| نویسنده |
پیام |
|
|
Azarin_Bal
Quoting: Azarin_Bal ستاره خانم .. ممنون كه به من و نوشته ام لطف دارين ... اما جريان اين متواري شدن چيه ؟ جالبه برام .. خيلي از اين كلمه استفاده ميكنين ؟ من همش 2-3 روزه سرم شلوغه... اما متواري نيستم !!!! خوب همینکه نیستید و قول میدین نمینویسید یعنی متواری شدین 
میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
|
|
|
Azarin_Bal
Quoting: Azarin_Bal ستاره خانم .. همه اش هفته اي 2 باار ؟؟!! حداقل هفته اي 8 بار رو آپ ميكنم منکه گفتم حداقل 
Quoting: Azarin_Bal مگه نه علي ؟ (به منشي فكر كن ) رشوه؟؟ 
Quoting: Azarin_Bal خانم .. من كي قول قسمت يه صفحه اي دادم ؟؟؟!! حرف تو دهن من ميزارن !! بعدشم .. كي مياد منو بدزده ؟! به درد كي ميخورم آخه ؟؟!! حالا من گفتم ولی به درد بعضیا میخورید  مگه میشه اخه کسی به درد نخوره شکسته نفسی نکنید 
|
|
|
kamran747
Quoting: kamran747 کشتی منو باشه اما بشرطی که اول مشخاتو بنویسی
 باشه مشخامو نوشتم
Quoting: kamran747 بعدشم برا داداشی کافی درست کنی کافی هم حاضره خودمم اماده شدم کجا بریم زود باش 
|
|
|
|
|
kamran747 شما احیانا چشمتون چپه که صورتتون همش اینبری گرفتی 
لاله
|
|
|
Quoting: setareh_71 کافی هم حاضره خودمم اماده شدم کجا بریم زود باش اینجاااااااااااااااا:
Quoting: kamran747 وبه سمتی بروم....روبه آن وسعت بی واژه که همواره مرامیخواند

دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
Quoting: laleh23 kamran747 شما احیانا چشمتون چپه که صورتتون همش اینبری گرفتی به به میبینم آواتار خوشگل گذاشتی لاله نهههههه منتظرم آخه قراره یه نفر از اونور بیاد 
|
|
|
kamran747
Quoting: kamran747 اینجاااااااااااااااا: بزن بریم  حالا ببینم تو ماشین میاری یا من بیارم 
|
|
|
Quoting: kamran747 به به میبینم آواتار خوشگل گذاشتی لاله مرسی 
Quoting: kamran747 نهههههه منتظرم آخه قراره یه نفر از اونور بیاد مگه اینو داخل قزوین گرفتی 
لاله
|
|
|
|
|
kamran747  سلام آقا مدير از اقتدارتون خيلي خوشم اومد راجع به تاپيكاي استيكي . تاپيكاي استيكي همشون عالين خوب شد با اين حرف شما فكر كنم همه دوباره فعال بشن! مخصوصاً بعضيا!! 
*** سير نميشوم ز تو ... نيست جز اين گناه من!! ***
|
|
|
Quoting: setareh_71 بزن بریم حالا ببینم تو ماشین میاری یا من بیارم با ماشین داداشی میریم 
خواهش
|