| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: nima_javidan (":/ سلام خانم خانما \:") عالیه . ولی یه کم باید به حاشیه داستانت بیشتر بپردازی . به نظر نوشتارت تو قسمت دوم بهتر بود . سعی کن دیالوگهای مهم رو بنویسی این جوری خیلی بهتره ادامه بده . منتظریم سلام عزیز.... ممنون از نظرتون.... سعی میکنم دقتم رو تو این زمینه بیشتر کنم....
اون كه تو خودخواهيهات مرد...دل من بود ،تو نديدي.....
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 خواهش عزیز

Quoting: sexnasa2008 اتفاقا ساده و روان مینویسی فقط اگه همون که موسی گفت دقت کنی عالی میشه مرسی از نظرتون....چشم سعی میکنم.... 
|
|
|
fesgheljat
Quoting: fesgheljat بـــــــــــــــــَــــــــــــــــــه السلام علیک پرنیا خانوم. به سلامتی شما هم به جمع نویسنده ها پیوستین سلام عزیز.... نه من نویسنده نیستم فقط خاطره ای رو بیان میکنم.... که اگه بتونم از پسش بر بیام....
Quoting: fesgheljat داستانت خیلی جالبه و آدم رو وسوسه می کنه برای دونستن ادامه اش. تبریک می گم بهت. شما لطف داری عزیز...
Quoting: fesgheljat راستی چرا هر رور آواتورت رو عوض می کنی؟ نمیدونم...شاید تنوع طلبی....
Quoting: fesgheljat به هر حال ممنون که می نویسی فقط لطفا زود به زود آپ کن که مردیم از فضولی. ارادتمند فسقلی چشم سعیم رو میکنم.... 
nazi9812
Quoting: nazi9812 سلام خوبی؟ داستانتو خوندم الان یه کم گیجم بعدا مفصل میام سلام عزیز.... منتظر میمونم.... 
|
|
|
|
|
Quoting: Beny_wax سلام نلیک این نلیک یعنی چی؟ 
Quoting: Beny_wax شما هم چقدر رسمی و کت و شلواری پست میزاری!!! واقعا"؟!! 
Quoting: Beny_wax قسمت دوم داستانت رو الان خوندم خیلی بهتر از قسمت قبلی بود فقط اگه به مشخصات ظاهری شخصیت ها و همینظور فضا های داستان هم توجه کنی داستان خیلی بیشتر و بهتر توی ذهن خواننده نقش میبنده ( چه قلمبه سلمبه حرف زدم یه لحظه باشه عزیز...سعیم رو میکنم....ممنون که وقت گذاشتی.... 
Quoting: Beny_wax خواهش میشه عزیز...

|
|
|
Quoting: laleh23 parnia قلمت خیلی عالیه اگر یه مدت بنویسی خیلی بهترم میشه قسمت دوم از قسمت اول بهتره خسته نباشی مرسی لاله جان...این نظر لطف شماست...سعیم رو میکنم.... 
|
|
|
Quoting: asal_nanaz سلام عزیزم.خیلی قشنگ بود.سریعتر ادامه بده
سلام عزیز....ممنون از نظرتون....چشم حتما".... 
Quoting: armin852006 ادامه ندادی هنوز نه....
|
|
|
Kaveh87
Quoting: Kaveh87 سلام پرنیا خانوم چطوری؟؟ سلام کاوه جان.... مرسی خوبم...شما چطوری عزیز؟ 
Quoting: Kaveh87 من هنوز داستانتو نخوندم آخه وسط امتحانام و تا اوخر آذر هم پشت هم امتحان دارم,,, با اجازت بعد امتحانا میام میخونمو نظر میدم امیدوارم امتحاناتون رو با موفقیت طی کنی ... 
|
|
|
Beny_wax
Quoting: Beny_wax سلااام سامان جان خوبی؟ میخوشه روزگار... سیلام ملوسی عزیز  شما چطوری عزیز؟ خوبی ؟خوشی؟دنیا به کامه؟
Quoting: Beny_wax ممنونم از لطفت عزیزم
 خواهش عزیز 
تمام.
|
|
|
|
|
parnia
Quoting: parnia مرسی از نظرتون....چشم سعی میکنم
 چشمت بی بلا عزیز
راستی چرا ادامه نزاشتی حتما دنبال درسها هستی اوکی........سرفرصت بذال که منتظل هستیم
تمام.
|
|
|
 Topcet mobarak parnia jan montazere edame ash hastim dokhtare khoob

One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
|