صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / رابطه خواهرم و قتل او
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 16 . 17 . >>
نویسنده پیام
# : 14 Jan 2006 19:25

doste azizam manam ghorano khondam..mese shoma...harfe man ye cheze ..onam en ke shoma en harfaro mezane...dare sanad meyare..mege felan sore eno gofte..kamlean mateghe,,,hala kasaye ke hemayat mekonan metonan beyan javab bedan,,montaha vaghte ke manteghe sohabt nakonem megan na shoma felaned besared...har kase eteghade ro ke dare beyad manteghe dar moredesh bahs kone..en ke che balahaye sare ma ovordan bemanaddddddddddddddd....manam ye javonam mese shoma khooob medonam...ama age kase vaghan fek mekone etegahdesh doroste fek nemekonam neyzae be toheneo o tahdid dashte bashe..mantegh dar barabre mategh.bahs dar brabare bahs...ghrar nist ke tarekho tekrar konem ke...to tarekh koli bala saremon omade hala chon on bala ha saremon omade ma beyam sare digaran beyarem..en aghalan be nazar nemrese...ama khob hese shoma ro mefahmam..adam baze vaghta engahd delesh pore ke .....

khodet medone che megam...

# : 14 Jan 2006 19:32

با سلام خدمت دوستان عزيز و اون آقايي كه اين مطلب رو ذكر كردن.
ببين هموطن( كه شرم دارم اين اسم رو روت گذاشتم ارزش ايراني بودن رو هم نداري) شما هيچ نقشي در زندگي خواهرت نداري نبايد هم داشته باشي آخه به تو چه ربطي داره كه خواهرت با كي دوست ميشه و زير كي ميخوابه؟ مگر غير از اينه كه خواهرهاي ديگران زير تو خوابيدن؟ حالا ميخواد زنت باشه ميخواد هركس ديگه اي باشه با طرز فكر تو بايد به اين نتيجه رسيد كه فقط خودت اجازه داري روي بقيه بخوابي و ديگران رو از اين حق محروم ميكني.. آقا اگر واقعآ خواهرت با اون فرد ازدواج ميكرد هم به خودت اجازه ميدادي كه اين كارو بكني؟ وگرنه همون كارهايي كه بعد از ازدواج ميكنن الان هم قبل از ازدواج انجام ميشه اين "ازدواج" الان فقط به عنوان يك اسم ازش استفاده ميشه.....
شما اين داستان رو نوشتي كه فقط چند نفر بيان حرفت رو تاييد كنن كه كسي هم نكرد كه عذاب وجدانت كم بشه؟
مطمئن باش همونطور كه اين حق رو از خواهرت گرفتي براي خودت هم پيش خواهد آمد و روزي بايد جوابگوي اين عمل شيطاني و زشت خودت باشي.
حق تو چيزي فراتر از مرگ هست توصيه ميكنم همين الان بري بميري
درضمن چرا فكر ميكني كه فقط تو درست ميگي و هركي كه با تو مخالفت ميكنه حتمآ با خواهرش رابطه داشته؟ فقط فكر ميكني خودت پاك هستي كه خواهرت رو تيكه تيكه كردي؟ واقعآ كه از شيطان هم پست تر و كثيف تر هستي
همين الان برو بمير تو يك بيمار رواني هستي يك ديوانه به تمام معنا
خدايت هرگز نيامرزد تو را

