صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / گـــزارش تخلف..ارتباط..انتقاد...نـــــــــــــقد ، بـررسـی و امتیاز دهی به داستــــــــانهـــــــا(ازص460)........
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 466 . 467 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Jul 2008 13:15

امیدوارم کسی از حرفهای من ناراحت نشه و بهش برنخوره..روی صحبتم با همه دوستان هست و شخص خاصی مد نظرم نیست.....شاید هم صرفا یک پیشنهاد باشه

تابستون هم از راه رسید و فکر میکنم اکثرا از درس و امتحان راحت شده باشند و دیگه بهونه ای از این لحاظ باقی نمونده باشه.....حالا میمونه اینکه بعضی از دوستان برنامه های مهمتری از اینجا و این محیط داشته باشند که کاملا منطقی و قابل درک هستش...بدین ترتیب اگر واقعا به هر علتی و یا دلیلی نمیخان یا وقتش رو ندارن که داستانی که شروع کردند رو ادامه بدند خواهشا رک و راست و بدون تعارف بیان کنند ......به شخصه فکر میکنم یک داستان محدوده زمانی برای ارائه داره و اگر از اون زمان دیرتر تمام بشه هم کل داستان و روندش از دست خواننده و نویسنده در میره و هه جذابیتی برای خوندش باقی نمیمونه ..به شخصه خودم داستانی رو شروع کردم ولی موقعی که دیدم که نمیتونم ادامه بدم خیلی رک و پوست کنده از ادامه عذر خاستم و شرمنده هم دوستان شدم...ولی خیلی بهتر دیدم که هر روز عزیزان پست بزارن و من ماهی یکبار اون هم شاید سری بزنم و اظهار شرمندگی بکنم که وقت نمیشه و مشغله زیاد و این حرفا..............کاملا طبیعی هستش که همه ما مشکلاتی در زندگی شخصی داریم و این قابل درک هستش...حتی شاید از این محیط زده شدیم و دوست نداریم فعالیت کنیم...همه این مسائل قابل درک هستش...ولی اینکه به نوعی دیگر دوستان رو به این بهانه ها سرکار بزاریم به نظرم دور از معرفت و دوستی هستش.........

پس از همه دوستان خواهش میکنم اگر داستانی شروع کردند و مدت طولانی ازش گذشته و نمیتونند به هر دلیلی ادامه بدند رک و پوست کنده بیان کننده و مطمئن باشند که دوستان کاملا درک میکنند ...ولی جدا از سرکار گذاشتن پرهیز کنند ..........

در پایان همه نویسندگان وخولنندگان عزیز در جواب این پست من میتونند بگن به تو ربطی نداره و من به دیده منت میزارم این جواب عزیزان رو و از همشون تشکر میکنم

یا علی

# : 6 Jul 2008 14:25

sexnasa2008
سلام
من اينجا فقط خواننده هستم
به شدت با نظرات شما موافقم.

از من مپرس چرا به تو عشق مي‌ورزم...!!!
# : 6 Jul 2008 14:58

Quoting: kamran747
سلام پرنیا جان

سلام مجدد کامران عزیز

وظیفه ام رو انجام میدم عزیز

خواهش میکنم...شما لطف دارید

هر وقت بخوام تاپیک ها رو جا بجا کنم این کار رو انجام میدم
اما علاقه شخصی و درخواست خودم ازت اینه که شروع کنی به آپ کردن و ادامه داستانت
بچه ها گناه دارن انقدر چشم انتظار بمونن

خیلی لطف میکنی
چشم ...همه سعیم رو میکنم مثل سابق بتونم زود زود آپ کنم

آخ زوووووووووووووووووون

وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
# : 6 Jul 2008 15:03

Quoting: sexnasa2008
پس از همه دوستان خواهش میکنم اگر داستانی شروع کردند و مدت طولانی ازش گذشته و نمیتونند به هر دلیلی ادامه بدند رک و پوست کنده بیان کننده و مطمئن باشند که دوستان کاملا درک میکنند ...ولی جدا از سرکار گذاشتن پرهیز کنند ..........

