صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
خاطرات سکسی
/
من شيوا هستم ۲۲ ساله هستم اولين بارى که les شدم
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
>>
نویسنده
پیام
shiva_les
اعضا
#
: 17 Oct 2007 02:40
كوس داری یا كير؟ من عاشق كوس mameh و بدنه تميز و بی مو هستم hmetall jan
farhadsex
اعضا
#
: 17 Oct 2007 09:00
shiva_les منم از همين چيزايي كه گفتي دوست دارم و ميخوام
shiva_les
اعضا
#
: 17 Oct 2007 22:58
هر چه مى گذشت بيشتر عاشق مينا ميشدم.مينا هم من را خيلى دوست داشت.كم کم چشم و گوش من را باز كرد.خيلى رك با من صحبت ميكرد.و راحت هر کاری که دوست داشت انجام ميداد.يادم مياد نقطه شروع زمانى بود که من به منزلِ مينا رفتم تنها بود.تازه از همان بيرون آماده بود.ميخواست لباس تنش كند.راحت لباس hooleh اش را در آورد.لخت بود.حتى شرت پاش نكرده بود. موهاى كوس اش را tarashideh بود.كاملا تميز و bimoo بود.راحت ازم پرسيد ببين شيوا راست بگو آيا من خوش heykalam؟ خوب منو نگاه كن.
منم راحت بهش خيره شده بودم و با دقت نگاه کردم و جواب دادم که خوشبحال شوهرت که از زيبايى چيزی کم ندارى.مينا اخم کرد و گفت اه اه اه من از پسرا متنفرم.هرگز با پسرى ازدواج نمى كنم. ازم پرسيد شيوا تو موهاى بدنه خودتو ميزنى؟ گفتم اره گفت ميشه ببينم پاتو .جواب دادم نه چون ۲ روزه که حموم نرفتم.گفت دختر اينجا برو دوش بگير موهاتو بزن ميخوام ببينم چه جورى هستی هم قبل از حموم رفتنت هم بد از حموم رفتنت ميخوام ببينمت.با اصرار قبول کردم خجالت ميكشيدم چون ۲ روز بود که موهاى كوس امو نزاده بودم
unforgivenboy
اعضا
#
: 18 Oct 2007 08:43 | ویرایش بوسیله: unforgivenboy
شیوا جان
به نظرم اگه می خوای داستانت جالبتر بشه یه کم توضیحات و تو صیفش رو بیشتر کن
shiva_les
اعضا
#
: 18 Oct 2007 22:03
با اصرارِ مينا خودمو لخت کردم و بدنم را نشان دادم.مينا گفت دختر تو حموم نرفته انقدر جيگر هستی واى به حال اينکه برى حموم چی ميشى.حموم رفتم حسابى خودمو شستم moohamo زدم.و berahneh آمدم بيرون.مينا تا منو ديد چشماش ۴ تا شد.خودش هم هنوز لخت بود.نزديكم آمد منو بغل كرد.تن lokhtesho به من chaspoond گفت چه ناز هستى.يك دستى به نوك سينه هم كشيد.گفت چقدر seftan.نميدونين چه حالى به من دست داد. تا حالا اينجورى نشده بودم.مينا متوجه halatam شد دوباره منو بغل کرد من قلبم تند تند ميزد.احساس ميکردم ميخوام با تمام وجودم lamsesh کنم منم نخواسته مينا رو سفت بغل کردم bosidameshmina دستامو گرفت منو برد اتاق خوابش.پرسيد خوبی خجالت كشيدم چيزی نگفتم اونم فهميد که من خودمو تسليمِ اون کردم ازم لب گرفت بد آهسته شروع به خوردنِ زبونم کرد اخ نميدونين چه حالى داد احساس خوبی بود.با دستهاش نوك سينه ام را ميماليد منم با تمام وجودم بوسش ميكردم.بد از خوردنِ لبم به جون سينه ام افتاد .شروع به خوردنِ نوك سينه ام كرد.حس کردم از كوسم آب مياد حسابى خيس شده بودم
به مينا گفتم واى ببخشيد تختِ تو كثيف شد نميدونم چرا اينجورى شد.مينا يک نگاه عاشقانه به من کرد و گفت عزيزم این جيش نيست آبه shahvateh تو الان حشرى شدى واسه همين که آبت آمده.بد با دستمال آبه كوس امو پاك کرد .و ازم خواست که سينه اش را بخورم منم خوردم خيلى خوشمزه بود اصلا سير نمى شدم صداى اه ا وح مينا منو بيشتر حشرى ميكرد. ناله ميكرد.بد اون دوباره به جون من افتاد.دوباره از لبم تا نوك پام منو بوسيد و ليس زد بد نوك سينه هامو خيس كرد.و محكم chaspoond به نوك سينه هاش .بد از اون خودشو حسابى به من ماليد. مينا به من گفت ميشه توى كوس تو ببينمت.لب خوانى زدم اونم پاى منو باز كرد. ديدم درِ آبه دهنشو غورت ميده بد شروع کرد به ليس زدن نوك كوسم .jigham در آمد وحشى شده بودم بلند اه اه ميكردم.خيلى كيف داشت .حسابى حال کردم موهاى بدنم سيخ شده بود.مينا ازم پرسيد ميشه كوس امو بخورى قبول نكردم آخه بعدم مييومد .اونم گفت اشكال نداره .بد پاش را باز کرد و كوس شو به كوسم ماليد .انقدر ماليد ماليد حسابى آبه ازم رفته بود تا اينکه ارضا شديم
--------------------------------------------------------------------------------
hmetall
اعضا
#
: 19 Oct 2007 16:56
سلام مينابي ادبي منو ببخشند دوستان
كير بسيار مناسبي دارم از جنس اعلا اما از قصههاي همجنس گراهاي دختر بدم نمياد.
براي تنوع در سايت هم كه شده خوبه.
حالا اگه كاري داشتي دوباره برام off بذار: ok_its_ready در ياهو مسنجر
hmetall
اعضا
#
: 19 Oct 2007 17:00
سلام مينابي ادبي منو ببخشند دوستان
hmetall
اعضا
#
: 19 Oct 2007 17:00
سلام مينا بي ادبي منو ببخشند دوستان
alonegirl
اعضا
#
: 20 Oct 2007 02:02
hmetall
3بار
shahin_gay
اعضا
#
: 22 Oct 2007 01:26
سلام شيوا جون.من kaami هستم رمز عبور را گم كردم با اين id آمدم.قصه ات جالب بود .داستان يكى از lesbian ها رو فارسى كردم كه بقيه لذت بِبرن
ميخوام اينجا همه از خاطرت les خودشون بگن .براى من قصه ليدا جالب بود. سيما گلى و soheyla ازم خواسته بودن كه براشون فارسى كنم
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.