# : 14 Jan 2006 23:25

باشه من میرم میمیرم من فقط از شما ها که به من همه جور فحش و ناسزا دادین یک سوال دارم باشه من کثیفترین آدم دنیا باید هم بمیرم ایرانی هم نیستم اصلا انسان نیستم ولی شما ها نا به حال هیچ کدامتان در زندگی خطا و اشتباهی نکردین؟ همه شما پاک هستین اگر اینطور هست باشه حق با شما هست من بایدبمیرم ودر ضمن شما که میگی من عذاب وجدان دارم و آمدم اینجا این حرف را زدم که از من طرفداری بکنن خیلی ببخشید شما به من همه جور ناسزا گفتین ولی من احترام شما را نگه میدارم من نیامدم که انسانهایی نظیر شما از من طرفداری کنن شما خیال میکنی زن من الان از کاری که من کردم خوشحال هست ولی من وقتی با اون ازدواج کردم اون قضیه من را میدانست و آنقدر اون موقع من از لحاظ روحی حالم بد بود که اون قبول کرد با من ازدواج کند انقدر هم مهربان هست که تا حالا یک بار حرفی به زبان نیاورده همیشه منو دل داری میده ولی هیچ وقت کار منو تایید نکرده بهتر هست بدانی من الان افکارم با 9 سال پیش خیلی فرق کرده زن من الان ازاد هست هر طور دلش میخواهد لباس بپوشد و آرایش کند ولی من ان موقع جان بودم و کلم بوی قرمه سبزی میداد من احتیاجی ندارم عذاب وجدان من را آدمهایی مثل شما بخواهند کم کنند من فقط از شما ها انتظار داشتم که کمی به من کمک کنید تا از این وضعیت روحی آسوده شم شما ها بدتر نمک به زخم من میپاشید باشه عیبی نداره فقط خواهشی که از دوستان دارم دیگه به این بحث ادامه ندیدن همه شما ها راست میگین من انسان کثیفی هستم اصلا غلط کردم که این تایپک را باز کردم فقط تر و خدا دست از سرم بردارید دیگه کسی تایپک جدید باز نکند فقط همین را میخوام در آخر م برای هیچ کدام از شما ها بد نمیخواهم و دیگه هم وارد این سایت نمیشم این آخرین تایپک من بود خداحافظ

# : 14 Jan 2006 23:44

عقب افتاده ذهنی مجددا سلام:
بعد از خواندن ماجرای تلخ و تاسف باری که برای خواهر بی دفاعت پیش آوردی ، تمام دیشب فکرم مشغول پلیدی تو بود. بارها و بارها فکر کردم آخر یک نفر چه اندازه و چه مقدار میتواند کوته فکر باشد. مگر ممکن است یک نفر تا این اندازه کوته فکر باشد. و باز اندیشیدم آن دختر میتوانست یکی از دختران تحصیل کرده و موفق این جامعه باشد و باز اندیشیدم پسری را که به جای خودت محکوم به اعدام کردی میتوانست هر یک از ما پسران سربلند و موفق این جامعه باشد. تمام بدنم لرزید و بغض گلویم را فشرد. بسیار بسیار گریستم بر نادانی هایت و بر کوته فکری هایت. باشد که نفرینش دامن گیر زندگی پلیدت شود.
به امید روزی که ایران ما از وجود کوته فکرانی همچون تو پاک شود. آمین یارب العالمین

# : 15 Jan 2006 07:18

سلام به همه دوستان
من وقتی این داستان رو خوندم نمی دونستم واقعا چی باید بگم........
اما به اون حضرتعالی باید بگم که مگه تو نیومدی تو این سایت که در مورد کاری که کردی بحث کنی ؟ پس باید جنبه شنیدن هر حرفی رو داشته باشی در ضمن با این کاری که کردی نباید توقع دلداری داشته باشی ....
درهر صورت این کار اشتباه محض بوده از هر جهت .........(که مقصر هم خودتی)
در ضمن کسی توقع دلداری داره که بد حرف نزنه مرد حسابی تو هرچی دلت خواست به همه گفتی .
تو اصلا به این فکر نکردی که شاید اون دوتاواقعا همدیگه رو دوست داشتن؟؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال کاریه که شده
گذشته ها هم گذشته و باید فراموش کرد

# : 15 Jan 2006 07:36

bacheha dametoun garm
be ghalat kardan oftad, khoub halesh ra gereftin,
eivallah, hamatoun neshoun dadid ke ma iranhai hanouz ham afkare asile irani ke bedour az hargouneh afkare eslami ast ra darim
Ghorbane tak take shoma

# : 15 Jan 2006 09:48

دوستان من كاري ندارم كه كاري كه اين برادر انجام داده درسته يا نه .

من ميخوام در باره اون پسري كه با نا دوني و هوس بازي خودش شايد مسبب اصلي اين ماجرا باشه حرف بزنم .

آقايون خانمها بيائيد يه كم بيشتر در باره جامعه اي كه داريم توش زندگي ميكنيم فكر كنيم و بيشتر با وجوه مختلف اون آشنا بشيم .

