| نویسنده |
پیام |
|
|
Azarin_Bal
Quoting: Azarin_Bal شما همیشه طلبکاری پس چییییی؟؟؟( رو رو داشتی) 
Quoting: Azarin_Bal علی داداش . بزن قدش آآآآآآآآ ....بیاااا...  قول دادیااااا..منشیههه 
من هوای خودم را می نوشم.....و در دور دست خودم ...تنها....نشسته ام....انگشتم خاک ها را زیر و رو می کند
|
|
|
setareh_71
Quoting: setareh_71 خوب همینکه نیستید و قول میدین نمینویسید یعنی متواری شدین عجب 
Quoting: setareh_71 رشوه؟؟
کی گفت رشوه ؟؟ من و این حرفها ؟؟؟ اصلا من هیچی .. به علی میخوره اهل گرفتن رشوه باشه ؟؟! علی بدو از خودم و خودت دفاع کن
Quoting: setareh_71 حالا من گفتم ولی به درد بعضیا میخورید
ببخشید .. مثلا کیااا ؟؟؟  علی بدو که زن رفیقت داره مشخص میشه 
Quoting: setareh_71 مگه میشه اخه کسی به درد نخوره شکسته نفسی نکنید حالا خانم . من یه چیزی گفتم . شما چرا اینقدر جدی میگیرین ؟؟ 
غم هم اگر ترکم کند ... تنهای تنها میشوم !!!!!!
|
|
|
Azarin_Bal
Quoting: Azarin_Bal به علی میخوره اهل گرفتن رشوه باشه ؟؟! من که اصصصصصصصصصصصصصلاااا
Quoting: Azarin_Bal علی بدو از خودم و خودت دفاع کن نه بابا ما پسملای به این خوبی
Quoting: Azarin_Bal علی بدو که زن رفیقت داره مشخص میشه نههههههههههه.....دراز گوش نتردام نشیهااااااااااااااااااااااا.... 
من هوای خودم را می نوشم.....و در دور دست خودم ...تنها....نشسته ام....انگشتم خاک ها را زیر و رو می کند
|
|
|
|
|
kamran747
Quoting: kamran747 بهترین کار رو میکنی اینطوری هم رو وزن میمونی همیشه و هم سالم فقط دیگه روم نمیشه تو چشمای مامانم نگاه کنم بس که میگه خوب چرا پیاده میای 
کاش ماه میدانست از میان این همه ستاره و سیاره فقط یکی مشتریست .... !!!
|
|
|
Azarin_Bal
Quoting: Azarin_Bal کی گفت رشوه ؟؟ من و این حرفها ؟؟؟ اصلا من هیچی .. به علی میخوره اهل گرفتن رشوه باشه ؟؟! علی بدو از خودم و خودت دفاع کن ایشونم دفاع کردن مشاهده کنید 
Quoting: Anti_love کاملا درست میگی...صد در صد حق با توئه
Quoting: Anti_love آآآآآآآآ ....بیاااا... قول دادیااااا..منشیههه
Quoting: Azarin_Bal ببخشید .. مثلا کیااا ؟؟؟ علی بدو که زن رفیقت داره مشخص میشه شما منتظر بودین؟ 
Quoting: Azarin_Bal حالا خانم . من یه چیزی گفتم . شما چرا اینقدر جدی میگیرین ؟؟ شما چقدر جدی گرفتین من یه چیزی گفتم 
|
|
|
Anti_love
Quoting: Anti_love نه بابا ما پسملای به این خوبی
Quoting: Anti_love من که اصصصصصصصصصصصصصلاااا
از این کاملا مشخصه

Quoting: Anti_love آآآآآآآآ ....بیاااا... قول دادیااااا..منشیههه
|
|
|
man taze ozv shodamo nemitonam farsi type konam kasi mitone be man komak kone??
|
|
|
shany سلام گلم مشکلت با خود سایته یعنی نمیتونی زبان اینجارو فارسی کنی یا اصلا کیبوردت فونت فارسی نداره؟
اگه مشکلت اون دومیه هستم یه سر به اینجا بزن و فینگیلیش تایپ کن بعد فارسی کن http://www.bitaweb.com/fa/farsiNegar.html
|
|
|
|
|
ممنونم ازت ستاره جون من keyboardam فونت فارسى نداره، بازم از كمك خيلى مسى
|
|
|
shany
Quoting: shany ممنونم ازت ستاره جون من keyboardam فونت فارسى نداره، بازم از كمك خيلى مسى خواهش میکنم و خوشحالم که کمی مشکلت حل میشه با این وضعیت 
|