صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / ...........تاوان عشق..........."فهرست صفحات داستان در صفحه اول"
<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 824 . 825 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Oct 2008 00:16

Quoting: dokhtareaftab
چون پرپری همه جا میره غیر تاپیک خودش

اره ...حتی یه عذر خواهی هم نمیکنه

منو بشناس که همیشه نقش غصه ام روی شیشه
# : 6 Oct 2008 01:10

Quoting: blackberry

مجبور به عذز خواهی نیست
فقط اگه نمیخواد ادامه بده.بگه ما انقدر علاف نباشیم

ز مرگم هیچ نمی ترسم اگر دنیا سرم ریزد...از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوید!!!
# : 6 Oct 2008 16:46

آن کس که با داشته هاي خوب خود خوشحال نيست با برآورده شدن آرزوهايش نيز خوشحال نخواهد بود ◄ خدایا سپاس... ►
# : 7 Oct 2008 09:46

مجبور به عذز خواهی نیست
فقط اگه نمیخواد ادامه بده.بگه ما انقدر علاف نباشیم

Quoting: blackberry

دوستای نازنینم . پرنیا بنا به دلایلی نمی تونه توی این تاپیک بیاد . (نپرسید چی هست )
من هم مثل شما منتظر ادامه پیدا کردن این داستان هستم .
مهمتر از اون حضور پرنیا در اینجا و ایجاد یه محیط دوستانه است مثل سابق
نمی دونم می تونم از طرف اون معذرت خواهی کنم یا نه ؟
اما مطمئنم هیچ کدوم از ما راضی نیستیم به علت وجود برخی از مشکلات در این تاپیک ، دوست گلمون دچار مشکل بشه . اما امیدوارم به زودی زود پرپرک هم به خونه خودش برگرده و با اون قلب سرشار از محبتش به هممون انرژی بده

♥♥ love is like the air we breathe it may not always be seen, but it is always felt and used and we will die without it ♥♥
# : 7 Oct 2008 12:03

تو اگر گوشه محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ........ من اگر گوشه می خانه نشستم به تو چه؟
# : 7 Oct 2008 20:02

Quoting: sahar_topoli2
دوستای نازنینم . پرنیا بنا به دلایلی نمی تونه توی این تاپیک بیاد . (نپرسید چی هست )
من هم مثل شما منتظر ادامه پیدا کردن این داستان هستم .
مهمتر از اون حضور پرنیا در اینجا و ایجاد یه محیط دوستانه است مثل سابق
نمی دونم می تونم از طرف اون معذرت خواهی کنم یا نه ؟
اما مطمئنم هیچ کدوم از ما راضی نیستیم به علت وجود برخی از مشکلات در این تاپیک ، دوست گلمون دچار مشکل بشه . اما امیدوارم به زودی زود پرپرک هم به خونه خودش برگرده و با اون قلب سرشار از محبتش به هممون انرژی بده

شاد باشه

ز مرگم هیچ نمی ترسم اگر دنیا سرم ریزد...از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوید!!!
# : 7 Oct 2008 20:55

آن کس که با داشته هاي خوب خود خوشحال نيست با برآورده شدن آرزوهايش نيز خوشحال نخواهد بود ◄ خدایا سپاس... ►
# : 8 Oct 2008 09:25

Rooozbeh

bekham
به به سلام داش عنایت حال و احوال؟

makhmalee

dokhtareaftab

asal_nanaz

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
# : 8 Oct 2008 09:25

blackberry
dokhtareaftab
makhmalee
sahar_topoli2
Amir_blank7

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
# : 8 Oct 2008 09:26

شاد باشه

ایشالا

makhmalee

esi_mdk
چه خوش تیپ شدی داداشی مهربونم

♥♥ love is like the air we breathe it may not always be seen, but it is always felt and used and we will die without it ♥♥
<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 824 . 825 . >>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.