| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: omid_a مرسی عزیزم . ممنون که خوندی و نظر دادی ئهههههه چلا جوابشو دادی این به من میگه مونگول  مونگول خودتی 
بهناااااااااااااس عسلی اومده !!!
|
|
|
Quoting: omid_a مرسی عزیزم . ممنون که خوندی و نظر دادی خواهش میشه. البت باید از پائولو تشکر کنیم. بهش بگو . خب؟ کارت بیسته امیدی
Quoting: behnaztooroohi حقته مثل انرژی هسته ای؟
دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
|
|
|
Quoting: behnaztooroohi ئهههههه چلا جوابشو دادی این به من میگه مونگول به من بدبخت هم حسودیت میشه؟
Quoting: behnaztooroohi مونگول خودتی غصه نخور بهناز جون خوب میشی. دیدی امید خوب شد؟ تو هم خوب میشی
|
|
|
|
|
Quoting: Yohan به من بدبخت هم حسودیت میشه؟ عمراااااااا اش خور
Quoting: Yohan دیدی امید خوب شد؟ تو هم خوب میشی امید من از اول سالم بود توی طرح فداکاری اومد منو گرفت که ثواب کرده باشه 
|
|
|
Quoting: behnaztooroohi عمراااااااا اش خور هییییییی 
Quoting: behnaztooroohi امید من از اول سالم بود توی طرح فداکاری اومد منو گرفت که ثواب کرده باشه پس امید خنگوله
|
|
|
نالاحت شدی ؟دست گذاشتم رو نقطه ضعفت ؟ به درک
Quoting: Yohan س امید خنگوله نبینم صفت منو خودتو به امید ببندیااااااا توو لوووحت 
|
|
|
سلام امید جان باید ازت تشکر کنم زحمت کشیدی و داستان خیلی قشنگیو گذاشتی من دیشب خوندمش و واقعا لذت بردم بازم ممنون امیدوارم کار قشنگت بازم تکرار بشه و داستانهای دیگه ای هم بزاری خسته نباشی عزیز
عقلمو زير پا گذاشتي رفتي تو منو مبتلا گذاشتي رفتي به غم زمونه اي دل منو جا گذاشتي رفتي
|
|
|
سلام امید جان باید ازت تشکر کنم زحمت کشیدی و داستان خیلی قشنگیو گذاشتی من دیشب خوندمش و واقعا لذت بردم بازم ممنون امیدوارم کار قشنگت بازم تکرار بشه و داستانهای دیگه ای هم بزاری خسته نباشی عزیز
عقلمو زير پا گذاشتي رفتي تو منو مبتلا گذاشتي رفتي به غم زمونه اي دل منو جا گذاشتي رفتي
|
|
|
|
|
Quoting: behnaztooroohi نالاحت شدی ؟دست گذاشتم رو نقطه ضعفت ؟به درک الهی ترنس بشی بیارنت ور دست خودم آش بخوری
Quoting: behnaztooroohi نبینم صفت منو خودتو به امید ببندیااااااا توو لوووحت حالا خوبه خودت قبول داری ... باریکلا داری مغر میایی ها
|
|
|
Quoting: Yohan الهی ترنس بشی بیارنت ور دست خودم آش بخوری
نفهمیدم چی وگفتی
Quoting: Yohan باریکلا داری مغر میایی ها من مونگولیو خودمو خودتو شدید قبول دارم ولی امید نه !
|