| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: setareh_71 kamran747 راستی یه پیشنهاد دیگه این تاپیک چت * عشق * دروغ.... رو هم استیکی کن فعلا نویسنده اش متواریه ولی خوب تند تند اپ میکنه اوکی عزیز بذار یه نگاه بهش میندازم  اما بشرطی که اونم غیبش نزنه باز
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
|
|
|
kamran747
Quoting: kamran747 اوکی عزیز بذار یه نگاه بهش میندازم اما بشرطی که اونم غیبش نزنه باز باشه ولی معمولا هفته ای 2 بار اپ میکنه حداقل 
راستی با سامان رفتین ددر منو نبردین باشه یادم میمونه 
میگن دروغ بوده که تو تا آخرش مال منی *** چشمای رنگ عسلت دنبال چشمای دیگست..!
|
|
|
Quoting: setareh_71 باشه ولی معمولا هفته ای 2 بار اپ میکنه حداقل راستی با سامان رفتین ددر منو نبردین باشه یادم میمونه نه عزیزم هنوز که نرفتیم بخون امضامو 
|
|
|
|
|
kamran747
Quoting: kamran747 نه عزیزم هنوز که نرفتیم بخون امضامو خوندم پس منو نخوابونید بعدش بریدا منم میام از همین الان گفته باشم 
|
|
|
Quoting: setareh_71 خوندم پس منو نخوابونید بعدش بریدا منم میام از همین الان گفته باشم آخه دختررررررررررر خوب هر جائی که رفتنی نیست 
|
|
|
kamran747
Quoting: kamran747 آخه دختررررررررررر خوب از کجا معلوم من دخمل خوبی باشم؟
Quoting: kamran747 هر جائی که رفتنی نیست نخیلیم چلا تو و سامان میخواید برید پس منم میام قبول نیست اصلا  حتما جای خوبیه که دارید میرید منم میام  نبرید گریه میتنما 
|
|
|
Quoting: setareh_71 راستی یه پیشنهاد دیگه این تاپیک چت * عشق * دروغ.... رو هم استیکی کن فعلا نویسنده اش متواریه ولی خوب تند تند اپ میکنه به...به.........طرفداران آذرین حالا چرا متواری خانم عزیز 
واسه من که عاشقم همین بسه : ~ " هر کی عاشقه به عشقش برسه"~!
|
|
|
Quoting: setareh_71 از کجا معلوم من دخمل خوبی باشم؟ یعنی نیستی؟ 
Quoting: setareh_71 نبرید گریه میتنما این یکی رو من اثر نداشته بید  بعدشم داداشت میخواد بره یه جای مردونه 
|
|
|
|
|
SACRIFICE
Quoting: SACRIFICE به...به.........طرفداران آذرین حالا چرا متواری خانم عزیز پس اگه متواری نیست کوشش؟ از دیروز که قول داده یه قسمت یه صفحه ای آپ کنه غیبش زده میگما نکنه دزدیدنش 
|
|
|
kamran747
Quoting: kamran747 یعنی نیستی؟ نیدونم may be 
Quoting: kamran747 این یکی رو من اثر نداشته بید خوب از یه در دیگه وارد میشم خوب شد گفتی الکی گریه نکردم 
Quoting: kamran747 بعدشم داداشت میخواد بره یه جای مردونه نه دیگه نشد الان قرن 21 هستش و همه جا صحبت برابریه زن و مرده اصلا راه نداره  نتیجه اینکه جای مردونه نداریم منم میام 
|