بايد بدونيم مردم زاهدان چه اعتقاداتي دارند . بايد بدونيم يه تبريزي چطور فكرميكنه بايد بدونيم ............. ما بايد بدونيم وقتي با كسي رابطه سكسي غير رسمي داريم , چه چيزهائي رو غير از سكس بايد در نظر بگيريم .
كساني كه ميگيد رفتار اين برادر با خواهرش مثل زنده بگور كردن دختر توسط اعراب هست ( من رفتار برادر رو تائيد نميكنم . بلكه جنبه ديگه اين قضيه رو بررسي ميكنم ) رفتار شهواني اون پسر با يه دختر زاهداني با اون عقايد مخصوص به خودشون درست بوده . من فكر ميكنم اعدام مجازات عادلانه اي براي اون پسر بوده كه منش اصلي اين جنايته . چرا كه يه مرد ( البته به نظر من ) بايد به شهوت خودش مسلط باشه و از عواقب احتمالي سكس با دختر مطلع باشه و مشكلاتي رو كه ممكنه براي دختر پيش بياد رو در نظر بگيره . من ميگم حتي اگه اون دختر خودش راضي به انجام اينكار بوده اون پسر بايد اون كير صاحب مرده رو نگه ميداشت .

شما كه اينهمه در باره رفتار وحشيانه يه برادر متعصب زاهداني ( با طرز تربيت و محيط زندگي مخصوص به خودش ) قضاوت ميكنيد , چرا يه كم هم اون پسر بيشرف رو مقصر نميدونيد . همون كه حيثيت ( ميگم حيثيت , چون در فرهنگ سيستان اين موضوع مهمترين بخش از حيثيت هست ) اونو لگد مال ميكنه و موقعيت خانوادگي اونو ناديده ميگيره و به چيزي جز ارضا و لذت لحظه اي خودش نيست . درسته سكس بخش مهمي از زندگي هر انسانه ولي آيا همه زندگي انسان رو سكس تشكيل ميده . و آيا بايد بخاطر سكس همه چيز رو نا ديده گرفت .

من روي صحبتم با هم جنسهاي خودمه . آقايون كردن تو كس يه دختر آيا به اندازه جون يه دختر ارزش داره ؟؟؟ آيا بخاطر كردن توي كوس يه دختر بايد حيثيت يه دختر ( با توجه به شرايط قومي و اجتماعي اون ) لكه دار كنه ؟؟؟؟
فكر ميكنم بهتر كه همچين پسري اعدام شد .

در آخر من باز هم ميگم عملي رو كه برادر اون دختر معصوم انجام داد تائيد نميكنم . بلكه ميگم به علت اصليتر اين واقعه توجه كنيم . كه متاسفانه يه مرد بوده . آقايون مرد ها بيائيم و بيشتر مرد باشيم .

مخلص همه .......رضا

# : 15 Jan 2006 11:14

boro jamesh kon baba,
kojaye donya mian yek pesare javan ra be khatere seks ba yek dokhtar edam mikonand , ba tavajjoh be inkeh khodeh dokhtare razi boudeh.
Megeh har ki khast ba kesi seks dashteh basheh bayad bereh darbareye farhange tarafeh moghabel va chiz haye digeh tahghigh koneh.Akhe baba be shoma che rabti dareh.2 ta ensan khastand zendegishoun ra intori begzarounand va in tori ba ham hal konand, megeh shoma fozoul hastid,
hala tazeh mifahmam ke to iran zendegi nakardan che chizeh khoubi ast.
Khoday shokret ke man ra az dasteh in mellat nejat dadi

