صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / گـــزارش تخلف..ارتباط..انتقاد...نـــــــــــــقد ، بـررسـی و امتیاز دهی به داستــــــــانهـــــــا(ازص460)........
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 466 . 467 . >>
نویسنده پیام
# : 21 Aug 2008 17:38

Quoting: nima_javidan
مهم نیست

عاجزانه هم ازتون استدعا می کنم این دو تا تاپیک منو حذف کنید : نشود فاش و خاطرات نیما جاویدان .

Quoting: esi_mdk
بس کن نیما
گیرم که حذف شدن تاپیمت که چی؟؟
چرا داری اینجوری میکنی

راست میگه این داش فرید .

چی شده نیما خان ؟؟؟

« « در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه . به امروزت مشو غره که از فردا نه ای آگه » »
# : 21 Aug 2008 17:57

Ema87
.......... بی خیال بزار هر جور راحته

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
# : 21 Aug 2008 19:01 | ویرایش بوسیله: lili naze

متاسفانه نوع توهین رو شما تشخیص می دی دوست من
من آیکون های لبخند جلوی نوشته هام گذاشته بودم ، ولی شما با نگاه تیز بینت متوجه شدی که من دارم به کسی توهین می کنم

nima_javidan
آره عزیز
من بعد اینهمه مدیریتم دیگه خیلی خوب میدونم که فرق توهین با شوخی چیه!!!
تو هم خیلی خوب اینو میدونی که چند تا اسمایل خنده و شوخی از بار منفی که روی جملات هست چیزی رو کم نمیکنه!!!بنابراین خواهشا حداقل با خودت رک باش

برای نمونه یک مشت از خروار نشونت می دم که متوجه بشی خیلی جاها هست که باید بری و پستها رو ادیت کنی و دنبال حاشیه درست کردن نباشی

یه سری به اینجا بزن .

اوه
مرسی از گزارش! رسیدگی میکنم بهش

در ضمن من اصلا عصبانی نیستم . عاجزانه هم ازتون استدعا می کنم این دو تا تاپیک منو حذف کنید : نشود فاش و خاطرات نیما جاویدان . مرسی خانم مدیر

حذف این دوتا تاپیک عظیم امکان نداره

8-بدلیل احترام به اعضا امکان حذف تاپیک هایی که سایر اعضا در آن نظر داده باشند وجود ندارد

من نهایت میتونم واسه چند روزی حذفشون کنم ولی حذف کامل امکانپذیر نیست

موفق و موید باشی

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 23 Aug 2008 18:44

يه درخواست از مدير بسيار محترم و عزيز

اگر امكان داره من در انجمنهاي آويزون نميتونم از سيستم پاسخ گوئي به ساير اعضا در فروم ها استفاده كنم چون فيلتر شكنم اين امكان رو بهم نمي ده

اگر جسارت نباشه يه فيلتر شكن معرفي كنيد تا بتونم از اين امكان هم استفاده كنم يا شكلك بفرستم

مي بخشيد اين درخواستو اينجا مطرح كردم

با تشكر از لطف شما

گاه زخمي كه به پا داشته ام ، زير و بمهاي زمين را بمن آموخته است .
# : 24 Aug 2008 19:45

haj_seyed_gagool

به پیام خصوصیتون فرستادم

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 25 Aug 2008 00:11

راست میگن دیگه چرا داستان آقا مارتیک رو استیکی نمی کنین؟ به نظر من و خیلی های دیگه داستان آقا مارتیک لایق استیکی شدنه.

شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم ...
# : 25 Aug 2008 00:14

LetMeOut
دوست عزیز از نظر خیلیا خیلی داستانهای دیگه هم قشنگه
تو قشنگی داستان مارتیک هم شکی نیست ولی لطفا اندکی صبر کنید

# : 25 Aug 2008 00:29

من فقط نظرم رو گفتم حالا بقیش دیگه با شماست. من صبر می کنم اما امیدوارم تا قبل این که داستان به آخر برسه تاپیکشون بره بالا.

شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم ...
# : 25 Aug 2008 12:34

lili naze

LetMeOut

سلام دوست عزیزم خوبی ؟

من قبل از این که تو با مارتیک آشنا بشی رفیق تو رگی شدم . به نظر منم مارتیک خوب مینویسه ولی قرار نیست همه استیکی بشن . یه زمانی تعداد استیکیا زیاد شده بود و این خنده دار بود ولی الان به اندازه تعادل رسیده . مطمئن باش اگه کسی خارج بشه جایگزینش مارتیکه ولی الان قراره تعداد استیکیا همین اندازه بمونه
یک کلمه هم به مارتیک بگم و اون اینه که بچسب به خاطره اگه میخوای استیکی بشی از حال و هوای فعلی که داری خارج شو و بشو همون مارتیک ......

lili naze

شرمنده فضولی کردیم خانوم مدیر

شاد و پیروز باشید

سعید

tanhatarin bikas mardi az hichestan
# : 25 Aug 2008 15:12

Quoting: hichestan_tanha
سلام دوست عزیزم خوبی ؟من قبل از این که تو با مارتیک آشنا بشی رفیق تو رگی شدم . به نظر منم مارتیک خوب مینویسه ولی قرار نیست همه استیکی بشن . یه زمانی تعداد استیکیا زیاد شده بود و این خنده دار بود ولی الان به اندازه تعادل رسیده . مطمئن باش اگه کسی خارج بشه جایگزینش مارتیکه ولی الان قراره تعداد استیکیا همین اندازه بمونه یک کلمه هم به مارتیک بگم و اون اینه که بچسب به خاطره اگه میخوای استیکی بشی از حال و هوای فعلی که داری خارج شو و بشو همون مارتیک ......

سعید؟ یه لحظه شک کردم و زود رفتم زیر اسمتو خوندم ببینم ننوشته مدیر ؟

تو اگر گوشه محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ........ من اگر گوشه می خانه نشستم به تو چه؟
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 466 . 467 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.