| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام خوبی؟ آمدم خسته نباشی بگم و برم
تمام آرزوهای منی کاش/یکی از ارزوهای تو یاشم
|
|
|
سلام به کارکنان عزیز خسته نباشین
نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
|
|
|
سلام کامران خاطره من او کتی(GlossyWitch) رو حذف کردین اثری ازش نیست موفق باشی بدرود
سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
|
|
|
|
|
سلام به کامران عزیز,, آقا یه سوال فنی!!! حامی دیگه نمی آد؟
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
آره کامران جان . منم سوال کاوه رو دارم ظاهرا حامی خیلی حرفه ای به موضوع داشت نگاه می کرد . حیفه که از نظراتش استفاده نشه
باد
badetoofande@yahoo.com
|
|
|
Quoting: nazi9812 سلام خوبی؟ آمدم خسته نباشی بگم و برم مرسی دختر خوب 
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
Quoting: esi_mdk سلام به کارکنان عزیز خسته نباشین ممنون عزیز
|
|
|
Quoting: hosein_c111 سلام کامران خاطره من او کتی(GlossyWitch) رو حذف کردین اثری ازش نیست موفق باشی بدرود آره حسین عزیز بدرخواست خود کتی حذف شده البته آخرین داستانی هست که حذف خواهد شد حتی به درخواست نویسنده
|
|
|
|
|
Quoting: Kaveh87 سلام به کامران عزیز,, آقا یه سوال فنی!!! حامی دیگه نمی آد؟
Quoting: Badetoofande آره کامران جان . منم سوال کاوه رو دارم ظاهرا حامی خیلی حرفه ای به موضوع داشت نگاه می کرد . حیفه که از نظراتش استفاده نشه باد من اطلاع ندارم بچه ها اومدن و رفتن حامی زمانی اتفاق افتاد که من نبودم تماسی هم با من نداره
|
|
|
Quoting: kingofsex2007 بازم یه سؤال دیگه؛ چطوری میشه قسمتی از نوشته دیگر دوستان رو در پاسخ قرار داد و بعد به اون جواب داد. ممنون میشم اگه این یکی رو هم برام توضیح بدی. اون قسمت رو بوک مارک کن(با موس انتخاب کن طوری که آبی شه) حالا پاسخ رو بزن
|