| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: alone_lover همون که اول اسمش م داره؟ اهوم اول اسمش م داره 
Quoting: alone_lover الهی چقدرم دلش واسه تو تنگیده بود شکلک خجالت ندارم
Quoting: alone_lover جات من گفتم.خوندی؟ اوهوم.عالی بود
Quoting: esi_mdk چقدر دوست داشتم یك نفر از من می پرسید چرا نگاه هایت آنقدر غمگین است؟چرا لبخندهایت آنقدر تلخ و بیرنگ است؟ اما افسوس كه هیچ كس نبود ...همیشه من بودم و من و تنهایی پر از خاطره ... آری با تو هستم! با تویی كه از كنارم گذشتی و حتی یك بار هم نپرسیدی چرا چشمهایم همیشه بارانی است بدجوری دلمو سوزوندی فرید کاش میشد لااقل اگه یه روزی هم پرسیدن بتونی جواب بدی یادتونه گفتم عمو جنی میخواد بیاد؟؟؟تو خونه خودمون یه شبح روئیت شده من که ندیدم وای یا واقعاً وجود داره یا کل خانوادم توهم زدن.اونم نافرم اگه حالش باشه میام تعریف میکنم بعداً esi_mdk alone_lover makhmalee hosein_c111 ars_devil

ز مرگم هیچ نمی ترسم اگر دنیا سرم ریزد...از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوید!!!
|
|
|
dokhtareaftab

سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
|
|
|
hosein_c111 makhmalee

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
|
|
|
|
|
dokhtareaftab چطوری آبجی خانوم
Quoting: dokhtareaftab اهوم اول اسمش م داره فکر کنم اون یه مهدی دیگه رو میگه
Quoting: dokhtareaftab بدجوری دلمو سوزوندی فریدکاش میشد لااقل اگه یه روزی هم پرسیدن بتونی جواب بدی خدا نکنه این حرفا چیه دلش همیشه شاد باشه شادی یه روزی گذری افتادو جواب دادیم
Quoting: dokhtareaftab یادتونه گفتم عمو جنی میخواد بیاد؟؟؟تو خونه خودمون یه شبح روئیت شدهمن که ندیدم وای یا واقعاً وجود داره یا کل خانوادم توهم زدن.اونم نافرم یا پیغمبر 
Quoting: dokhtareaftab اگه حالش باشه میام تعریف میکنم بعداً منتظریمااااااااااااااااا

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
|
|
|
esi_mdk

|
|
|
Quoting: esi_mdk چطوری آبجی خانوم بد
Quoting: esi_mdk فکر کنم اون یه مهدی دیگه رو میگه کودوم؟شوشوی من مهدی همه کارست کسیو نچسبونین به ما
Quoting: esi_mdk خدا نکنه این حرفا چیه دلش همیشه شاد باشه شادی یه روزی گذری افتادو جواب دادیم

Quoting: esi_mdk یا پیغمبر خیلی جالبه.من نمیبینمش ولی وقتی تو خونه تنهام.باهاش بلند بلند حرف میزم.میزاره میره تا یه مدت بعد (کسخلم نه )
Quoting: esi_mdk منتظریمااااااااااااااااا باش تا اوموراتت بگذره
ز مرگم هیچ نمی ترسم اگر دنیا سرم ریزد...از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوید!!!
|
|
|
dokhtareaftab

|
|
|
hosein_c111
 dokhtareaftab
خدا نکنه مگه داداشی مرده که تو ناراحت باشی
Quoting: dokhtareaftab کودوم؟شوشوی من مهدی همه کارست کسیو نچسبونین به ما گفتم که یه مهدیه دیگه بود مال اون!
Quoting: dokhtareaftab خیلی جالبه.من نمیبینمش ولی وقتی تو خونه تنهام.باهاش بلند بلند حرف میزم.میزاره میره تا یه مدت بعد(کسخلم نه) نه بابا این حرفا چیه باز یکی رو داری باهاش حرف میزنی امثال من که همش با خودم حرف میزنم چی 
Quoting: dokhtareaftab باش تا اوموراتت بگذره دوروورم هم سرسبز شده خوبه
|
|
|
|
|
dokhtareaftab hosein_c111 esi_mdk

آن کس که با داشته هاي خوب خود خوشحال نيست با برآورده شدن آرزوهايش نيز خوشحال نخواهد بود ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: esi_mdk خدا نکنه مگه داداشی مرده که تو ناراحت باشی نخیرم.ایشالا صد سال زنده باشی
Quoting: esi_mdk گفتم که یه مهدیه دیگه بود مال اون! اوهوم
Quoting: esi_mdk نه بابا این حرفا چیه باز یکی رو داری باهاش حرف میزنی امثال من که همش با خودم حرف میزنم چی خب منم از با خودم حرف زدن شرو کردم به اینجا رسیدم 
Quoting: esi_mdk دوروورم هم سرسبز شده خوبه پس به چرا ادامه بده تا بیام  بدونه شوخی یکم کارامو جمعمو جور کنم مینویسمش.یکمم خودم میزارمش روش میکنمش تو شیکم شماها hosein_c111 esi_mdk makhmalee

|