| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: setareh_71 خواهش میکنم و خوشحالم که کمی مشکلت حل میشه با این وضعی فقط يكم سختِ چون همه چيزو دقيق تبديل نمى كنه، بازم ممنون
با كدام دست ميتوان عشق را به بند جاودان كشيد، با كدام بوسه با كدام لب، در كدام لحظه در كدام شب،،،
|
|
|
shany
Quoting: shany فقط يكم سختِ چون همه چيزو دقيق تبديل نمى كنه، بازم ممنون اره میدونم ولی خوب بیشترو تبدیل میکنه همین خودش خیلیه
خوشحالم که کمکی میشه یه کار دیگه هم میتونی انجام بدی اونم اینکه روی کیبوردت حروف فارسی رو بنویسی
میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
|
|
|
Quoting: setareh_71 یه کار دیگه هم میتونی انجام بدی اونم اینکه روی کیبوردت حروف فارسی رو بنویسی اون ديگه خيلى سختِ برام چون اصلا به تايپ فارسى وارد نيستم اينجورى خيلى خوب، هم خوب هم راحت فقط مشكل همونه كه گفتم ديگه، قبلا يه سايت ديگم مى شناختم كه همين كار و ميكرد، ولى اصلا يادم نمى آد لينكِ ش 
با كدام دست ميتوان عشق را به بند جاودان كشيد، با كدام بوسه با كدام لب، در كدام لحظه در كدام شب،،،
|
|
|
|
|
سلام بچه ها نظرات راجع به تاپیک های استیکی چی شد؟ اگه نظر ندین و اگه دوستان نویسنده روال آپ شدنشون رو منظم تر نکنن مجبور میشم همه تاپیک ها رو بیارم پائین و مجدد برای استیکی شدن رای گیری کنم پس بجنبین هم نظر بدین و هم از نویسنده های محبوبتون بخواین مرتب تر و زود تر آپ کنن 
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
kamran747 سلام کامی خان احوالات؟ آقا می گم یعنی بگیم کدوم تاپیکا استیکی باشن؟
غم نان هرگز عذری برای فاحشگی هنر نیست
|
|
|
kamran747 سلام آقا مدیر
Quoting: kamran747 بچه ها نظرات راجع به تاپیک های استیکی چی شد؟ اگه نظر ندین و اگه دوستان نویسنده روال آپ شدنشون رو منظم تر نکنن مجبور میشم همه تاپیک ها رو بیارم پائین و مجدد برای استیکی شدن رای گیری کنم پس بجنبین هم نظر بدین و هم از نویسنده های محبوبتون بخواین مرتب تر و زود تر آپ کنن راستش همه تاپیکای استیکی نویسندشون کسانی هستن که حرفی واسه گفتن دارن تو نوشتن...اما خوب تاپیکای دیگه هم توشون خوب پیدا میشه...فکرکنم بهتر باشه یه مدت دیگه صبر کنیم شاید شرایط نویسنده های تاپیکای استیکی مساعد شد و برگشتن به روال قبل...اگرم امکان باشه چند تاپیک دیگه به جمع استیکی ها اضافه بشن...مثل تاپیک مارتیک,نیما,آذرین و.... البته این نظر شخصی منه 
~~~~با شب و مهتاب شنیدم این روزا خلوت می کنی...میگن تو خواب و رویاها خورشیدو دعوت می کنی~~~~
|
|
|
asal_nanaz
Quoting: asal_nanaz البته این نظر شخصی منه حتما همینی که خانوم گفتن باید اجرا بشه آق مدیر  احوال شوما همسرم؟  چه خبر؟
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Quoting: kamran747 دختر با یه آخ زووووووووووووون که نباید انقدر ذوق کنی یه ذره تودار باش عزیزم من که از آخ زوووون ذوق نکردم یاد یه جک قدیمی افتادم ذوق کردم 
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
|
|
Quoting: kamran747 بیارم پائین پس بزار من رومو اونور کنم بعد 
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
# : 7 Jul 2008 23:13 | ویرایش بوسیله: asal_nanaz
Kaveh87
Quoting: Kaveh87 حتما همینی که خانوم گفتن باید اجرا بشه آق مدیر احوال شوما همسرم؟ چه خبر؟ ااااا....شمام که اینجا هستین همسرم من خوبم...شما چه طورین؟؟؟  parnia

~~~~با شب و مهتاب شنیدم این روزا خلوت می کنی...میگن تو خواب و رویاها خورشیدو دعوت می کنی~~~~
|