صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / رابطه خواهرم و قتل او
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 16 . 17 . >>
نویسنده پیام
# : 15 Jan 2006 19:06

inkare :
دوستان من كاري ندارم كه كاري كه اين برادر انجام داده درسته يا نه .

من ميخوام در باره اون پسري كه با نا دوني و هوس بازي خودش شايد مسبب اصلي اين ماجرا باشه حرف بزنم .

آقايون خانمها بيائيد يه كم بيشتر در باره جامعه اي كه داريم توش زندگي ميكنيم فكر كنيم و بيشتر با وجوه مختلف اون آشنا بشيم .

بايد بدونيم مردم زاهدان چه اعتقاداتي دارند . بايد بدونيم يه تبريزي چطور فكرميكنه بايد بدونيم ............. ما بايد بدونيم وقتي با كسي رابطه سكسي غير رسمي داريم , چه چيزهائي رو غير از سكس بايد در نظر بگيريم .
كساني كه ميگيد رفتار اين برادر با خواهرش مثل زنده بگور كردن دختر توسط اعراب هست ( من رفتار برادر رو تائيد نميكنم . بلكه جنبه ديگه اين قضيه رو بررسي ميكنم ) رفتار شهواني اون پسر با يه دختر زاهداني با اون عقايد مخصوص به خودشون درست بوده . من فكر ميكنم اعدام مجازات عادلانه اي براي اون پسر بوده كه منش اصلي اين جنايته . چرا كه يه مرد ( البته به نظر من ) بايد به شهوت خودش مسلط باشه و از عواقب احتمالي سكس با دختر مطلع باشه و مشكلاتي رو كه ممكنه براي دختر پيش بياد رو در نظر بگيره . من ميگم حتي اگه اون دختر خودش راضي به انجام اينكار بوده اون پسر بايد اون كير صاحب مرده رو نگه ميداشت .

شما كه اينهمه در باره رفتار وحشيانه يه برادر متعصب زاهداني ( با طرز تربيت و محيط زندگي مخصوص به خودش ) قضاوت ميكنيد , چرا يه كم هم اون پسر بيشرف رو مقصر نميدونيد . همون كه حيثيت ( ميگم حيثيت , چون در فرهنگ سيستان اين موضوع مهمترين بخش از حيثيت هست ) اونو لگد مال ميكنه و موقعيت خانوادگي اونو ناديده ميگيره و به چيزي جز ارضا و لذت لحظه اي خودش نيست . درسته سكس بخش مهمي از زندگي هر انسانه ولي آيا همه زندگي انسان رو سكس تشكيل ميده . و آيا بايد بخاطر سكس همه چيز رو نا ديده گرفت .

من روي صحبتم با هم جنسهاي خودمه . آقايون كردن تو كس يه دختر آيا به اندازه جون يه دختر ارزش داره ؟؟؟ آيا بخاطر كردن توي كوس يه دختر بايد حيثيت يه دختر ( با توجه به شرايط قومي و اجتماعي اون ) لكه دار كنه ؟؟؟؟
فكر ميكنم بهتر كه همچين پسري اعدام شد .

در آخر من باز هم ميگم عملي رو كه برادر اون دختر معصوم انجام داد تائيد نميكنم . بلكه ميگم به علت اصليتر اين واقعه توجه كنيم . كه متاسفانه يه مرد بوده . آقايون مرد ها بيائيم و بيشتر مرد باشيم .

