| نویسنده |
پیام |
|
|
مرسی پرنیا خانوم.خیلی هیجانی شده
~~~~با شب و مهتاب شنیدم این روزا خلوت می کنی...میگن تو خواب و رویاها خورشیدو دعوت می کنی~~~~
|
|
|
سلام مرسي منتظر ادامش هستم عزيزم يه چيزي هست و اون اينه كه بچه هايي كه باهوشن يا هميشه شاگرد اول هستن، شيطون تر هم هستن. بعضي اوقات كارايي انجام ميدن كه بدترين آدمها هم انجام نميدن. البته منظورم اينجا نبود، كلي گفتم. شاد باشي دوستدارت ندا
|
|
|
Quoting: nazi9812 سلام خوبی؟ چه معنی داره اینقدر تند تند بنویسی؟؟ هر بار میام اینجا می بینم اپ کردی سلام نازی جون گلم.....  ببخشید.....سعی میکنم آرومتر بنویسم.... 
Quoting: nazi9812 شوخی بود عزیزم خیلی خوبه اینجور ادامه میدی فراموش نمی شه داستان این نظر لطفته خانمی.....امیدوارم بتونم حس ماجرا رو درست منتقل کنم.... 
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 پرسپولیسی هستی یه زمانی که عابد زاده د روازه بانش بود دوستش داشتم....الانم بدم نمیاد.... 
Quoting: sexnasa2008 خسته نباشی........... مرسی سامان عزیزم.... 
|
|
|
Quoting: oldman به لطف دوستان خوبم هم زندگی خوبی کردم و هم تا درجات اخر تحصیل رسیدم.منتظر ادامه هستیم خدار وشکر...امیدوارم همیشه موفق و شاداب در کنار خانواده محترمتون به سر ببرید.... 
|
|
|
Quoting: asal_nanaz مرسی پرنیا خانوم.خیلی هیجانی شده ممنون عسل خانمی.... 
|
|
|
Quoting: nedahot سلام مرسي منتظر ادامش هستم عزيزم سلام ندا جان.... خواهش میکنم خانمی.... چشم عزیزم سعی میکنم در اولین فرصت ادامش رو بزارم....
Quoting: nedahot يه چيزي هست و اون اينه كه بچه هايي كه باهوشن يا هميشه شاگرد اول هستن، شيطون تر هم هستن. بعضي اوقات كارايي انجام ميدن كه بدترين آدمها هم انجام نميدن. البته منظورم اينجا نبود، كلي گفتم درست میگید ولی عمومیت نداره.....خیلی ها هم اهل شیطونی نیستند و گاهی اوقات هم به جای شیطنت میشه گفت نا بلدانه و ناشیانه عمل میکنند و بی تجربه اند و خیلی راحت از اجتماع رو دست میخورن.....البته نظر شما رو هم قبول دارم.... 
Quoting: nedahot شاد باشي دوستدارت ندا همینطور شما دوست خوبم.... 
|
|
|
درود
امیدوارم که شاد و سلامت باشید .
اولین بار که این تاپیک رو دیدم رفتم تو خاطرات 12 ، 13 سال پيش ، زماني كه كتاب تاوان عشق فهيمه رحيمي اومده بود :))
اما داستان شما با اون داستان هيچ ارتباطي نداشت . داستانتون رو خوندم ، بعضي از فضاها برام اصلا ملموس نبود و بعضي از فضاها بسيار زيبا شرح داده شده بودند .
در كل دستتون درد نكنه ، بهتون خسته نباشيد ميگم و مشخصه كه نوشتن خاطرات يك نفر ديگه چقدر ميتونه سخت باشه ، مخصوصا اگه فضاي داستان با فضاي زندگي نويسنده متفاوت باشه . اميدوارم كه در كارتون موفق باشيد .
شاد و پيروز و پاينده باشيد در پناه پروردگار 
|
|
|
|
|
parnia سلام خوبی؟
Quoting: parnia ببخشید.....سعی میکنم آرومتر بنویسم.... ااااا شوخی بود نکنی این کارو هاااا شوخی بود
Quoting: parnia این نظر لطفته خانمی.....امیدوارم بتونم حس ماجرا رو درست منتقل کنم... به نظر تا اینجاش خوب بوده و داره بهترم میشه
 منتظرم ادامه بدی
تمام آرزوهای منی کاش/یکی از ارزوهای تو یاشم
|
|
|
درود به تمام دوستان؛
متأسفانه تاپیک من هم به انگلی مثل جمشید آلوده شده، مثل خیلی از تاپیکهای به درد بخور دیگه. از تمام دوستان میخوام به جای اینکه وقت و اعصابشون رو برای جواب دادن به یه همچین آدم دیوونه ای بذارند، در تاپیک ارتباط با مدیران نسبت به وضع موجود در تاپیک من و دیگر دوستان اعتراض نامه ای بذارند تاشاید مدیران مجبور بشند تا برای این موضوع راه حلی پیدا کنند. من نمیخوام تاپیک من محلی برای جولان دادن این قبیل جونورها بشه. پس خواهش میکنم با بی توجهی به این قبیل پستها بهش نشون بدید که حتی ارزش فحش دادن بهش رو هم نداره و به جای جواب به دری وری های اون سعی کنید مدیران رو از وضع موجود در تالار خاطرات باخبر کنید. چون این فقط تاپیک من نیست مورد هجوم دیوونه هایی مثل jamshid_madani قرار گرفته و خیلی از تاپیکهای دیگه که از تاپیک من پر مخاطبتر هم هستند گرفتار این رویه شدند. امیدوارم که با همکاری هم بتونیم شر این جور حیوونهای وحشی رو که معلوم نیست از زیر کدوم بوته عمل اومدند، از سر تالار خاطرات سکسی کم کنیم. با پوزش از این که از ادب خارج شدم. بدرود.
King Of SEX
«پدرام»
|