| نویسنده |
پیام |
|
|
بوي ان ترمه تو پذيرايئ پيچيده بود ولي جالب اين كه اين بو منو حشري ميكرد خودمم نميدونم چرا. از اتفاقات توي حموم بعدا از طريق ترمه خبردارشدم كه خوب هميدگرو شستن وبعد هم سامان كيرشو گذاشته تو دهن ترمه و شاشيده تو دهنش و وبعد ترمه هم همون شاشو از تو دهنش ريخته تو دهن سامان و شاش بازي كردن تو حموم .ترمه ميگفنت نميدونستم خوردن شاش اينقدر لذت بخش باشه و كلي از اينكار لذت برده بود.
از حموم كه دراومدن رفتن تو تاق خواب ديگه خونه . كير سامان بدجوري كلفت و سيخ شده بود و موقع راه رفتن يه تكون جالبي ميخورد كه با نمك بود. تو اتاق خواب كه رفتن كار من راحت تر شد و براحتي از لاي درب باز (طبق هماهنگي با ترمه گفته بودم در باز بذاره) مشغول ديدن صحنه هاي گاييده شدن زن پرستارم توسط همكارش شدم . ترمه به پشت رو تخت افتاد و سامان هم همنوجور با كير كلفت پاي ترمه رو داد بالا و آروم كيرشو كرد تو كوس ترمه و مشغول تلمبه زدن شد و همزمان لبهاي ترمه رو هم گرفت و مشغول عشقبازي شدند كير سامان بدجوري كلفت بود و ترمه كمي درد ميكشيد و كلي هم از آبهاي كوسش سرريز شده بود و از كناره هاي كوسش بيرون ميريخت و بسمت روناش سرازيز شده بود .البته موقعي كه كير سامان تو كوس ترمه عقب و جلو ميرفت ، به اين تخليه آب كوس بيشتر كمك ميكرد . ترمه بدجوري حشري شده بود و مدام از سامان ميخواست كه بكنه تو كونش سامان هم سريع ترمه رو مدل سگي تنظيم كرد و با آبكوس ترمه سوراخ كونشو تر كرد وبعد آروم كرد تو كون ترمه .ترمه جيغي از درد كشيد و نفسش بند اومد و به سامان گفت نگه داره تا سوراخش باز بشه و سامان هم اينكارو كرد. در همين حال سامان داشت سينه هاي ترمه رو هم ميماليد و و با كوسش ور ميرفت .بعد از چند دقيقه تلمبه زدن شروع شد و ترمه كمي راحتتر اين تلمبه زدنو تحمل ميكرد.
در اين حين يه دفعه سامان برگشت به ترمه گفت : جنده من ميذاري با شوهرت حال كنم؟ شوهرتم مثل خودت بدن خوبي داره من امشب خيلي از بدنش خوشم اومد. راضيش ميكني كه بهم كون بده ؟ترمه در حالي كه ناله شهوتي ميكرد گفت آخه شوهرم از سكس مرد با مرد بدش مياد چجوري راضيش كنم ؟سامان گفت تو رو خدا بدجوري هوس كردم بذارم تو كون شوهرت كون سفيد و بي مويي داره قيافشم كه خوبه تازه منم اهل سكس مرد با مرد نيستم اما ميخوام يه بار امتحان كنم .تو رو خدا سينا رو راضي كن بذارم تو كونش ترمه در حالي كه از فرو رفتن كير سامان تو كون تنگش بيحال و حشري شده بود ناگهان كونشو عقب كشيدو كير سامان كه كمي هم اني شده بود از تو كونش سر خورد بيرون .بعد دست سامانو گرفت و از رو تخت بلند كرد و اومدن بسمت در اتاق .من سريع برگشتم تو اتاقم همونجورخودمو زدم بخواب .گفتم شايد ميخوان باز حموم برن اما ناگهان در اتاقم باز شد و فهميدم كه هردو وارد اتاق شدند و ترمه اومد كنارم دراز كشيد و منو از خواب مثلا بيدار كرد. من هم خودمو زدم به گيجي كه ديديم سامان با كير كلفتش وايساده كنار تختم .ترمه گقت سيناي من تو كه داري كوس كشي منو ميكني بيا به دوست پسرم يه حالي بده .بخاطرمن بذار يه بار از كون بكنتت (نميدونم چرا از اين لفظ كوس كش كه ترمه بهم گفت حشري تر شدم .فحشهاي اين مدلي تو سكس بنظر من خيلي لذت بخشه و آدمو تخليه ميكنه ). من خودمو زدم به تعجب و داشتم تو صورت ترمه نگاه ميكردم .جوابي نداشتم .فكر نميكردم ترمه اين درخواستو بكنه اما جالب اين بود كه دوست نداشتم مقاومتي بكنم .