سلام داداش سامان عزیزم...
همیشه از نظرات ارزشمندت خوشم اومده...و از محبتت هم ممنونم...
منم با نظر شما کاملا" موافقم...سعی میکنم خیلی زود ادامه داستانم رو بنویسم و زودتر آپش کنم....
امیدوارم باقی دوستان نویسنده تنبل مثل من به حرف داداشیمون گوش کنند و زودتر تکلیف داستانشون رو مشخص کنند

# : 6 Jul 2008 15:21

راستی
آخ زوووووووووووووووووون

خدا خفت نکنه
گفتم چی میخوای بگی
یادش بخیر اون روز صبح

# : 6 Jul 2008 15:29

Quoting: Niloofari
یادش بخیر اون روز صبح

واقعا"

سلام عزیز
خوبی شما؟

# : 6 Jul 2008 16:14

kamran747

lili naze

Anti_love
Quoting: Anti_love
باید بگم که همه استیکیا باید بیان پایین و فقط یکی باید اون بالا باشه اونم تاپیک چت * عشق * دروغ.... هستش...چون تو تمام این مدتی که علی رضا اومده فقط دو یا سه بار نتونسته به موقع آپ کنه

به به .. علی آقا .. خیلی مخلصیم
لطف عالي متعالي
Quoting: Anti_love
ولی در مورد زیبایی هم.... ببخشید 3تا نمیتونم نظر بدم , چون داستان قشنگ خیلی زیاده

ببين .. داداش .. يه شفاف سازي كن لطفا ..
يعني اگه قرار به آپ كردن باشه .. فقط تاپيك من خوبه ؟
به قشنگي داستان .. نچ ؟؟!!
آقا بازم دم شما گرم

واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
# : 6 Jul 2008 16:26

setareh_71
Quoting: setareh_71
راستی یه پیشنهاد دیگه این تاپیک چت * عشق * دروغ.... رو هم استیکی کن فعلا نویسنده اش متواریه

ستاره خانم .. ممنون كه به من و نوشته ام لطف دارين ...
اما جريان اين متواري شدن چيه ؟
جالبه برام .. خيلي از اين كلمه استفاده ميكنين ؟ من همش 2-3 روزه سرم شلوغه... اما متواري نيستم !!!!

# : 6 Jul 2008 16:36

kamran747

ببخشيد كامران خان .. يه سئوال
مزيت اين تاپيك هاي استيكي ، نسبت به بقيه تاپيك ها چيه ؟!
آخر داستان ، به نويسنده اش .. چيزي جايزه ميدن ؟
مثلا بي ام دبليو ئي .. چيزي ؟!
اما بشرطی که اونم غیبش نزنه باز

بااز ؟؟
مگه قبلا هم غيبم زده بوده ؟!!

ولی معمولا هفته ای 2 بار اپ میکنه حداقل

ستاره خانم .. همه اش هفته اي 2 باار ؟؟!!
حداقل هفته اي 8 بار رو آپ ميكنم
مگه نه علي ؟ (به منشي فكر كن )

SACRIFICE

Quoting: SACRIFICE
به...به.........طرفداران آذرین حالا چرا متواری خانم عزیز

همينو بگيد . چرا متواري ؟؟؟!!

پس اگه متواری نیست کوشش؟ از دیروز که قول داده یه قسمت یه صفحه ای آپ کنه غیبش زده
میگما نکنه دزدیدنش

خانم .. من كي قول قسمت يه صفحه اي دادم ؟؟؟!!
حرف تو دهن من ميزارن !!
بعدشم .. كي مياد منو بدزده ؟!
به درد كي ميخورم آخه ؟؟!!

# : 6 Jul 2008 16:48

sexnasa2008

مثه من تخته اش کنید و برید

kamran747

سلام . خوبی کامی خان . خسته نباشید

♥♥ love is like the air we breathe it may not always be seen, but it is always felt and used and we will die without it ♥♥
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 466 . 467 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.