# : 15 Jan 2006 12:05

hosein63

حسين جان ميدانم كه پشيماني و همه مان پشيماني را چشيده ايم. آنگاه كه ديگر بازگشت به گذشته ممكن نيست. آنگاه كه كاري شده ولي اي كاش نميشد. حسين مي دانم كه ميداني اشتباه كرده اي. همين كافيست. باور كن من هم تحت تاثير قرار گرفتم و اكنون اشك ها چنان در چشمانم گرد آمده اند كه تصوير نوشته هايم را نمي توانم ببينم و تنها از روي عادت كليد هاي كيبورذ را مي فشارم.. مي دانم در چه شرايطي بودي, آنگاه كه درب اتاقش را گشودي. ديگر عقل كار نمي كند. ولي آيا فكر نمي كني همين احساس را هم شايد خواهرت پيدا كرده بود. او وقتي در معرض شهوت قرار گرفت ديگر بي اختيار شده بود. نمي دانست كه چه مي كند. و اين دقيقا همان حالتي بود كه به تو دست داده بود.
اگر خدايي هم باشد لعنت بر او كه احساساتي چنين در انسان آفريد كه جز نفرت و غم و محدوديت چيزي به ارمغان نمي آورد. حسين جان, مخور غم گذشته, گذشته ها گذشته, هرگز به غصه خوردن, گذشته بر نگشته, به فكر آينده باش, دلشاد و سرزنده باش, به انتظار طلعت خورشيد تابنده باش.
و مطمئن باش اگر هر كس ديگري هم در جاي تو بود همين كار را مي كرد. هر كس ديگري هم اگر در همان شرايط تو بزرگ شده بود و همان احساسات و خصوصيات رفتاري تو را مي داشت همين را مي كرد. ولي بسيارند افراد با رفتار ها و احساسات متفاوت. بيا تا به آن ها هم احترام بگذاريم. از همين ماجرا درس بگير كه جز گذشت و مهر چيزي در زندگي زيبا نيست. بيا تا سعي كنيم يك همجنس باز را درك كنيم. بيا تا سعي كنيم, كسي مثل من را كه از رابطه ي جنسي شخصي غريبه با همسرش لذت مي برد, را درك كنيم. باور كن اين احساس در من هست, چه مي توانم بكنم؟ آيا مي توانم خودم را عوض كنم؟ باور كن احساسات متفاوتي وجود دارند, همانطور كه احساسات ديگري در تو. و شك نكن اگر تو هم جاي من مي بودي و تك تك اتفاقات زندگي من بر تو هم مي افتاد, پس تو هم احساساتي چنين مي داشتي. اين گناه من يا تو نيست, كه چنين احساساتي در ما به وجود آمده. پس بيا تا دست در دستان هم مهر و درك متقابل را پيشه كنيم.

