| نویسنده |
پیام |
|
|
kamran747
Quoting: kamran747 با ماشین داداشی میریم بریم من که حاضرم  ولی پیاده هم کیف میده ها 
میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
|
|
|
Quoting: niloofar14 kamran747 سلام آقا مدير از اقتدارتون خيلي خوشم اومد راجع به تاپيكاي استيكي . تاپيكاي استيكي همشون عالين خوب شد با اين حرف شما فكر كنم همه دوباره فعال بشن! مخصوصاً بعضيا!! لطف داری عزیز من هم امیدوارم تاپیک ها مرتب تر آپ شن تا بچه ها زیاد منتظر نمونن
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
kamran747 سلام خسته نباشین

بچه ها من اسمم از NaNaBaRbIe به NaNa_BaRbIe تغيير كرده
|
|
|
|
|
Quoting: setareh_71 بریم من که حاضرم ولی پیاده هم کیف میده ها بریم
|
|
|
kamran747
من اساسی پایما جا نزنی چون من وقت هایی که کلاس زبان دارم نیم ساعته میرسم به کلاس موقع برگشن یک ساعت و نیم طول میشکه برگردم خونه مامانم همیشه با این جمله استقبال میکنه ازم دیوونه بازم پیاده اومدی 
میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
|
|
|
kamran747
Quoting: kamran747 چشم کاوه جون بمحض اینکه بیاد استیکی میشه مگه سایت چند تا نینی نویسنده نونهال داره قابل توجه شایعه پردازان بیکار نینی و نویسنده های مثل اون انقدر طرفدار دارن که نیازی به پارتی بازی ندارن

هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
Azarin_Bal
Quoting: Azarin_Bal ببين .. داداش .. يه شفاف سازي كن لطفا .. يعني اگه قرار به آپ كردن باشه .. فقط تاپيك من خوبه ؟ به قشنگي داستان .. نچ ؟؟!! آقا بازم دم شما گرم منفی نگر ...منفی بین...منفی باف....اصلا قالی باف  بین این همه تاپیک اومدم فقط اومدم تاپیک توروگفتم...حالا یه چیزم بدهکار شدم ..هاااان  بعدش هم من دو قسمت کردم حرفمو ...تو قسمت آپ کردن فقط تو ..چون تو این مدتی که بودم کسی مثل تو داستان آپ نکرده...در مورد قشنگ بودن که اصلا مثالی نزدم منفی باف...منفی نگر ....سردار رادان 
Quoting: Azarin_Bal مگه نه علي ؟ (به منشي فكر كن کاملا درست میگی...صد در صد حق با توئه 
◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: NaNaBaRbIe kamran747 سلام خسته نباشین سلام مرسی عزیز  شما هم خسته نباشین
|
|
|
|
|
setareh_71
Quoting: setareh_71 دیوونه مامانت خوب تو رو شناخته ها دشمن... 
◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
kamran747 سلام کامران خان گل گلاب....چهههطوری؟ 
◄ خدایا سپاس... ►
|