صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / حاج خانوم حشري (اصل داستان تو سكس در ايران -چرا سكس غير ش
<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
نویسنده پیام
# : 7 Apr 2006 03:41

# : 17 Apr 2006 04:52

admin
من نمي تونم عكس راببينم كمك كن جان هر كه را كه مي پرستي

# : 15 Dec 2007 03:39

دمت گرم

پاینده باد ایــــــــــــــران
# : 19 Dec 2007 13:16

آهایSHEFTALLO

××××××××

==============
تحت هر شرائطی تو این سایت اجازه توهین و بد و بیراه به هیچ شخص و یا فرقه و گروه و مردمان شهره خاصی داده نمیشه !!

لذا در صورت تکرار با شما طور دیگه ای برخورد میشه

امیدوارم که قوانین سایت رو رعایت کنید دوست عزیز

ادیت شد

لیلی نازه

# : 19 Dec 2007 13:36

بابا داستان دزد این که با اندکی تغییر داستان پستونای داغ شیلا جونه که دو سال پیش رو سایتا بود دیدی دستت روشد××××

==================

بنا به دلایل فوق ادیت شد

لیلی نازه

# : 19 Dec 2007 14:56

عكسايي كه گذاشتي ازسايتهاي خارجي برداشتي ومي گي توگرفتي اولا" اين عكسها بادوربينهاي پيشرفته ونورپردازي دقيقي گرفته شده دوما" اون كس بلوند وكون وكس وكون جمع وجوربه ايرانيهانمي خوره . فكرنكن خيلي راروگذاشتي سركاريه چيزي بنويس باورپذيرباشه يااگه داستانه اصراربرواقعي بودن نكن . تواين سايت جداي ازخودم همه استاداين كاران .

يا سخني داشته باش دلپذير يا دلي داشته باش سخن پذير
# : 22 Dec 2007 13:51

×××××××××

=======================
مدیریت این سایت به هیچ وجه اجازه هیچ گونه توهین و بی ادبی رو نسبت به هیچ کس نمیده!!!

شما هم لطفا مودب باشید

لیلی نازه

# : 22 Dec 2007 16:04

ایول

# : 21 Aug 2008 01:29

بابا هزارتا کس از اسمون میافته 1 دونش تو کیره ما نمی ره هالا 1 کیر از اسمون بیوفته ساف میره تو کونه ما من میدونم ما که شانس نداریم

# : 21 Aug 2008 01:32

بابا هزارتا کس از اسمون میافته 1 دونش تو کیره ما نمی ره هالا 1 کیر از اسمون بیوفته ساف میره تو کونه ما من میدونم ما که شانس نداریم

<< . 1 . 2 . 3 . 4 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.