کو چولو من و من بیشتر آدامه می دادم بردمش روی تختم نشست لبه تخت شروع کرد به خوردن کیرم کیرمو خوب ساک می زد (دلتون بسوزه)
منم سینشو می مالوندم کیرم که خوب سفت شد خوابید جلوم و پا هاشو باز کرد کیرمو گرفت توی مشتش و گذاشت دم کسش به صورتی که من فقط یه فشار دادم آخ که جه داغ بود کیرم یه حال دیگه داشت خودم که داشتم می مردم پریا جیغ می کشید و قربون صدقه کیرم می شد و از من سرعت بیشتر می خواست من هم که جون و پر انرژی هر چی زور داشتم توی کمرم جم کردم و به تلم زدن اونم محکم ادامه دادم داشت کیرم می ترکید دیونه شده بودم که اون چشای سبز زیبا رو در حال دادن می دیدم پریا کیرمو از کسش بیرون آورد و شروع کرد به ساک زدن و بعد 4 دستو پا نشست و من کیرمو با فشار کردم تو کسش شروع کردم به تلم زدن پریا داشت می مرد آه و اوه می کرد خونه پر شده بو د از صدای من و اون یه دفعه داد بلندی کشید و همون طوری
ولو شد فهمیدم که کارمو خوب انجام دادم کمرشو آوردم با لا و شروع کردم به کردن کس نازش
دیگه کیرم داشت منفجر می شد بهش گفتم پریا آبم داره می یاد گفت کوچولویه من نریزی توش می خوام آب کیرتو بریزی رو سینه هام نفسام تند تر و تند تر شده بود تند تر می کردمش یه 40 دقیقه ای بو که داشتم اولین تجربه کس کردنم رو پشت سر میزاشتم ضرباتم توی کسش معنی دار تر شده بود آب کیرم داشت می آومد آخرین تلم رو تا ته کسش زدم و بعد کیرمو کشیدم بیرون(با اجازه دوستان)پریا خوابید جلوم و من با یه داد بلندو یه احساس خوب آبمو با فشار زیاد و به مقدار زیاد روی سینه هاش و گردن و موهاش ریختم بعدم شروع کردم با نفس نفس زدن لباشو خورن جون که چه حالی داد بعد یه نیم ساعت توی بغلش خوابیدم و از این که با عشقم سکس کره بودم احساس خوبی داشتم ..................................................
............
دوستان این اولین باری بود که کیر من مزه کس رو چشید و اومدن آبم همراه با نفس نفس زدن بلند و هیجان زیاد بود و خیلی خیلی هم راضی بودم و دورانی که با پریا بودم خیلی خوب بود
تکامل در سکس رو مدیون پریام و دیگر دخترایی که از خودم بزرگتر بودن
تا حالا هم زیاد کیرم کس مزه کرده ولی ...........................................
امیدوارم خوشتون اومده باشه و منو ببخشید اگه غلط زیاد داشتم یا زیاد دست نوشتن نداشتم
منتظر شما هستم که بگین و به دیگران هم بگین که بیان( دختر خانومای گل هم .........)
امضا
استاد میدونه شما همه آخره سکسین
DAFYSEXY
اعضا
#
: 27 Nov 2007 17:49 | ویرایش بوسیله: DAFYSEXY
من آتوسا هستم 34 سالمه اولین باری که سکس کردم رو خیلی خوب یادمه
مرسی که اون لحظه رو به یادم آوردی امیر جان
حتما جریانشو برای تو و دوستان می گم یه کم وقت می خوام ولی حتما همین جا میزارم تا بقیه هم بخونن
درباره اولین سکس خودت هم باید بگم جانی خیلی ناز بود که غم داشتی که آبت زود نیاد
اینو باید بدونی که این تو سکس خیلی مهمه یادت باشه در ضمن منم عاشق سکس با سن پایین تر از خودمم خوب بود ادامه بده حتما مییام
خوب اومدم اون جريانو بگم
اين قضيه مربوط ميشه به 14 سال پيش كه من دانشجو بودم و با پسري به نام بهنام آشنا شدم
بهنام پسري بود دوست داشتني كه هنوز هم كه بهش فكر مي كنم يه جويرم مي شه
به روز كه صبح مي خواستم برم دانشگاه بهنام رو ديدم (بهنام در مسير من مغازه داشت)
به من پيشنهاد كرد كه داخل مغازه بروم اونجا موضوع را به من گفت و گفت كه دوست داره به خونه اونها برم و ناهار رو با هم بخوريم من هم كه احساس خوبي بهش داشتم سريع قبول كردم
وقتي به خونشون رسيدم منو برد به اتاقش (اتاق پسر ها رو كه ديدين نا مرتب و شلوغ جا براي دادن نبود) بهنام از من معذرت خواست و سريع لباسهايي را كه روي تختش بود ريخت پايين نشستيم لبه تخت مقنعه و مانتومو در آورده بودم بهنام شرو كرد با مو هام بازي كردم دستشو بر دور گردنم و لاله گوشم رو با لبهاش خورد همينتور كه لاله گوشم رو مي خورد من از حرارت مي سوختم ديگه طاقت نداشتم شورع كردم از لباي قرمز و داغش لب گرفتن زبونشو كرد توي دهنم منم كيرشو مي مالوندم اونم با دستش سينمو مي مالوند من داشتم ديونه ميشدم(زياد فيلم ميديدم)تاپمو داد بالا حالا مي تونستم لباشو روي سينه هاي حشريم احساس كنم داشتم مي مردم آخه سينه هام خيلي حساسه داشتم نفس نفس ميزدم چشمامو بسته بودم و گرماي دستاي بهنامو روي سينه هام احساس مي كردم كه يه حس جديد و نو بر لبهام احساس كردم چشامو باز كردم ديدم كير بهنام جولوي چشامه آخ كه چه حس با حالي بود ديدن يه كير براي اولين با اونم از نزديك مطلش نكردم كيرشو كه سيخ شده بود و كمي آب ازش اومده بود كردم توي دهنم خوب مزه مزش كردم مي خواستم مزش بره زيردندونم با دست ديگم هم تخمشو مي مالوندم خدا از ما دخترهاي تازه وارد اين فيلم هاي سكسي رو نگيره همين تور كه پايين پاش نشسته بوده و كيرشو با ولع مي خوردم و مي مكيدم به چشاش نگاه مي كردم كه خومار شده بود بهنام گاه گاهي توي دهنم كيرشو تلم ميزد كه اين كار بيشتر حشريم ميكرد باور كنين كسم يه حس تازه داشت حسابي خيس شده بود و اعضاي داخلش مكش خاصي داشتن آخ كه داشتم ميمردم بهنام كيرشو توي دهنم تلم ميزد و من تخماشو مي مالوندم.............................