مخلص همه .......رضا

سلام بر هموطن عزيز
ببينيد دوست عزيز من نظر شما رو خوندم و قابل احترام و تقريبآ تاييدش ميكنم.....
ببينيد الان در پيشرفته ترين جوامع هم تجاوز صورت ميگيره كه من اين رو به شدت محكوم ميكنم پس نبايد همه رو به ايران ختم كرد و گفت ايران اينطوره البته نظر منه و خدايي نكرده سوتفاهم پيش نياد كه شما فكر كنيد منظورم با حرفهاي شماست ولي خب در تكميل حرفهاتون اومدم بگم كه هركسي مختار بدن خودش هست ... درسته كه اون پسره با زندگي اون دختر بازي كرده و حقش هم كمتر از اعدام نيست ولي مشكل اصلي اين موضوع اون پسر نميتواند باشد مسلمآ مشكل اصلي مرتكب كننده اشتباهه كه همين آقا حسين است ميباشد.
شما هر جاي دنيا رو كه نگاه كني ميبيني عمل زشت و كثيف تجاوز صورت ميگيرد ما نميتوانيم جلوي اين را بگيريم و نگذاريم به كسي تجاوز بشه ... ولي ميتوانيم جلوي افكار پليدي كه باعث اين اتفاق شد را بگيريم.
ايشون الان از كاري كه كرده پشيمون هستش خب باز هم جاي شكرش باقيه البته اگه صحبتهاي قبليشون رو بخونيد ميبينيد به دنبال تسكين بودن و الان به اين فكر افتادن كه كارشون اشتباه بوده كه خيلي دير است.
در هر حال خواستم نظرم رو گفته باشم كه بالاخره اون پسره كله شق احمق كثيف هم گناهكار است و حقش مرگ است ولي از كجا معلوم كه اون الان مرده يا زنده يا شايد هم عذاب وجدان دارد
به قول دوستي اگه واقعآ اون دوتا همديگه رو دوست داشتن اگه واقعآ همديگه رو ميخواستن باز هم بايد اين بشر اين كار زشت رو ميكرد؟؟؟؟؟؟
در هر حال آفريننده اين فاجعه نه زهرا(روحش شاد) ميتونه باشه نه اون پسره با اينكه بي تقصير هم نيستن ولي مشكل اصلي رو حسين مرتكب شده.
انشاالله ديگه شاهد همچين اتفاقات دلخراشي نباشيم
ما بايد به عزيزانمان ...خواهر.همسر.مادر.پدر.برادر.يا هركس ديگه به همنوعان خود. به انسانها آزادي بدهيم البته حسين تعصب بيش از حد داشته و فكر كرده اينطوري به قولي لكه ننگ از زندگيش پاك ميشه ولي نميدونست لكه ننگ اون افكار عقب افتاده اش در آن زمان بوده.

موفق پيروز ايراني باشيد

# : 16 Jan 2006 02:06

xfarhad

فرهاد خان سلام
از تو ممنونم نه به خاطر اينكه تو خيلي از موارد با هم هم عقيده هستيم . نه !!! بخاطر اينكه وتقع بين هستي و جنبه هاي مختلف موضوع رو ميسنجي .

مرسي
رضا

# : 16 Jan 2006 02:30

IrAn

ايران جون ممنون كه همه مطلب رو با دقت خوندي .

حتما" همه ميدونند كه تو اكثر دادگاه ها يه چيزي به نام هيئت منصفه وجود داره . كارش هم يه چيز مشخصه و اون اينه كه : آيا متهم انصافا" گناه كار هست يا نه ؟؟؟؟

شما فكر ميكنيد انصافا" تنها مقصر اين جنايت هست و كس ديگه اي در اين جنايت سهمي نداره . حسين اون موقع يه پسر 18 ساله بوده . ولي اون آقا پسر 25 سااش بوده . فكر ميكنيد اگر اون آقا پسر كه دوستان ميگن شايد قصد ازدواج با زهرا رو داشته . اگر اين مطلب رو با حسين و خانواده اون مرد و مردونه در ميون ميذاشت ( البته خيلي بعيد به نظر ميرسه كه چنين قصدي رو قلبا" داشته ) بازهم عكس العمل حسين همون مي بود كه انجام داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما مرد هستيم و شايد خيلي چيزها برامون در اين ارتباط روشنتر باشه . اين آقا پسر احتمالا" پيش خودش گفته چي از اين بهتر يه دختر ساده شهرستاني پيدا كردم كه خوش هم مكان داره و اونقدر ساده هستش كه با يه وعده الكي ازدواج گولش زدم و حالمو ميكنم . بعدشم ميگم فعلا" موقعيت ازدواج ندارم . يه كم سر ميدونمش و هر وقت ازش خسته شدم ولش ميكنم .