ترمه يه لب قشنگ ازم گرفت و بعد رفت ژل لوبريكانت آورد و منو به پشت خوابوند و پامو داد بالا و سوراخ كونمو يه كم ليس زد و بعد انگشتشو ژل زد و ماليد روي سوراخ كونم كمي هم انگشتشو كرد تو سوراخم كه دردم اومد اما به روم نياوردم . صحنه شهوتناكي بود.زن لخت و حشري من دركنار دوست پسرش داشت كون منو واسه كردن دوست پسرش آماده ميكرد. بعد سامانو آورد نزديك تخت من روبروي كونم .منم پاهام بالا بودم و داشتم كيرمو با دست ميماليدم .در اين حين ترمه كير سامانو كرد تو دهنش و ساك زد براش تا حسابي راست بشه از ديدن اين كير كلفت ترسيده بودم اما بازم فضاي شهواني اتاق قدرت هر كاري رو ازم گرفته بود و مني كه هميشه از سكس مرد با مرد بدم ميومد و كلا با گي ها مخالفم ، داشتم آماده ميشدم تا با دست زن خودم كير يه مر ديگه رو تو كونم لمس كنم .ترمه كير سامانو حسابي حال آورد و بعد كير و از دهنش درآورد و همينطور كه بزاقهاي دهنش رو كير سامان داشت كش ميومد كيرو كرد تو كون خودش تا اني بشه و بعد كير اني سامانو نزديك سوراخ كونم كرد و تنظيمش كرد و بعد با فشار دست خودش كير سامانو فرو كرد توي كونم يه لحظه احساس كردم دارم پاره ميشم اما چشامو بستم و دندونامو رو هم فشار دادم و جيك نزدم بايد اعتراف كنم كه از اينكه كير سامان داشت تو كونم ميرفت خوشم اومده بود و بدن ناز سامان هم هي ماليده ميشد رو شكمم و اين تحمل درد و برام آسون ميكرد. ترمه كير سامانو از كونم درآورد ودوباره با لباش خيسش كرد و دوباره فرو كرد تو كونم. ايندفعه بهتر شد و كير گرم سامان كه هنوز اناي كون ترمه روش بود بيشتر حال ميداد.در اين حال كه پام بالا بود و سامان هم رو من افتاده بود و داشت كونمو ميكرد ترمه هم كنارمن قنبل كرده بود و به سامان التماس ميكرد كه نوبتي بكنه .ميگفت يكم تو كون من بذار يه كم تو كون شوهرم .منم كير ميخوام .سامان هم همين كارو كرد، يه كم تو كون من ميكرد و بعد ميكرد تو كون ترمه كه كنار من رو شكم دراز كشيده بود .من و ترمه هم در اين بين از هم لب ميگرفتيم و قربون صدقه هم ميرفتيم .وسطاي كار هم ترمه ميرفت لاي پاي سامان و موقعي كه سامان منو از كون ميكرد ترمه خايه هاشو ميليسيد و ميگفت محكمتر شوهرمو بكن كون سينا رو پاره كن آبتو تو كون سينا و دهن من بريز وهمين حرفا سامانو بشتر حشري ميكرد و محكمتر تو كون من بدبخت تلمبه ميزد.خيلي لذت بخش شده بود فكر نميكردم از كون دادن اينقدر لذت ببرم اليته اينو هم بگم كه فضاي اتاق ، فضاي شهوتناكي بود تصور كنيد كه من و زنم داشتيم كنار همديگه به دوست پسر زنم نوبتي كون ميداديم و هيجان ديدن اين صحنه آدمو ديوانه ميكنه . بعد از يه ربع ساعت كون دادن نوبتي وقتي سامان داشت منو ميكرد گفت ميخوام بيام. ترمه هم گفت همشو تو كون من خالي كن تا منو سينا باهاش حال بيايم . سامان سريع كيرشو از كون من درآورد و كرد تو كون ترمه و با ناله بلندي آبشو تو كون ترمه خالي كرد .ترمه هم همون لحظه سوراخ كونشو گذاشت رو دهن من و قطرات آب سامان از سوراخ كون ترمه دوباره سرازير شد تو دهن من. خود من هم بيكار نبودم و شروع كردم به ليسيدن سوراخ كون ترمه و قطره هاي آب رو از تو سوراخ كونش ميمكيدم و ميخوردم .ترمه گفت سينا جون آبهارو قورت نده منم يه خورده ميخوام و بعد با لبهاش قطرات آب رو ميليسد و هورت ميكشيد. من تو فيلم از ديدن صحنه هاي اينجوري زياد خوشم نميومد اما الان كه خودم داشتم عملا انجام ميدادم واقعا لذت بينظيري داره و واقعا آدمو ديونه ميكنه و خيلي حوشم اومد.
