| نویسنده |
پیام |
|
|
ملت وکیر کردی مادر قحبه
kaveh.ahangar
|
|
|
دمت گرم عجب زنی داری همون بهتر که سکس گهی داشته باشی و بزاری همه بشاشن روش.
|
|
|
نه بابا خوش هيكلِ البته اگه عكس واقعا زنت باشه ، من ميدونم اون زير چى خوابيده مخصوصا با اون سينه هاى anari ، اگه راسته بگو اين دفعه ۱ كاغذ كه روش نوشته آويزون دستش بگيره عكس بندازه
|
|
|
|
|
Quoting: kaveh666 ملت وکیر کردی مادر قحبه kaveh.ahangar از چی کونت سوخته داداش . اگه جزو ملت هستی که قبلا توسط آخوندا کیر شدی.. احتیاجی به کیر کردن من نداری
Quoting: masiha_1982 دمت گرم عجب زنی داری همون بهتر که سکس گهی داشته باشی و بزاری همه بشاشن روش. اگه مایل باشی تو هم میتونی سکس گهی باهاش داشته باشی بشرط اینکه اول من بشاشم رو خودت
Quoting: kiriamo نه بابا خوش هيكلِ البته اگه عكس واقعا زنت باشه ، من ميدونم اون زير چى خوابيده مخصوصا با اون سينه هاى anari ، اگه راسته بگو اين دفعه ۱ كاغذ كه روش نوشته آويزون دستش بگيره عكس بندازه خیلی باحالی ...خوشم اومد از نظرت ...اگه تعداد تقاضاها زیاد بشه یه عکس این مدلی هم میندازم
گاه زخمی که بپا داشته ام،زیر و بمهای زمین را بمن آموخته است.
|
|
|
salam saman jan//khoobi?mmbebin man nemikham ghezavat konam chon vaghean nemidoonam che etefaghi oftade//vali baraye inke kheili az shaebe haro kam koni va baghie majararo jalebtar koni hatman nye akse baz tar va bea ye neshoo maslan id khodet ya har kase dige begir va bezar montazerim aziz salam beresoon
|
|
|
baz dobare salam aziz jan kasii baa injor sex mokhalef nist age kasii chizi migee bekhatere khodete na bekhatere zanet! akhe be toam mard migan! halaa inaroo velesh kon harkii vase khodesh shakhsiat dareooo yejori hastesh toam injori iradii nadareee ------- chera harkii harchii migee sarii tarafoo michasbooni be akhoonda? -------- benevis bebinim baghie dastan chi mishe! -------- zanetam az nazare man heykale ghashangi dareee mobaraket bashe
|
|
|
آقا دمت گرم خیلی صادقانه بود من با اینکه دقیقا این ها رو تو رویاهام می پرورونم نمی تونم انقدر زیبا و جسورانه بنویسم
امیدوارم من هم بتونم یه روز جیش و پی پی و آب تو و زنت رو بخورم.
شب خوش
~ Behzad ~
|
|
|
دست هرچی بی غیرتو از پشت بستی تو... آدم حالش به هم میخوره... خیلی داستانت کیری بود... 
به كوروش چه خواهيم گفت؟forum/19_57882_0.html
|
|
|
|
|
kheylikhoob
m-23-ziba
id.............pemoba
|
|
|
حالمونو گرفتی . . . . با این داستان . . . .
*** آخ كه شكرت اي خدا واسه جهان به اين بدي * * * * * چي ميشد اگه تو دست به ساختنش نميزدي ؟ ***
|