من به هيچ عنوان عمل حسين برادر زهرا رو تائيد نميكنم . اون در يك لحظه دچار جنون شده و تصميمي جنون آميز رو اجرا كرده . شكي نيست كه حسين مرتكب قتل شده و نيازي هم به مجازات نداره . چون خودش داره خودشو هر روز و شب و هر وقت كه يه دختر رو ميبينه مجازات ميكنه . ...... شايد اگر حسين رو هم اعدام ميكردن به حسين كمك كرده بودند كه كمتر عذاب بكشه .

# : 16 Jan 2006 02:48

دوستاني كه ميگيد حسين بخاطر عقايد ديني خودش مرتكب قتل خواهرش شده . شده يه بار از حسين بپرسيد روزي چند بار نماز ميخونه . خمس و زكات ميده يا نه . ؟؟؟؟؟؟؟؟ و...........

دوستان دقت كنيد خيلي از شرايط حاكم بر رفتار شبه ديني مردم ايران نه بخاطر اينه كه دين گفته فلان كار رو بكن و يا فلان كار رو نكن . بلكه بخاطر اينه كه اين مسائل به صورت يه فرهنگ براشون جا افتاده . و نوعي هنجار تلقي ميشه براشون .

چه بسيارند مرداني كه به خدا و پيغمبر و دين و...... باور ندارند و بهشون فحش هم ميدن . و توي ماه محرم و روز عاشورا عرق خوري ميكنند . اما! اما! اما! اما! اما!!!!!! اگه زنشون يه تار موش از زير چادر يا روسري بيرون باشه سرشو ميبرند . حالا ميشه گفت چنين مردي اينجور رفتارش بخاطر عقايد ديني هست ؟؟؟؟؟؟ نه !!!! نه !!!!! نميشه گفت . چون اينها دين رو قبول ندارند . و چيزي كه باعث ميشه چنين رفتار كنند نهادينه شدن بعضي الگوهاي رفتاري در جامعه هست .
توي بيمارستانها ديديد بعضي ها به تزيقات چي هم ميگن دكتر . آيا واقعا" دكتره ؟؟؟؟ آيا هر كسي كه يه روپوش سفيد پزشكي تنش كرد پزشك هست ؟؟؟ و اگه علاوه بر اون يه گوشي پزشكي هم گردنش انداخت و دستگاه فشار خون رو هم تو دستش گرفت و طرز كارش رو هم بلد بود باز هم بايد بهش گفت پزشك ؟؟؟؟؟؟ قضاوت با خودتون .

بيائيد و يه كم منصف باشيم . و سعي نكنيم هر چيز نا درستي كه ميبينيم علتش رو فقط در دين جستجو كنيم .

# : 16 Jan 2006 02:51

inkare :
بيائيد و يه كم منصف باشيم . و سعي نكنيم هر چيز نا درستي كه ميبينيم علتش رو فقط در دين جستجو كنيم .

عالي گفتي

# : 16 Jan 2006 06:32

asal111

بيخيال دختر . درس عبرت نشد برات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست داري يه عده دوباره بي ادبي كنند ؟؟؟

ممنونم , تو لطف داري . ولي من دوست ندارم كسي بخاطر من حرف نا روائي بشنوه . اونم تو دختر خوب . بعضيهارو كه ميشناسي ؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!! دنبال سوژه ميگردن !!!اونوقت كي بهتر از كسي كه ........ ولش كن بيخيال شيم بهتره !!