بعد از پايان كار سامان خواهش كرد كه من و ترمه دو نفري كيرشو ساك بزنيم تا تموم آب كيرش تخليه بشه و دوباره سر حال بشه و ما هم با خوشحالي اينكارو براش كرديم . بعد 3 نفري لخت كنا رهم ولو شديم روي تحت و لبهاي همديگرو بصورت مختلف خورديم سه نفري لبامونو بهم چسبونده بوديم و زبون و لب همديگرو ميمكيديم و و آب دهان بود كه از دور دهنمون سرازير شده بود.اينكار بينهايت لذتبخش بود. بعد ترمه يه پيشنهاد داد كه بالا سر ما دو تا سرپا وايسه و بشاشه رو سر و روي من و سامان و ماهم فوري استقبال كرديم .شاش گرم ترمه پرفشار و گرم ميريخت روي من و سامان و ما هم اونو با دست رو بدنمون پخش ميكرديم و بو ميكرديم و رو لبمون ميماليديم . خلاصه بي نهايت اون شب بهمون خوش گذشت و بعد از اون شب بود كه من فهميدم سكس من و ترمه وارد مرحله جديدي شده و بايد تنوع سكس رو تو زندگيمون بيشتر كنيم .
گاه زخمی که بپا داشته ام،زیر و بمهای زمین را بمن آموخته است.
|
|
|
اگه تا اينجاي ماجرا خوشتون اومد بگيد تا يه خاطره جالب ديگه از سكس من و ترمه و برادرش براتون تعريف كنم كه واقعا باور نكردني و جالبه و مطمئنم از شنيدن ماجرا لذت خواهيد برد
|
|
|
هرکس هر نظری دوست داره بده .نصیحت و یا تشویق ، انزجار و هرگونه حرفی رو میخونم و قبول دارم و خوشحال میشم . افراد حزب الهی و مدافع حقوق بشر و یا بهداشتی هم نظر بدن مرسی از همتون که این خاطره رو میخونین همینکه منت گذاشتین وقتتون رو صرف خوندن این ماجرا کردین از سرم هم زیاده . بزودی ماجرای گاییده شدن من توسط برادر ترمه و کوس دادن ترمه به برادرش جلوی من و سکس همزمان من و برادر ترمه با ترمه رو براتون مفصل میگم و مطمئنم چه حزب الهی ها و چه سکس دوستان عزیز از خوندنش لذت خواهند برد آویزون امید تموم ما ایرانی های سکس دوسته به همه مدیران آویزون خسته نباشید میگم و دست همشونو چه در این انجمن و چه در انجمنهای دیگه که زحمت میکشن ،میبوسم در ضمن من 35 سال و ترمه جونم 32 سالشه
|
|
|
|
|
فکر میکنم مدفوع خواری انحراف جنسی باشه
|
|
|
ferijooojoo عزیزم .کجای داستان نوشته که مدفوع خورده شده ؟؟؟؟ دوباره داستانو بخون عزیزم مرسی که نظر دادی جیگر
|
|
|
کیرم دهنت حالمون رو به هم زدی
|
|
|
واقعا متاسفم نمیفهمم اینا که میگی و بهش افتخار می کنی یعنی چی. زندگی فقط لذت بردن از سکس نیست یه چیزایی هست که کاملا شخصی نباید حرمتش شکسته بشه حتی اگه داستانت تخلی باشه بازم چون به این افکار خودت می بالی حتما چنین بلایی سرت می آد
|
|
|
ببین خاک بر سر وقتی میدی بقیه بگان یارو پررو میشه میاد تورو هم میگاد . بد زنت میره به یکی دیگه میده که اونم بیاد تورو بگاد . بد سالها ب همین منوال میگزره و تو کس کش معروفی خواهی شد . جدا کیری ترین خاطره ای بود که خوندم ریدم رو صورتت "وسلام نامه تمام" 
J J J J I I I I N N N N G G G G I I I I L L L L
|
|
|
|
|
عزیزم .کجای داستان نوشته که مدفوع خورده شده ؟؟؟؟ دوباره داستانو بخون عزیزم مرسی که نظر دادی جیگر راستی از کلام شما فهمیدم که ادم اوایی(obi) هستی پس هم کککون دادن بهت میاد هم کسسسسسسس کشی
J J J J I I I I N N N N G G G G I I I I L L L L
|
|
|
اگه واقعیت داره پس زنتو بده بچه های انجمن بکنن
|