با آرزوي فراموشي زشتي ها

# : 15 Jan 2006 17:24

سلام به همگی
من اولين نفری بودم که اين دستان تاسف بر انگيز رو خوندم . اون موقع نظری ندادم فقط واقعا برای این آقا و خواهرش و تعصب های کور کورنمون متاسف شدم.
اما الان که اين بحث ها رو خوندم بايد چند تا موضوع رو بگم فکر نميکنم کسی عمل اين اقا رو تاييد کنه حداقل بچه ها یي که اينجا هستن اما چند موضوع اکثرشما ها با خواندن اين داستان شروع کردين به فحش دادن هر چند عمل ايشون قابل توجيه نيست اما فکر ميکنين اين فحش دادن ها چيزی رو حل ميکنه؟؟؟ اون هايي که ادعای روشن فکری ميکنن بهتر بود
حداقل اگر از اين موضوع اظهار تاسف نميکنن اينطوری با موضوع برخورد نکنن . اگه روشن فکر هستين چرا به قول يکی از بچه ها به شرايط جامعه نگاه نميکنين؟ اين کاری به زاهدان نداره، اين موضوع توي تهران هم اتفاق مييوفته حتی امروز (چه به اين قتل که 10 سل پيش اتفاق افتاده) اگه روشن فکر هستين و دلتون واسه اين ممکلت ميسوزه دنباله بحث های منطقی باشين.که به ما کمکی بکنه. کمک به بهتر شدن وضعيت اين مملکت که روز به روز بد تر ميشه. ميدونی چرا يکی مثل اين احمدی نژاد رای اورد چون مشکل اساسی اين مردم فراتر از اين بحثه سکسه که من و تو اينجا ميکنيم و هنوز فرهنگه خيلی از اين مردم همون اعتقداتی که دارن. 2. . اينکه تعصب ما به اسلام مربوط ميشه يا نه فکر نميکنم تا اين حد ربط داشته باشه چون اين نوع رابطه تو کمتر خانواده ای قابل قبوله حتی اونايي که کاری هم به اسلام ندارن يا حتی دين ديگه ای دارن 3. . نکته ای که ان اقا و يکی از بچه ها به نوعی دنبالش بودن اما هيچ کس نکته رو نگرفت اينه که به پسر ها توصيه کنن که از دختر ها سو استفاده نکنن به خاطره لذت بردن به هر بهانه ای به هر وسيله ای دنبال کردن دخترا نباشن اين چيزی نيست که تو کشوره ما باشه اونایي که توي کشورا ديگه زندگی کردن بگن!!! تو کدوم کشور ميشه يه دختر رو به زور يا با مخ زنی يا فريب کرد و قصر در رفت؟؟؟؟؟؟؟؟ قانون کدوم کشور اجازه sex abuse يا rape رو ميده؟ اگه هست بگين ما هم بدونيم!!!! اونا همه طور ازاد هستن همه نوع سکسی داشته باشن از سکس با يک prostitute گرفته تا سکس با دختر های +18 ، سکس, lesbian , gay, و حتی incest
ولی جلو هر نوع سو استفاده رو هم ميگيرن
کجا ميتونی مخ يه دختر رو بزنی يا با وعده فريبش بدی و به سکس وادارش کنی؟؟؟؟؟؟؟ چه برسه به سکس با زير 18 سال يا سکس زوری اما اينا تو جامه ما هست و بيشتر هم شده. و قانون درست و حسابی ضدش نیست اگه هم هست کمتر کسی بدلبل ترس از آبروش دنبالس میره. اين موضوعی که خيلی ها بهش توجه ندارن
و اين موضوعی که باید از درخواست اون اقا و اون دوستی که در مرد پسر ها نوشته بودن بگیریم
اگه ما اينجا ازادی نداريم پس بايد به هر وسيله که شده کس و کون بکنيم؟ چند تا از شما ها با مخ زنی دختر يا پسر کردين؟ چند تا با قول ازدواج؟ اگه خودتون نکردين حتما کسايي رو ميشناسين که کردن و کلی هم افتخار ميکنن که فلان دختر رو گايديم بد ولش کرديم يا مخ فلانی رو زديم چند تا از داستان ها و خاطرات بر همين اساسه؟ اگر ذوست دختر تون یا هر کسی به ميل خودش بهتون داد نوشه جونتون ولی اگه اينطور نبوده پس شما ها هم مقصر هستين!!!!! در اخر اينکه مملکت ما شده پر از بدبختی که هر کسی با زور يا کلک فقط سو استفاده شو ميکنه و بس و نهايتن ازادی در همه چيز حتی سکس خوبه اما ازادی محدوده داره، قانون داره و تعريف داره، اگه دلتون برای اين مملکت ميسوزه، سعی کنين مشکلات شو حل کنين، ازادی تون رو بدست بيارين البته اگه براتون مهمه !!! اگه البته ببخشيدا!!! اگه جز اونا يي نيستين که فقط شعار ميدن و يا تو خارج به زندگی خودشون مشغولن يا تو ايران اين قد زندگی مرفهی دارن که هيچی به تخمشون نيست چه اين حکومت باشه چه نباشه فقط فکر عشق و حال خودشون هستن (به کسی بر نخوره اما بعضی ها اينطوری هستن) خب خيلی طول کشيد اينا رو نوشتم صبح شده فکر نکنم الان کسی اين مطلب رو بخونه اما اگر نظری داشتين اماده صحبت و بحث هستم اگه مثل بعضی ها نميخوان بد و بيراه بگین اميد وارم که به اين مسايل يه کم فکر کنيم و همش به فکر کيرمون نباشيم يه چيز ديگه يادم اومد تا منو متهم نکردين من کاری به اسلام ندارم هر چند به عقيده اونایي که معتقدن احترام مّيزارم. وبه اندازه خودم هم سکس داشتم از هر نوع که بخواهين اما هيچ وقت مخ کسی رو نزدم به اميد ايرانی ازاد و بهتر برای همه هموطن ها
و اين ممکن نيست مگر دست از اين تعصب ها غلط چه دينی چه غيره دينی از اين فحش دادن ها از اين بی قانونی ها و کلاه سر هم گذاشتن ها دست بر داريم قربونه همه xfarhad

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 16 . 17 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.