ادامه دارد
نظر يادتون نره وقتم كمه زود مي يام
-------- امير جون---------- مرسي كه برديم به اون روز چون الان كه دارم مي نويسم آب كسم راه افتاده به استاد هم سلام برسون
ادامه داره........................................................................
AMIRSUPERSEXY
اعضا
#
: 27 Nov 2007 22:04 | ویرایش بوسیله: AMIRSUPERSEXY
سلام
Quoting: DAFYSEXY
من آتوسا هستم 34 سالمه اولین باری که سکس کردم رو خیلی خوب یادمه
مرسی که اون لحظه رو به یادم آوردی امیر جان
ممنون آتوسا جون اميدوارم كه برات خوش آيند باشه
Quoting: DAFYSEXY
حتما جریانشو برای تو و دوستان می گم یه کم وقت می خوام ولی حتما همین جا میزارم تا بقیه هم بخونن
حتما اين كارو بكن خوشحال مي شم
باز هم از تو دوست خوب تشكر مي كنم اميدوارم كه بيشتر به بينمت
امضا
استاد مي گه بچه ها كم كارين هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ladychocolata
اعضا
#
: 28 Nov 2007 07:00
man avalin bari ke sex dashtam talkhtarin khatereye zendegim bud chon ke parde nadashtam dustpesaram fekr kard behesh durugh goftam ke bakereh hastam
oonkareh
اعضا
#
: 28 Nov 2007 08:23 | ویرایش بوسیله: oonkareh
منم رضا 34 ساله.
راستش اولین دفعه خیلی لرزیدم. چون رفتم خونه دختره و خیلی می ترسیدم و هم اینکه اطاقش خیلی سرد بود.
ولی حال داد چون محل خواب رو از قبل آماده کرده بود و خیلی هم زود لخت شد و دمر خوابید و ...
زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
zipi2006
اعضا
#
: 28 Nov 2007 12:27
خيلي قشنگ بود اين يه كاره جديده
حتما منم براتون از اولين تجربه و فكر ميكنم بيادموندتي ترين تجربه سكسم مينويسم
AMIRSUPERSEXY
اعضا
#
: 28 Nov 2007 19:49 | ویرایش بوسیله: AMIRSUPERSEXY
Quoting: ladychocolata
man avalin bari ke sex dashtam talkhtarin khatereye zendegim bud chon ke parde nadashtam dustpesaram fekr kard behesh durugh goftam ke bakereh hastam
سلام adychocolata
خوبي
عزيزم اين موضوع خيلي براي دوست پسرت مهم بود كه تو باكره باشي ..................
اگه هنوز با دوستت رابطه داري ازش بپرس(فكر كنم حرفهاي اونم برامون شندني باشه)
حالا كلك علتش چي بوده؟ نكنه اون مورد دوم بوده(شوخي)
امضا
استاد از ديدنت خوشحال شده و مي گه بازم بيا خوشحال مي شيم
AMIRSUPERSEXY
اعضا
#
: 28 Nov 2007 19:57 | ویرایش بوسیله: AMIRSUPERSEXY
سلام oonkareh
خوبي رضا جون؟
Quoting: oonkareh
راستش اولین دفعه خیلی لرزیدم. چون رفتم خونه دختره و خیلی می ترسیدم و هم اینکه اطاقش خیلی سرد بود
به به جون اين حالت حالت مورد علااقه منه كمي استرس و سرما (تازه سكس زير برف رو كه ديگه نگو)
Quoting: oonkareh
ولی حال داد چون محل خواب رو از قبل آماده کرده بود و خیلی هم زود لخت شد و دمر خوابید و
خوب پس حال كردي؟
ايول خوشحالم كه بردمت به اون روز
امضا
استاد پسر سرما نخور دي كه اگه خوردي بگو آمپولت بزنم خوبه ها
AMIRSUPERSEXY
اعضا
#
: 28 Nov 2007 20:07 | ویرایش بوسیله: AMIRSUPERSEXY
Quoting: zipi2006
خيلي قشنگ بود اين يه كاره جديده
سلام دوست عزيزم
ممنون از لطفت ×××××××××××××××××××××
Quoting: zipi2006
حتما منم براتون از اولين تجربه و فكر ميكنم بيادموندتي ترين تجربه سكسم مينويسم
××××××××××××بي صبرانه منتظريم دوست جون×××××××××××××××××
امضا
استاد اميدواره كه هر چه زود تر ببينت
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.