inkare :
دوستان من كاري ندارم كه كاري كه اين برادر انجام داده درسته يا نه .
من ميخوام در باره اون پسري كه با نا دوني و هوس بازي خودش شايد مسبب اصلي اين ماجرا باشه حرف بزنم .
آقايون خانمها بيائيد يه كم بيشتر در باره جامعه اي كه داريم توش زندگي ميكنيم فكر كنيم و بيشتر با وجوه مختلف اون آشنا بشيم .
بايد بدونيم مردم زاهدان چه اعتقاداتي دارند . بايد بدونيم يه تبريزي چطور فكرميكنه بايد بدونيم ............. ما بايد بدونيم وقتي با كسي رابطه سكسي غير رسمي داريم , چه چيزهائي رو غير از سكس بايد در نظر بگيريم .
كساني كه ميگيد رفتار اين برادر با خواهرش مثل زنده بگور كردن دختر توسط اعراب هست ( من رفتار برادر رو تائيد نميكنم . بلكه جنبه ديگه اين قضيه رو بررسي ميكنم ) رفتار شهواني اون پسر با يه دختر زاهداني با اون عقايد مخصوص به خودشون درست بوده . من فكر ميكنم اعدام مجازات عادلانه اي براي اون پسر بوده كه منش اصلي اين جنايته . چرا كه يه مرد ( البته به نظر من ) بايد به شهوت خودش مسلط باشه و از عواقب احتمالي سكس با دختر مطلع باشه و مشكلاتي رو كه ممكنه براي دختر پيش بياد رو در نظر بگيره . من ميگم حتي اگه اون دختر خودش راضي به انجام اينكار بوده اون پسر بايد اون كير صاحب مرده رو نگه ميداشت .
شما كه اينهمه در باره رفتار وحشيانه يه برادر متعصب زاهداني ( با طرز تربيت و محيط زندگي مخصوص به خودش ) قضاوت ميكنيد , چرا يه كم هم اون پسر بيشرف رو مقصر نميدونيد . همون كه حيثيت ( ميگم حيثيت , چون در فرهنگ سيستان اين موضوع مهمترين بخش از حيثيت هست ) اونو لگد مال ميكنه و موقعيت خانوادگي اونو ناديده ميگيره و به چيزي جز ارضا و لذت لحظه اي خودش نيست . درسته سكس بخش مهمي از زندگي هر انسانه ولي آيا همه زندگي انسان رو سكس تشكيل ميده . و آيا بايد بخاطر سكس همه چيز رو نا ديده گرفت .
من روي صحبتم با هم جنسهاي خودمه . آقايون كردن تو كس يه دختر آيا به اندازه جون يه دختر ارزش داره ؟؟؟ آيا بخاطر كردن توي كوس يه دختر بايد حيثيت يه دختر ( با توجه به شرايط قومي و اجتماعي اون ) لكه دار كنه ؟؟؟؟
فكر ميكنم بهتر كه همچين پسري اعدام شد .
در آخر من باز هم ميگم عملي رو كه برادر اون دختر معصوم انجام داد تائيد نميكنم . بلكه ميگم به علت اصليتر اين واقعه توجه كنيم . كه متاسفانه يه مرد بوده . آقايون مرد ها بيائيم و بيشتر مرد باشيم .
مخلص همه .......رضا