بازم ممنونم بخاطر لطفت...............رضا

# : 16 Jan 2006 10:22

با درود به همه دوستان من قبلا هم در اين بحث شركت كرده بودم من فقط يك چيزي از دوستان ميپرسم آيا شما فكر ميكنيد با دشنام و ناسزا گفتن به اين آقا مشكل حل شد؟؟؟؟ برام جالب هست يكي از بچه ها گفته بود من دوست دارم زنم را جولوي چشم بكنن و من لذت ميبرم بابا اين بابا ديگه چه خري هست خوب معلوم هست وقتي آدمهايي امثال اين آدم ميان داخل اين سايت بايد هم به كسي كه خواهرش را كشته ناسزا بكن ولي من نميخواهم كار اين ياروو حسين را تاييد كنم من فقط ميگم ما بايد جامعه را بسازيم كه ديگه اتفاقاتي نظير اين جريان نيفتد يكي از دوستان گفته بودن كه اين آقا نماز هم نيخواند و ممكنه اسلام را هم قبول نداشته باشد ولي دوست من اين اقا حسين تقصيري ندارد زير فرهنگ اسلام بزرك شده شما اگر داستان زندگي اين آقا را به دقت بخوانيد در اخر داستان كه زهرا كشته ميشود وقتي پدر زهرا ميرسه به تهران اصلا پسر خودش را براي اين كار سرزنش نميكند وفقط گريه ميكند من حاظرم شرط ببندم گريه پدر او براي كشته شدن دخترش نبوده براي اين بوده كه فكر ميكرده آبروش رفته بله آقا مردمي كه زير فرهنگ اسلام بزرگ بشن از اين بهتر نميشه دوستان من نميخواهم از اين بابا دفاع كنم ولي كار شما درست نبود شما آنقدر به اين بابا فحش داديد كه از اين سايت در رفت بچه ها اين حسين پشيمان از كار خودش شده بود خودش هم كه اعتراض كرد اون موقع بچه بوده و حالا كه سنه او بيشتر شده از كار خودش پشيمان هست و باز هم جاي شكرش باقي هست كه از كار خودش پشيمان شده چون يك عده حتي كار اين بابا را تاييد ميكنند و من هم از شما اين سوال را ميكنم چند نفر از شما تا به حال گناه نكردين؟؟؟؟ ميشه اينو بگين؟؟؟؟؟؟ و تازه مگر شما جاي پروردگار نشستين كه تشخيص ميدين كي بايد اعدام ميشد و كي بايد اعدام نميشد؟؟؟؟؟ من ميگم ما بايد جامعه را بسازيم و سعي كنيم اسلام را از اين مملكت بيرون كنيم و به نظر من كسي مثل اين حسين كه به آغوش جامعه برميگردد را با فحش و ناسزا از خودتان دور نكنيد چون دور كردن اين آدمها باعث ميشود كه قتل هاي بعد هم اتفاق بيافتد دوستان اين نظر من بود

# : 16 Jan 2006 13:51

در جوامعي كه اسلام در آن حكمفرما نيست تجاوز سر به فلك ميكشد....

نميگم در جوامع اسلامي نيست در همه جوامع مردان و زنان بدكاره وجود دارد ولي به قول هموطنمون نميشه هرچيز نادرستي رو كه ديديم علتش رو در دين جستجو كنيم

ايراني و پيروز باشيد

# : 16 Jan 2006 14:14

بله دوست من در جوامع كه اسلامي نيست تجاوز وجود دارد ولي لين داستاني كه مربوط به اين آقا حسين ميشود تجاوز نيست غيرت اسلامي هست و بزرك شدن زير فرهنگ اسلام هست اتفاقا من با شما مخالفم ما امروز هر مشكلي داريم مربوط به اسلام ميشود چون الان 1400 سال از ورود اسلام به ايران ميگذرد و در اين 1400 سال اين ملت يك روز خوش به خودش نديده دوست عزيز ملتي كه 2300 سال پيش جريان برق را اختراع كرده بود اگر زير فرهنگ اسلام له نميشد امروز ايم ما بوديم كه كامپيوتر را كشف ميكرديم و وقتي ما نخستين مردمي بوديم كه به كروي بودن زمين پي برديم امروز شايد خود ما بوديم كه پا فضا ميگذاشتيم دوست من ريشه مشكلات ما فقط به اسلام بر ميگردد شما هر چي بگي اين اسلام به سر ملت ايران اورده

# : 16 Jan 2006 15:57

واقا هم خوشالم هم ناراحت بين اين همه بي غيرت تو سايت يكي مثل تو پيدا مسشه

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 16 . 17 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.