| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام کامران جون خوبی عزیز... خیلی خوشحالم که بلاخره برگشتی و همه رو از برگشتنت خوشحال کردی پسر... دلمون برات تنگ شده بود ... انقدر دلم گرفت وقتی دیدم تاپیک خداحافظی زدی... تا حدی که دلم نلومد پست بزنم ... خوشبختانه بچه ها تا این آخریا بالا نگهش داشته بودن که دیگه خودت اومدی.... از بابته همچین تاپیکی هم تو این قسمت ازت ممنونم این فروم یه همچین چیزی میخواست عزیز.... امیدوارم که اومده باشی که دیگه نری... باشه پسر گل...
موسی جان تو چطوری.... میبینم که فعال شدی پسر... من آواتور قبلیت و میبینم چرا ؟ همون پیشولی ملوسه !!!! نمیتونم جدیدرو ببینم ،آواتورت عوض شد یعنی تو دیگه پیشولی نیستی؟؟؟؟
فرید عزیزم که مثل همیشه پابرجاست ... و تو همه تاپیکا وجودش و اعلام میکنه ... انقدر از اینجور شخصیتا خوشم میاد... خیلی فعالی خوش به حالت ...خوش باشی عزیز
مهدی جان سلام خوبی؟ تبریک میگم بابت پست مدیریتت عزیز... خیلی خوشحال شدم که گفتن مدیر شدی... چه عجب یادی از این فروم کردی... کم پیدایی اینجا ... خوش بای عزیز...
سلام بهنازی ... بابا تو روحت ... چه عجب تو از اون تاپیک توروحی ها پاتو فراتر گذاشتی و اومدی اینوری... تو رو حت دختر... عزیزم خوبی ؟ خوشی؟ سلامتی .. امید چطوره ؟ اذیتت که نمیکنه ! اگر اذیتت کرد بگو به من که روحشو زنده کنم ..... البته میدونم که خترمون خودش یه تنه از پس همه بر میاد عزیزم...
|
|
|
Quoting: lover_butty سلام بهنازی ... بابا تو روحت ... چه عجب تو از اون تاپیک توروحی ها پاتو فراتر گذاشتی و اومدی اینوری... تو رو حت دختر... عزیزم خوبی ؟ خوشی؟ سلامتی .. امید چطوره ؟ اذیتت که نمیکنه ! اگر اذیتت کرد بگو به من که روحشو زنده کنم ..... البته میدونم که خترمون خودش یه تنه از پس همه بر میاد عزیزم...
سلام مریم گلی چطوری خانوم ؟ ما هم خووبیم . همه تو رووحیا خووبن .. بابا من جاهای دیگه هم سر میزنم پیشرفت کردم این جا هم اومدم فقط و فقط از موسی عزیز برای یاد آوری خاطرات من ازش تشکر کنم همین  امیدم خووبه .. اونی که بد میشه یه زمانایی منم نه اون جیگر  آره بابا دلم لک زده برای یه دعوا .. این پستام خیلی سرد و بی روح شدن 
تا ندای عشق رسید بر من ...شوق زندگی دمید بر من !
|
|
|
درود کمران خان؛ من هنوز منتظر جواب هستم. تا کی باید تو لیست انتظار باشم؟ فکر نمیکنم درخواست سخت و یا بی مورد داشته باشم که جوابی نمیگیرم. کم کم منم دارم حرفهای بقیه اعضا رو باور میکنم. ممنون میشم اگر زودتر یه وقتی هم برای من بذاری. ممنون؛ بدرود.
|
|
|
|
|
Quoting: kingofsex2007 درود کمران خان؛ من هنوز منتظر جواب هستم. درود بر شما
Quoting: kingofsex2007 تا کی باید تو لیست انتظار باشم؟ تا زمانی که خواسته تون بررسی شه
Quoting: kingofsex2007 فکر نمیکنم درخواست سخت و یا بی مورد داشته باشم که جوابی نمیگیرم من درخواستتون رو دیروز گرفتم و طبعا میدونین 1 روز زمان خیلی زیادی حساب نمیشه
Quoting: kingofsex2007 کم کم منم دارم حرفهای بقیه اعضا رو باور میکنم توصیه میکنم حتما حرف اعضا رو باور کنین چون خرد جمعی هرگز دروغ نمیگه
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
Quoting: lover_butty سلام کامران جون خوبی عزیز... خیلی خوشحالم که بلاخره برگشتی و همه رو از برگشتنت خوشحال کردی پسر... دلمون برات تنگ شده بود ... انقدر دلم گرفت وقتی دیدم تاپیک خداحافظی زدی... تا حدی که دلم نلومد پست بزنم ... خوشبختانه بچه ها تا این آخریا بالا نگهش داشته بودن که دیگه خودت اومدی.... از بابته همچین تاپیکی هم تو این قسمت ازت ممنونم این فروم یه همچین چیزی میخواست عزیز.... امیدوارم که اومده باشی که دیگه نری... باشه پسر گل... بی نهایت از لطفت ممنونم مریم جان چیزی نمیتونم بگم جز تقدیم این گل ها به تمام بچه های ماه اینجا

|
|
|
 agha ejaze ma berim chiz bokhorim????
!
One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
|
|
|
سلام به همه دوستان گلم سلام کامران عزیز خوشحالم برگشتی...
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
# : 3 Oct 2007 19:32 | ویرایش بوسیله: kingofsex2007
درود؛ آخرین درخواست من دیروز به دستت رسید. باتشکر که وقت گذاشتی و مشغول بررسی اون هستی، ولی درخواستهای قبلی که از نزدیک به سه هفته پیش شروع شدند هم بی جواب مونده. ممنون میشم اگر رسیدگی بشه، البته اگر دوباره به جوسازی و هوچی گری و اقدام علیه امنیت سایت و قرض ورزی و ... متهم نمیشم. ممنون از توجهت؛ بدرود.
|
|
|
|
|
Beny_wax موسی عزیز یه زحمت بکش لینک هائی رو که گذاشتی URL رو به این صورت ادیت کن تا همه رو بذارم صفحه اول: (موسی ): (نام داستان)+(نام نویسنده)+(فرمت).. یه نگاه به صفحه اول تاپپک بندازی منظورم رو میگیری عزیز شرمنده خودم نمیرسم عزیز 
|
|
|
Quoting: kingofsex2007 ولی درخواستهای قبلی که از نزدیک به سه هفته پیش شروع شدند هم بی جواب مونده عزیز 3 هفته پیش که تازه داستانتون رو شروع کردین
Quoting: kingofsex2007 البته اگر دوباره به جوسازی و هوچی گری و اقدام علیه امنیت سایت و قرض ورزی و ... متهم نمیشم. بهتره اینجوری قضاوت نکنیم..مطمئنا بهتره
Quoting: kingofsex2007 ممنون از توجهت؛ بدرود. خواهش عزیز وظیفه است
|